Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A macska rúgja meg! A Start edzője mi a fészkes fenének nevezett ennyi csatárt a meccsre, ha nem játszatja őket még akkor sem, amikor gólt kapnak? Hogy lehet valaki ilyen agyatlanított marharépa? A kutyafáját!  :2guns: :uglystupid2: :fakk2:

Idézetet írta: Milan Dátum szeptember 21, 2009, 13:21:05
Nah mától azért csak bevezetek egy kisebb moderációt:

Srácok, meg esetleg csajok: a rasszizmust és a hivő embereket sértő megnyilvánulást azért hanyagoljuk.  ;)

Teringettét!
Én is ellene vagyok a rasszizmust sértő megnyilvánulásoknak!
;)

Azt a határbocos kalózkurva öreganyját, aki szigonnyal eszi a mácsikot, hogy az a bányászlámpaképű albán kecskepásztor tegye boldoggá hátulról a Lazio és a Valencia játékosait!

(és semmi külön megjegyzés, mert a cifrakáromkodás-generátor ezt lökte ki!  ;D ;D)

Idézetet írta: Várda64 Dátum szeptember 24, 2009, 06:23:50
Azt a határbocos kalózkurva öreganyját, aki szigonnyal eszi a mácsikot, hogy az a bányászlámpaképű albán kecskepásztor tegye boldoggá hátulról a Lazio és a Valencia játékosait!

(és semmi külön megjegyzés, mert a cifrakáromkodás-generátor ezt lökte ki!  ;D ;D)

hát ez jó.... ;D
kipróbáltam én is ezt a generátort ha egyáltalán ugyanaz, nekem ezt adta "Azt a félegyházi, kaporszakállú rézangyalát, hogy csoszná teherbe egy taliga aprómajom a halálfasza árnyékában! "

Ha "kaporszakállú" akkor ugyan az ab_aevo! Gondoltam egy kicsit bohóckodok vele, de látod TiB máris a rasszista kisugárzást látja benne. Pedig semmi hátsó gondolatom nem volt vele csak jól seggbe akartam baszatni ennek a két tróger, senkiházi, bundázó, féreg tetves csapatnak a játékosait;D ;D ;D

(Inkább ez jöjjön, mint a szívinfarktus!)

Idézetet írta: TiB ® Dátum szeptember 24, 2009, 13:21:50
Csak vicceltem a rasszizmussal. De a félegyháziak nevében viszont felháborodtam, ab mondata azt is tükrözheti, hogy minden félegyházi kaporszakállú, pedig van köztük jó csaj is, gondolom. :police:

:2funny: :2funny: :2funny: Nehogy azt hidd nem értem a tréfát! Tudtam én, de valahogy csak megkellett fogalmaznom a dolgokat.  :beerchug: :beerchug:

Luzern, Atl. Madrid: igyatok macskafost, úgy 1 kriglivel fejenként, ezt kívánom nektek.... és még kislányos voltam..  ;D

Poleksziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiics!  >:(  :bash: :crazy:

Egy kapus maradjon a kapujában, s ne akarjon mindenáron 11-est lőni!  :nu:

#38 szeptember 27, 2009, 22:48:57, Milan
A keservit a deszkánbaszott félcsöcsű gályarab öreganyjának, aki egy fél banánért járta a gambalungát a Góbi sivatagban a  ......,hogy hulljon ki az összes foga, csak egy maradjon, de az is fájjon ennek a mocsok Fradinak! Nem értem hogy lehet olyan hülye h ezekre egy petákor is rakjak! Ezért sirták vissza Lipcseit? Sz@rt se csinál! Remélem a Fradi húz vissza a másodosztályba, odavaló ez a csürhe! :bash:

Idézetet írta: benson Dátum szeptember 25, 2009, 19:04:49
Poleksziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiics!  >:(  :bash: :crazy:

Egy kapus maradjon a kapujában, s ne akarjon mindenáron 11-est lőni!  :nu:

Pláne 4-4-nél. Kontrából simán el is mehetett volna a meccs. Jó hogy bent vannak a Bl-ben, de attól még nincs szükség ekkora könnyelműségre a részükről :bash:

Idézetet írta: jaaas Dátum szeptember 25, 2009, 20:26:27
A keservit a deszkánbaszott félcsöcsű gályarab öreganyjának, aki egy fél banánért járta a gambalungát a Góbi sivatagban a négereknek,hogy hulljon ki az összes foga, csak egy maradjon, de az is fájjon ennek a mocsok Fradinak! Nem értem hogy lehet olyan hülye h ezekre egy petákor is rakjak! Ezért sirták vissza Lipcseit? Sz@rt se csinál! Remélem a Fradi húz vissza a másodosztályba, odavaló ez a csürhe! :bash:

Ok, Fradira visszavonva ez a megnyilatkozásom, és Nürnbergre kell helyettesitenem ;)

Este jövök, ha CSKA nem hajlandó egyenliteni >:( Bár azért ennek a b*zi birónak azért már kijárna egypár pofon, hisz CSKA játékosainak már akkor is sárgát ad, ha rosszul passzolnak, de a Zenitből Huszti akár baltával is rohangálhatna, és vehetné le az ellenfelek fejét, akkor se kapna!

Szeretném kibérelni a Gumiszobát előre egy hónapra. Mennyiért adjátok ?  Szükségem lesz rá. Gyakran leszek itt úgy néz ki.
:D  ;D  :great:

 :bash:    :o

bocs, csak ennyire telt most

Ne feledd, kevés vagy, mint orosz ruletban a Jackpot ! Na most így  érzem magam...   :bash: :bash: :bash:

Kedves anyósomat és sógorasszonyomat fél órája tettem fel a Firenzébe tartó buszra... azért a kedves mama szólhatott volna kimegy a Loki meccsre idegenbe is drukkolni  :crazy2: :drak: :drak: :drak: De legalább megígérte, hogy Lyonba megpróbál nekem is helyet szerezni...
Jó szórakozást nekik és az összes magyarnak akik Toszkánában is buzdítják a Lokit!!!

hogy az a karibütykös és kócos húzza bele, hogy az a messziről ideparittyázot...ááááááhhhhhhhhhhh  :bash:

Azt a rongybatekert hónaljmankóját, hogy száz orvos állja körül, és mind azt hajtogassa: sájnos, sájnos..... :D ;D

8/6 és mégis....  :knuppel2: :tickedoff: