Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A jó büdös kurva anyját ennek a sok léhűtő geci Barca kéziseknek, meg a többinek is! Beszarok, hogy milyen eredmények tudnak születni! De ez nagyon kiakasztott! Ezt még megbánjátok!  ;D Gecik, megy a kergemarhakór borítékban..

debreceni cigányok, basszátok az anyátok! Kulibali-anyád -anyád- kurva anyád Te tetves senkiházi targoncás genylába, húzzál vissza ahonnan jöttél. Egy ekkora bundát bazmeg ilyen nyíltan eladni, na ehhez pofa kell!  :noway:

Magyar abszurd humor...
Bár ahogy nézem , a bayern és az arsenal is elvitt néhány kombit biztosan...

Hát mi a fasz lesz itt srácok???  :redchug: :redchug: :redchug: :redchug: :redchug: :redchug:


A faszszopó kurva anyját a Packersnek meg annak a buzinak aki a vége előtt kiejti a kezéből a labdát, és persze az ellenfél időt lepörgetve góllal fejezte be.
Ja meg azok is gebedjenek meg akik miatt kibaszott sok büntetést kaptak a sajt-geci-fejűek.
Megérte megnézni ezt a sok fasztarisznyát.  :bash:

Troicki a fene azt a hülye fejedet, hogy tizenhét(!!!) bréklabdából egyet(!!!) tudsz megcsinálni Nieminen ellen te hulladék és emelett úgy adogatsz, mint egy mint egy kislány 7 bréklabdát engedve a finnek. Indulj inkább challenger tornákon baszd meg, az a te szinted!!!

A rohadt kúrva anyád DAVDYENKO geci,hogy ez a tetves ANDREEV ellen nemtudsz befejezni 5-1ről egy gecis tie breaket. 2 orosz geci megcsinálta a kúrva anyátokat! :bash:

Idézetet írta: rosco Dátum szeptember 30, 2010, 15:20:27
Troicki a fene azt a hülye fejedet, hogy tizenhét(!!!) bréklabdából egyet(!!!) tudsz megcsinálni Nieminen ellen te hulladék és emelett úgy adogatsz, mint egy mint egy kislány 7 bréklabdát engedve a finnek. Indulj inkább challenger tornákon baszd meg, az a te szinted!!!

Nem mostanában játszott ennyire fos trágyán Troicki... viszont láttam párféle ütő eltörést de amivel ő próbálkozott az számomra új. Nieminen amikor szervált a meccsért akkor 0-40 volt Troickinek és miután 40-40 lett a szerb a combjára szorította az ütőt és próbálta ketté törni...de nem sikerült  ;D Egyébként bassza meg a jó kurva anyját...a labdamenetek 80%-ban ő irányított aztán elkúrta...hülye köcsög  :noway:

Fene a fagyott svéd fejét a Norkoppingnek. Jó hogy vezettek  a bajnokságban, de a 8.at nem tudjátok megverni

Tetves, senkiházi, rabló sheffieldi köcsögök.  Nem csináltok semmit egész meccsen, persze ha kurva chesterfield rúg egy gólt, beijedtek, aztán ívelgettek eszetlenül a kapu elé, barmok. Gratulálok magamnak is, angol kupára játszani, bravó! Lay draw, back 1-1, persze hogy 2-2 a vége utolsó perces gólokkal. Kurva faszát az életnek!  :bash: :redchug:

Nem kezdek el káromkodni mert minek, de ez már egyre dühitőbb...Mert oké, hogy utolsó meccsként elviszi valami a szelvényt( ráadásul csak a végére értem haza így nem tudtam visszafogadni) de ne így vigye el. Melzer-Troicki, agyonnyert meccs volt az osztráknak, de ő úgy döntött hogy nem akar ma nyerni, inkább pihen egyet...Adogatott a meccsért, 30-0ja volt majd mp-je de végül csontsimán kikapott a tie breakben. Még ezt is meg lehet érteni, de az már kibaszott idegesítő hogy hogyan tette...Minden mozdulatából látszott, hogy esze ágában sincs itt továbbjutni, erőtlenül adogatta át a labdát, folyamatosan Troicki kezére, amikor meg véletlenül jó helyzetbe kerülhetett volna akkor kivágta a világ végére...Régen láttam már ennyire egyértelmű és undorító végkifejletet, a jó kurva anyját neki...

Nekem ez a Troicki gyerek már necces, csak itt hányszor van szidva! Ahhoz képest elég jól megél belőle

Idézetet írta: Lacapi Dátum október 07, 2010, 16:08:12
Nekem ez a Troicki gyerek már necces, csak itt hányszor van szidva! Ahhoz képest elég jól megél belőle

Troicki egy gyökér, de ezen a képen nem ő van, hanem Del Potro. :)

Valaki adjon egy szívlapátot! Olyat ráverek erre a mocskos kokszos geci Nadalra...úgy örül mintha megérdemelte volna a győzelmet... kis buzeráns fasz  :noway:

#207 október 09, 2010, 11:19:22, rosco
A fene egyen meg Falla, hogy akkora nyomorék vagy baszd meg, hogy kikapsz attól az Ivan Navarrotól, aki egész évben négy meccset játszott kemény borításon és ebből is hármat elveszített. :knuppel2: De én is egy hülye vagyok, hogy megint rád fogadtam bassza meg. :bash:

peer te niemand izraelita geci. 2-0 rol 2-6 , folytál volna le apád combján retkes kurva

Hogy minden Hamburgi játékos, ott szomorodjon meg ahol van, holnapra bénuljon meg mind, ha nem tudnak jatszani,,,, kezilabdat csak tvben lassanak de meg ott se, mert menjenek vissza a qva anyjukba,
eddig is utaltam minden német csapatot, ezek után meg nem is tudok mit mondani,,, remélem csoport 4. ek lesznek es a Barca meg majd megszomoritja oket,

Jah egy hazafele torteno baleset is jol jonne nekik, és a kovetkezo utjuk a temeto legyen!!!!!!!! Ámen!!!!!  :beerchug: