Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Peng, a kurva anyád  ;D Ejj, te ribanc, jól kibasztál velem...

Idézetet írta: Tomihmv Dátum március 28, 2011, 13:25:06
Apró hirdetés:

A Muzsika TV, Zone Romantica, Movies24 c. csatornáimat Digi Sport, Digi Sport plus és Eurosport2 csatornákra cserélném. Minden megoldás érdekel.

;D


A Nóta TV-ért kár lesz bazdmeg  :laugh:

Idézetet írta: oakland23 Dátum március 28, 2011, 18:50:42
Peng, a kurva anyád  ;D Ejj, te ribanc, jól kibasztál velem...
Végre egy ide illő mondat hogy a kurvák vére folyjon el!  ;D

Nem elég, hogy a ribanc kinai Peng kikapott, még ez a hülye picsa Woznyaki is betlizik. Mióta ő a világelső, akkora az arca, hogy lassan elfelejt teniszezni !

Rohadjon meg az összes Miamiban elinduló szarházi, geci, bundás, fasszopó teniszező!!! :shockwhore_125: A hurrikán repítse el a mocskos csaló fajtátokat! :bash:

   Ezért dolgozik a magyar! Ezért dolgozik Magyarország munkaképes lakossága... (Éljen az Orbán - Gyurcsány csomag) 2011. napjaink A roma családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket. Majd jelentkezett a család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták őket, mint nevelőszülők.(!!!!) Az állam megszabadul a gyerekektől és fizet. Nem is keveset. Gyerekenként 80.000 (!!!), azaz összesen 480.000 forintot havonta. Az apa és az anya nem válnak el, (hisz meg sincsenek esküdve) de külön lakcímre jelentkeznek be, így mindkettőjük megkapja a szociális segélyt az önkormányzattól, 39.100 forintot fejenként. Így további 78.200 forinthoz jutnak. Lakásfenntartási támogatásként további 9.800 forintot kap a család. Erre jön még a családi pótlék, 12.600 gyerekenként, további 75.600 forint. Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai étkeztetés is jár....... Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak, ami havi 30.000 Forint az önkormányzattól. (Ha nem kapnak, akkor ,,..itt hagyjuk a gyerekeket (a jegyzőnél),etesse maga!" ezzel zsarolva a hatóságot.) Így a család havonta cirka 673.600 Forint bevételhez jut!!! Munka nélkül, legálisan, államilag támogatva, és ADÓMENTESEN! Telik máris plazma TV-re, meg lízinges 5-ös BMW -re is a papának. Ha dolgozni menne és keresne 100.000 Forintot havonta, akkor a bevétel lecsökkenne 175.600 Forintra. És ők beszélnek arról, hogy "elnyomják" őket a büdös rasszista magyarok... és még tüntetni is volt pofájuk (2009. szept.20-án). "Ne bántsd a magyart, hisz az adójából élsz..." - azt hiszem ez most nagyon aktuális. Tessenek mondani: Van még egy ilyen marha ország, mint mi? Kizárt! Küld tovább mert ezt minden magyarnak tudnia kell hová is tűnik a leadózott forintja!!!

Mocskos tetves rohadt nagyképű gecifos Ibrahimovic, hogy dögölj meg, az anyád picsáját.

Baszódjak meg, hogy félidőben áttettem az Éden hotelre és nem kapcsoltam vissza időben csak most :bash: :redchug:
Óriási élmény lehetett a fordítást nézni :-\ Emiatt letöltöm majd, de az már nem ugyanaz.

Élmény volt...
Csak bassza meg a kurva élet hogy Laczkó helyén kaptuk a gólokat,aki ráadásul az első meccsen is kurvagyenge volt.....
KURVA GYENGE KURVÁÁÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De én élveztem,jó meccs volt gg :)

Mocskos tetves geci olasz csicska vagy Paolo Lorenzi!!  :bash:

Rohadjon meg az összes esőverte, ködtakarta, dohos, bundás, geci, fasszopó welszi futballspíler!!! :shockwhore_125:

A jó büdös kurva szerb rohadt tetű féreg majom fajtádat te geci djokóóóó. A makker kurva anyádat... csak találkozzunk egyszer és kibököm a szemed egy kibaszott körzővel aztán letépem a mocskos fejed és oda dobom annak sok fasz geci drukkerednek akik tapsikolnak a hitvány fasszopó játékodon. a kurva anyádat! Vajda te meg menj a jó büdös picsába azzal az öntelt nyomorék fejeddel...basszon el egy villamos. Kurva szerb bagázs...basznátok meg. faszom...


Ó, ti balfasz Almeria játékosok, remélem, hogy ennél jobb csapatban már nem játszotok többé és kiestek a picsába oda, ahova valók vagytok. Egy rakás csődtömeg a szánalmas csapatotok, azt kívánom nektek, ami velem történt: bukjatok el jó sok pénzt mások balfaszsága miatt, a kurva anyátokat! Törjön el mindkét lábatok!

A kurva anyádat Rezai aki a világra hozott. Hogy dobnának be egy verembe egy csapat hímgorillának. Hogy lehet így kiszopni a világranglista 258.-jától aki szinte csak ITF tornákon edződik! És én baromállat még megvártam a kezdést is, hogy nehogy belefussak valami meglepibe! 2-0-ig pontot sem szerzett a spanyol te nyomorék. Törnének el a kezeid, hogy ütőt se tudjál többet a kezedbe fogni, te szarházi francia majom. Te nem sportember vagy, takarodjál haza tehenet fejni, te büdös kurva!