Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Cesc hez hasoloan  énis kívánok minden  jót Melzernek,,, remélem minnél hamarabb temetni fogják!!!!

Te tetves, retkes, kurva cigány, hogy ugy basszon meg a kurva ég h dögölnél meg mire leírom ezt, te faszszopó német ribanc, h anyáddal együtt szopjátok le az egész világot, és fulladjatok meg a gecibe, a jó kurva édesanyáddal. szakadjon le a kezed te gemán isten fasza, h szarba fürödj életed végéig Georges!!!!! remélem kinyir valaki, ha már én nem tudlak, pedig egy álmom valósulna meg te retek, h szomorodj meg ugy ah én gondolom, mocsadék világ ribanca!!!!!

A Le Mans "játékosainak" (talán helyesebb lenne: fogadóinak, tippmixelőinek) innen üzenem, hogy sose szakadjon el a szar a seggüktől!  :bash: Ha ennyire nem akarnak feljutni ezek a gecik, akkor ki se álljanak inkább, mert rossz nézni ezt a bundaparádét. Ez a Ligue 2 a legundorítóbb, a bukik faszán leszervezték, mert egyik feljutásra esélyes sem áll jól a szünetben, ami kurvára nem véletlen! Ezt vizsgálja a kibaszott UEFA, mert az előző fordulóban ugyanez történt!!! Félidő-vendég fordítások nagy oddszért...

Fel akartak jutni, csak a fordítás többet fizetett, végül hozták 3:2-re, ezért visszaszívom az előző szidást.  ::)  Eszméletlen, ami itt volt a Ligue 2-ben az elmúlt fordulókban, fordítások tömkelege nagy oddszért, az Evian most is megcsinálta azt, amit a Reims ellen a múlt fordulóban... Nem árt figyelni őket később sem.

a kurva jó geci anyátokat mocskos buzi atlanta braves.... hát nem hiszem el, hogy egy padres másodszor is kiszopat titeket otthon. mi a kurva Istent csináltok it? igazán köszönöm, hogy szépen tönkrebasztátok a kombimat, és megszabadítottatok felesleges 20k forinttól. buzik.

következő!

cubs. a kibaszott kurva szátokat basznám meg ti nyamvadt szánalmas pancser állatok!!!!! mi a geci faszomat csináltok ti is? egy 20 éves gyerek lealáz titeket az első meccsén? mi a fasz ez??? és ki a pöcsöm ez a closer, aki a 3:1es vezetést így szétbassza???!!! kurva édes anyátokat. dögöljetek meg, bárcsak leszáradna a kurva kezetek, hogym többet ne fogjatok baseball ütőt, de még a retkes faszotokat se!!! komolyan mondom, hagyjatok fel a baseballal, és menjetek el wc-t pucolni, vagy akasszátok fel amgatokat. mindenki jobban járna. rohadt majmok...

A jó büdös kurva anyátokat basszátok teherbe ti mocskos szemétláda fasszopó finn másodosztálybeli PK-35 köcsögök! Hogy ott rohadna most le a lábatok, ahol vagytok! Kibaszott 1,6-ért nem lehet már az első félidőben gólt lőne a szar hugy fos JIPPO-nak basszátok meg? Persze második félidőbe ~10 perc után már esik a gól...vajon miért nem lehetett ezt az első félidőbe megtenni...

Szarjon, fosson, meg hánnyon gecit az is egész életébe, aki kitalálta a kombi fogadást! Nyerjen többet! Nagy büdös verejtékes lófaszt, azt! Kombi fogadás -> Veszítsen 110 %-kal!!

A kibaszott ajándék Nadal 3-0-át 2,5-ért vitte el ez a fasszopó finn gárda, hogy bassza, szopassa őket meg egy istállónyi bika!

Idézetet írta: Cavalorn Dátum május 25, 2011, 22:04:17
nekik is a kurva anyjukat, ha már itt vagyok...  :redchug:

Utóbbi idők kedvenc hozzászólása  :D :great:

A kurva vettelözős anyádat gyula geci!

A redvás kurva életbe.
A Német-Japó férfi röpi meccs oddsai 1,14-4,75 voltak meccs előtt...Toltam egy ezrest a Japókra.
Nem kis meglepetésemre az első két szettet nyerték! És a 3. szettben meccslabdájuk volt, de elbacták...
Most a 4. szettet toronymagasan vezetik a németek, az 5. szettben is tarolás várható.
A kurva életbe... :(
Biztosítani meg nem tudtam...

Visszavonva!
Nyertek a buzik, de nem akárhogy! 3-4 ponttal vezették az 5. szettet, majd a végére persze 14-14 lett, végül csak behúzták 16-14-re a japók!Huh... elnézést az offért így!  :crazy: :redchug:


A jó kurva anyádat Bogdanovic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Knittel te meg menj és szomorodj meg a teniszpálya mellett! H dödöljetek meg mindketten!!!!!!!!!!!!!

A retkes kibaszott tetves kurva anyátokat Hewitt és Garcia-Lopez! Nyaljátok ki Bartoli szőrös-gombás cigány picsáját, ti rohadt utolsó senkiházi buzik!  :noway:


Dinamo Moszkva a kurva anyátokat hogy nem bírtatok még egy gólt baszni vagy kapni, 3-0 ás HT után. A fosás jöjjön rátok, teherbebaszott gecik! :crazy:

Jha zsírdisznó Bartoli, megtalállak te senki féreg! Kvitova neked meg a colos kurva anyád h. egy marék fosadék vagy!