Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: patyi Dátum augusztus 22, 2011, 15:02:50
Na másnap mikor kicsit kitisztul az ember feje, már észreveszi amit addig nem  ;D
Maximálisan együttérzek veled patyi! Én egy hétig nem voltam magamnál hasonló szituációban, ha valaki, én 100%-ig ismerem ezt az érzést. ( Igaz nálam "csak" 12,5 milláról volt szó és össznyereménybe is kevesebb jött végül, viszont ettől csak pár másodperc választott el.  :()
Túl lehet élni, mert túl lehet élni, de amíg élsz fájni fog.
Nem is vígasztallak, mert az embert ilyenkor úgysem lehet megvígasztalni, de azért a többi tipphez gratulálok, ami szép az szép!  :great:

  :fakk:Gilles Muller  :fakk: te rohadt fasszopó féreg geci. Hogy nem basznád teherbe a narkóskurva anyádat! Egy fogad legyen és az is fájjon bazdmeg................

            :hanyas:

Czink Melindának szeretném megköszönni a fantasztikus US Open szerelését, 2-0 ról 3-6ra bukta az első szettet valami noném amcsi lány ellen.
Eddig 4 US Open Q-ra tettem, és mind a 4 elment. A szorzók 1,4-től 1,8-ig voltak, tehát az esélyesebbnek tartott versenyzők sorba hullottak... ha Melinda is elmegy az 1,25-ös oddsával, akkor hanyagolom a selejtezőt.
Na de hátha sikerült fordítani. Azért Gumibszoba mégis ez a hozzászólásom, mert rendesen felbaszta az agyam, hogy 3 szor brékelte valami fiatal amcsi csaj...nem hiszem el....

Melinda behúzta a második szettet. Horror egy szett volt. A játékosoknak előnyösebb ha fogadják a labdát... elképesztő brékelgetés megy, játék az idegeimmel.
Na Hajrá Melinda! Nyerd meg a meccset!

Szeretném megköszönni az AS Roma-nak hogy elbaszták a komplette szelvényemet . Macskazabáló banda. Remélem a köv néhány szezonban az olasz bajnokság alsóházában fognak tanyázni.

kedves lech poznan. már ahogy ráixeltelek benneteket a mixre, tudtam h. rossz vége lesz. beszoptok egy gólt a 45+3ban aztán a 49. ben?! tudom megérdemlem, de akkor is a mocskos kurva anyátok :crazy:

Robin Haase, te agyhalott szellemi törpe! Gratulálok, hogy egy többszörösen megnyert meccset is sikerült nyert helyzetből a fogalmatlan Benneteau ellen elszarnod, igazán nagy tehetség vagy! Sose szakadjon el a szar a seggedtől, te szerencsétlen!!!

 :2guns:
St. Andra
Rohadjatok meg a 2. osztályban. Ha győzelemre teszek nem nyertek, ha veretlek akkor meg nyertek, ezt nektek :fakk:

m boro. a geci apátokat szopjátok le és köpjétek át anyátok szájába. égjen le a stadionotok a retkes faszba. egyszer le ak47 ezek mindenkit onnan  :crazy: :crazy:

Idézetet írta: Cpt. Szikla Dátum augusztus 27, 2011, 17:56:35
m boro. a geci apátokat szopjátok le és köpjétek át anyátok szájába. égjen le a stadionotok a retkes faszba. egyszer le ak47 ezek mindenkit onnan  :crazy: :crazy:
Mivel szálljak be?  ;D  Pedig tudtam hogy előbb utóbb meg fog szakadni a sorozatuk, de mégis megpróbáltam, én barom...  :'(

Kedves Seattle Sounders és Columbus Crew játékosok! Annak ellenére, hogy sikerült egy 6:2-es meccset játszanotok, bármit raktam, elment. De a legjobban az fáj, hogy negyedórával a vége előtt már nem esett több gól, pedig volt még helyzet csőstül.

A zsíros, férges kurva anyátokat basszátok meg jó sokszor, főleg a fürtös, göndör Crew csatárgyerek, közben megnéztelek a csapathonlapon, szóval baszódj meg, Tom Heinemann, te gané. Amiket sikerült elbasznod a vége előtt, azért különdíj járna.  :bash:  :bash:  :bash:

Kurva anyád Harrison te fasszopó geci hogy rohadnál meg! :bash: Nem igaz hogy nem voltál képes egy kibaszott szettet nyerni úgy hogy a 2.-ban és a 3.-ban is adogattál érte, majd a harmadik szett tiebreakjében két mini breaked is volt és egy szettlabdád is! Baszódj meg! :crazy:

Nishikori te meg ....................... nem tudom miért adtad fel, de remélem azóta megdöglöttél!!!!!

A Bryan testvéreknek üzenem, hogy azt a terepszínű málott fogú jó büdös kurva anyjukat kelljen összekaparni egy ifa szélvédőjéről.

A büdös kurva életbe :( :(
Strandfoci vb-n  Svájc - Szenegál 16. perc 1-5. Mi a faszom ez??? :o