Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


gervinhp a jó édes kurva anyád te agyatlan..!!!!!

Drogba Te SZERENCSÉTLEN!

A ki****ott Sevilla labdarugó gyülekezet meg ba*****ja mostmár tényleg, ennyi fos eredmény után egy sz*r X re nem voltak képesek legalább....

Bachinger a majomkurva anyádat, h. elb@sztad a gamehendit, te silány csoffadék! :knuppel2:

csak most fedeztem fel ezt a szobát, úgyhogy most kihasználom....
szóval:
Televan a faszom az összes kibebaszott fasszopó csapattal, hogy soha nem jön össze semmi, hogy a halál verje bele a rohadt retkes túrós véreres faszát az összes fartúró falábú bundás focista picsájába.

na, ez jól esett.... :D ;D

Jankovic a szerb lófejű geci kurva narkós anyádat, azt, amelyik nem vetetett el téged, amikor terhes lett veled, te szerencsétlen undorító kis kurva. Nyersz zsinórban 4gamet, nálad van minden előny,még a csillagok is jól állnak, de te baszod hozni az első setet..

Én hülye,barom,állat,bohóc,kecske meg fogad rád pedig már megfogadtam hogy nem fogok..

Egy Milan - Arsenal derbit neten kell nézni...bravo kurva geci magyarnyomorékország! :noway:

Cigány Hamburgi gecik elvitték a kibaszott kombi szelómat. 3. meccsnek be van véve a Tippmixen a fos 1.01-es odds... már az eleje döcögősen indul..de azért csak vezetnek a félidőben 15-14-re, gondolom biztos ami biztos, fogadok a Nincs fogadás döntetlenre opcióra 6-os oddson...de még így is bőven plusszos a dolog..a gecik vezetnek 3-al a vége előtt nem sokkal, nézem a meccset, és már szinte várom hogy mikor lesz X, ahogy annak lennie kell egy ilyen fos meccsen...persze X...27-27 és még a cigány vendég csapat sem használja ki az utolsó esélyét..Esküszöm mintha szándékos lenne a forgatókönyv egy tét nélküli  meccsen végig vezetve, kézben tartva a meccset a végén leikszelnek...Szopjon le az összes mocskos csaló geci! Kézilabdában csak tét meccs, és ilyen szar 1.01-es gecikre soha többet!

Hat bocsi,de ez sztem szarvashiba volt. Utoljara en kb 8eve követtem el hasonlo hibat.tipmixszelo 13meccsel,1et hozzaraktam (Lakers-chicago) 1,05ert,hogy megse 1milla alatt nyerjek a 30ezremre....(20szelvenyen raktam 1500at)
Nem volt termeszetes a mosolyom utana.Azota nem rakok ilyen meccseket.Kiveve,ha be vagyok rugva.:D Masnap....Az meg dupla masnap ilyenkor. :cya:

Idézetet írta: Cpt. Szikla Dátum február 15, 2012, 12:30:45
Bachinger a majomkurva anyádat, h. elb@sztad a gamehendit, te silány csoffadék! :knuppel2:

Így már igen  ;)

A kurva anyátokat: Bartoli; Bayern München; Feyenoord; Barcelona kézilabda;Vilsbiburg női röpicsapat. Több most nem jut eszembe.  :D

Hogy a büdös kurva isten faszába nem lehet belőni egy 11-est??? Az elmúlt egy hónapban ez már a tizedik 11-es, amit kihagy az a csapat, amelyikre teszek.. :bash: Számomra hihetetlen, hogy mennyire nem tudják meglőni a labdát..

kurva anyádat levante  8)

Te semmirekellő lengyel büdös ribanc! Hogy törné el valaki a kezed! Anyád rakott volna ki a "tajgetosztra"! Ez neked tenisz Radwanska? Tollasütővel ütögetek ilyeneket kétszer ekkora szélben!

A jó kurva anyádat Beck! de neked is te vén szar ljubó geci, van pofád ilyen játékkal kiállni a nézők elé? húzzál a gecibe kapálni te makker geci.