Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Bazmeg, tettem Copil, Hantu, Gombos kombit. Gombos már alszik, Copil második szettben gyalult, Hantu döntőszett, de labdák a duplabrékhez. Na mondom megyek kajálni gyorsan. Copil copik, Hantu brékhátrány  :crazy: Negyed óra alatt...

Ingolstadti fasszopóók, ez mi? 0-2 a 20. percbe..?!?!?!?! ANYÁTOK :bash: :bash: :bash: :bash:

lipcse a mocskos kurva anyádat, bazmeg 1,5 perc HÁROM kibaszott ziccert dobsz bele krausébe. nem ő véd, hanem te kúrod bele.... A büdös kurva anyád, te retkes edző is, hopgy kibaszottul semmi közöd a játékhoz 7-11-nél kérsz időt, fogalmatlan geci, remélem összevernek a faszba. inkább basszanak ki, aztán verjenek össze.
remélem ezeknek a rohadt kurváknak soha semmilyen sikerük ezután nem lesz

Pliskova szégyen gyalázat... h az Isten bánatos faszában lehet így játszani egy elődöntőben??? anyád szült egy ótvar nyomorék ribancot

TETVES,RETKES,SZÁJBABASZOTT,ROHADT PARIS S.G.!

Remélem a PSG a jövőhéten sírni fog a mai miatt.....rohadna meg :bash:

Basel, hogy baszódnál meg a jó kurva anyádban!

siófoki kurvák menjetek szülni bazdmeg, 7 kibaszott gólt dobni 30percet és ez nb1 szint rohadt mocskos ázsiai grund kézilabda hozza a 0.3 gólt fulladjon bele az egész csapat a kibaszott balatonba bazdmeg :bash:

tetves mocskos siófoki szarfaszú gecik, a párharc előtt arcoskodtatok, hogy itt csak ti juthattok toivább, aztán ez a félamatőr szar hypo meggyalázott titeket, elmentek a faszba  :bash: :bash: :bash:


Rohadék Young, Race 4 játék kellett, 3-3 nál semmire veszíted az adogatójátékodat hogy nyomorodjál meg te faszfej. Csicska féreg, szakadt volna anyádba a fejed.

Tegnap 14-es kombi buliszelvény gladbach 91.percben hozza, oké mondom psg vezet 2-0 ra Hátradőlős 8)
Vége 2-2,a 90.perc után, ha ezt egy középcsapat csinálja jól van, na de a psg

Sirva fakadok , hosszabbítás hosszanitásában vezet a hazai Perth Wildcats 87- 86  van egy két másodperc vissza  és a
NZ Breakers csapat, majd egész pályáról dob egyet mindegy minden alapon és bemegy 87-89,beszarás.... hogy a jó k. anyátokat  ba..átok meg  :hanyas:

Idézetet írta: András Dátum február 15, 2015, 10:15:09
Sirva fakadok , hosszabbítás hosszanitásában vezet a hazai Perth Wildcats 87- 86  van egy két másodperc vissza  és a
NZ Breakers csapat, majd egész pályáról dob egyet mindegy minden alapon és bemegy 87-89,beszarás.... hogy a jó k. anyátokat  ba..átok meg  :hanyas:

Az hagyján. A sportingbetes ingyenes fogadással tettem meccs alatt 1,7-ért, de bet365-ön követtem. Felcseszett hogy a Perth nyomorék, és még büntetőzni se tud, és kikapcsoltam inkább a streamet. De valahogy végig ott tudtak maradni és egyenlíteni, az első és a második hosszabbításban is. Bet365 szerint 87-86 os hazai vezetésnél NULLA másodperc hátra, és levették, mondom zsír, húúú, behúzták, megyek sprtingbetre, vesztes  :redchug:  ;D