Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A zselézett faszfejű cigány kurva anyátokat chilei gecik, hogy egy kibaszott gólt sem tudtok lőni ezeknek a turbános köcsögöknek.  :hanyas:

jól van sharapova, ki is löktél a maradj talponból... takarodj!

Régen voltam itt, de most kiadom a "dühömet".
Ekkora szerencsétlen fogadásokat, mint amiket én raktam még senki se rakott...
Milano - Sanremo múlt héten: Gilbert fogadtam. Végig elől volt, a befutótól nem messze lakik itt edz stb. Mi történik? 15 km a vége előtt bukik, mert meg akart szökni a főmezőnytől. Ő okozta a bukást, és fel is adta a versenyt.
Katalán kör: Froomera fogadtam Contador mellet a király etapon (utóbbi bejött), elolvastam minden interjút stb., azt mondta formában van és jó erőben. Erre leszakad már az első hegyen...mint kiderült nincs 100%-os erőállapotban és nem gyógyult fel teljesen...Erre a szarfaszú senkiházi britre se fogadok többet. Kamuzik össze vissza, és eteti a sajtót.
Harelbeke: Akikre fogadtam: Cancellara, Avermaet, Roelandts, Terpstra. Cancellara már a verseny elején bukott, és több mint egy hónapot kell kihagynia. Terpstra meggondolta magát, és Stybarnak adta az első számú pozíciót a csapaton belül, mert ő a Rondéra készül. Roelandts amikor már a főmezőny kezd felérni a szökevényekre, akkor kap defektet és szakad le. Avermaet..csapata erős volt majdnem beérték a szökevényeket (15mp volt a hátrány), erre szaltózik (!!!) egyet bringával és rohadt nagyot bukik egy abszolút szerencsétlen szituban.

Fain pechszéria...Azt hittem én voltam a balfasz, és benéztem minden fogadást, de nem, mert külföldi szakértő portálokon is hasonló fogadásokat ajánlottak. Ezért is nevezik a sportfogadást szerencsejátéknak.

Anderson remélem azért vetted le a cipőt hogy szellőzzön a büdös lábad, vagy beázott a kínai cipőd, és olyasmi eszedbe sem jut hogy feladd, vagy sérülésre fogva kikapj  :bash:  :D  Mert ez eddig nagyon gyenge.

Safarova  te szerencsétlen agyatlan.. hozzászoktam már h a jobbak ellen rendre agyhalott vagy, de h Johanna Larssonok szopassanak halálra... ásd el magad te ótvar ribanc

Vardar Skopje =  :bash: :hanyas: :lehany: :segg: :2guns: :knuppel2:

mocskos geci ladislao grande, mi a faszért nem dobod be a ziccereid???

#7147 március 28, 2015, 15:05:46, Greipel
Vladimir Samsonov, bármi is lesz mostmár a vége, a meccs után remélem feltolod magadnak az ütődet, te senkiházi patkány...

A JÓ TETVES KURVA ANYÁDAT!!!!!!!!!!!!!!!!!! ELŐSZÖR 8-5-RŐL ENGEDED VISSZA EZT A KÖCSÖG BALFASZT, MAJD 10-8, 2 SZETTLABDA, MINDKETTŐNÉL TE SZERVÁLSZ, ÉS MI A VÉGE? 10-12, HOGY ROHADNA LE A BŐR A TESTEDRŐL, TE ROHADT BUZERÁNS FASZCSICSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wozniacki te agyatlan kurva...

Köcsög Kövesd leszopatott. Menjetek a kurva anyátokba,ne az első osztályba!

Idézetet írta: rensenbrink Dátum március 28, 2015, 18:22:32
Nem sportfogadás, de jöhet ide:

1. Mosógép nem küldi ki a vizet, megállt a program vége felé, csak pörgött, mint buzi a gőzben. Egy adag ruha benne, 2 adag meg mosásra vár.
2. Netes keresés, szombat van, nem könnyű, de Csávó1 megjön. 10. másodpercben kér egy kávét. Azt a faszom, jó, hogy nem rácpontyot kért tejföllel, kávé készül, 2 cukorral+tejjel, királyság, hogy bálnagecit nem kért hozzá, mert az nincs is.
Szerelés, 15.perc, szivattyúmotor csere kell, 16 ropi. Mondom, nézzük meg. Motor csere, de még mindig nem jó. Csávó1 vakarja a fejét, akkor viszont panel hiba, haver 25 ropiért 3 nap alatt megcsinálja. Mondom neki, akkor számoljunk egy kiszállási díjat, a kávé ingyen volt. Csávó1 elvitt 3 ezret.
3. Újabb telefon, Csávó2 felveszi, nincs most Pesten, de a haverja  a közelben lakik, hívjam őt.
4. Csávó3-at hívom, felveszi, de annyira be van nyomva, hogy alig bír beszélni, megbeszéltem vele, hogy nem ő lesz az én emberem, jó pihenést.
5. Csávó4, újabb szám a netről, egy órán belül itt van. Mondom mi van, megy rá ez is a szivattyúmotorra, azt mondja, 99%-ban ez a hiba, a maradék 1% panelhiba, 25-30 ropi, annyit nem ér. Ez faszi szimpatikusabb volt, kaját, piát nem kért, szerelgetett, mondta, hogy nem a szivattyúmotorral van a baj.
Bent álltam a kádban, mert birkózva állítottuk vissza  gépet a talpára, azt mondja, hogy próbáljuk ki, de nagy valószínűséggel nem lesz jó, javasolja, hogy dobjam ki, vegyek újat. Melyik a jó? Azt mondja, mind szar, a legolcsóbbat vegyem. Oké.
Próbáljuk, mondom neki, hogy itt állok a kádban, vizes lesz a zoknim, erre azt mondja, hogy igen, de ez lenne a cél ;D. Mondom, milyen igaz. ;D
A gép szenved, pörög, szuszog, erre Csávó4, mint aki befüvezett, elkezdte rázni, mint az őrült a kiömlő műanyag csövet, odaütögette a kád széléhez ezerrel. Gondoltam, úgyis kuka, ha szétbassza darabokra, legalább  könnyebb lesz levinni.
Egy faszt: elkezdett hullni a trutyi a  csőből, de percekig, elképesztően sok, az U alakú résznél annyira be volt dugulva, hogy azért nem ment ki a víz.

Csávó4 6 ropit kért, gondolom azért lett duplája, mert látta, hogy örülök, hogy csupa víz lettem a kádban, ahogy folyt a víz a lábamra.  ;D
Mondtam neki a végén, hogy a százalékokat tanulja be újra, mert 99% motorhiba és 1% panelhiba mellé valahogy be kell tuszkolni a sima, egyszerű dugulást is. Azt mondja erre, hogy ezért szép szakma, minden nap lehet újat tanulni. :laugh:

Tehát összegezve: 9 ropiért el volt dugulva a kifolyócső, a bolondnak is megéri. Szinte még örülök is, hiszen nem kell 70 ezerért újat venni, minden relatív.

De azért bekaphatja a farkamat minden mosógépszerelő.

Ez hatalmas  ;D

Varrna le egy orrszarvú Bouchard, szánalmas vagy...

csehek, a mocskos kurva anyátok!!!!!!!!!!!


Kurva anyad gavrilova te kibaszott ribanc.
Megteszem hogy ez a bohoc nara 5,5game alatt lesz de te tettel rola hogy elkurd az estem.
4-1 es 5-2 5-4 2mp-rol is kepes voltal elbaszni es tbre hozni a meccset te szajbanaszott kurva.remelem a kovetkezo korben kiesel mint a geci
Ja es 5-5nel 2bp is volt te kibaszott kurva