Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: lacuss Dátum június 13, 2015, 21:53:36
BÜDÖS
KURVA
ISTEN!!!!!!!!!!

NINCSENEK MÁR SZAVAK  :crazy:

Megbaszhatják az anyjukat, a fasszopó az égbe lőtte a tizenegyest az utolsó kibaszott percben, remélem a csapattársai egyenként szárazon seggbe kúrták az öltözőben, de úgy, hogy még egy kis homokot is szórtak előtte a faszukra!

Las Palmas, Argentína:ti kibaszott nyomorék faszfejek, szopjatok le a gecibe!

Este már csak az argentin győzelem hiányzott volna, hogy jöjjön egy kurva jó kombim, félidőben ránézek, 2-0 ááh király... a végét tudjuk, igazából már nem is voltam dühös, egyszerűen nem tudtam elhinni. Most meg a német U20 szopat meg. Hiszen nem kell belőni azt a büntetőt, utána meg rúgatni kell a botos niggerekkel egy egyenlítő gólt, das ist wunderbar  :wall:

Na jól van buzi argentínok meg u20as németek... Azt a rohadt kurva eget...

Hogy a büdös kurva anyjába van már megint az, hogy AA-val szopórollerezek????????
a kurva retkes faszát már az everestnek.

Kevin Anderson szedd már össze magad te buzeráns  :noway:

Berlocq mér van az h akárhányszor teszek rád pénzt megszopatsz és kikapsz minden buzi underdogtól...
amikor persze ellened fogadok akkor meg úgy felszívod magad h izgulhat az ember végig..
mocskos indián  :bash:

Virgili, te hülye tuskó, szépen megbeszélted előre az eredményt ezzel a nyomorék Marcorával, mert az oddsmozgások alapján mindenre lehetett számítani, csak erre nem, de mit is várhatnék, ha két ilyen lúzer digó kerül össze? Fene azt a bundás fejedet...

dögöljön meg a comeon bundás kurva anyja. Mi a retkes faszért regeltem én ide???? a világ legfosabb, legbundásabb geci kaszinója ez... remélem mielőbb csődbe megy ez a retkes szar comeon!

bazd meg ezt az 50-44-et hogy a faszba sikerült összehozni a török-olaszon...úristen...

Rohadna meg a tippmixPro ott ahol van. 14. perce megy "élőben" Német női foci meccs, de eddig még nem adtak rá szorzókat. Végig felfüggesztett. Akkor mi a kurva anyjuknak veszik fel? Egyáltalán: hogy merészelik a tippmixet Pro-nak ( gondolom profit jelent ) nevezni? Szart nem ér az egész. Legalább dolgoznának a megújításán, hogy megközelítsék az elvárható átlag fogadóiroda szintet. Ellenben a buzik blokkolnak mindenkit. Igaz, ez könnyebb.

Németek rúgtak egy gólt, gondolom fogadok rájuk élőben - mivel voltak olyan kegyesek, hogy adtak szorzókat. Elkezdem böngészni a lehetőségeket, erre a 26. percben ezt tolják a pofámba:

"Sajnos ez a fogadási ajánlat már nem elérhető. Válogass kedvedre az aktív fogadási események közül!"

A köcsögök nagyon innovatívak. Ilyen szöveggel még nem találkoztam egy fogadóirodánál sem.
Magyarország én így szeretlek.

#7572 június 15, 2015, 23:52:28, dynand
Bolívia három éve nem nyert tétmeccsen. Most 24 %-os labdatartással, 9 veszélyes támadásból lőttek 3 gólt, Ecuador meg kihagyja a büntetőt. Semmi gond gyerekek, a Copa America innentől kezdve nem érdekel  :cya:

Jelentem, a szopóroller tovább száguld! 5 percen belül két különböző asztalon KK-val indultam és mindkettőt simán beszoptam. Egyik helyen 55 a kézben és persze felugrott egyből egy ötös, másiknál meg addig jöttek szépen egymás után a kártyák, míg (66 a kézben) straight lett :D
:bash: :bash: :bash: :bash:

Köszönöm szépen Wawrinka, hogy megkíméltél az idegeskedéstől, így már nem kell aggódnom a szelvényem többi részéért, rögtön az elején elment! Jár a taps, hogy szakadnál meg, ez a répa Hewittól is majdnem kikapott, de téged meg 2-0ra kalapál el...