Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szemét féreg Giannessi, persze, 6-1 első szett után dobd a meccset, semmi negyvenről ne is brékelj, minek.  :crazy:

Idézetet írta: ncis88 Dátum augusztus 05, 2015, 12:22:36
Hát geci. 11Euróért megveszem a Steamen a Football Manager 2014et,letölti, felrakja, majd elindítanám,de nem indul el. Hogy a kurva anyádat te mocskos köcsög szar. Fut a háttérben, látom a feladatkezelőben 105000Kb-tal, de  el nem indul. Ilyen van??
Ha latod a feladatkezeloben akkor elindult. A videokarinak nem kell valami driver hozza pluszban? DirectX-szel minden oke?

Kudla szájba baszhatná Lisickit, mondjuk MZ lánccal! És fordítva!  :bash:

Ferencváros mocskos kurvái, kapjátok össze magatokat!!!  :bash: :bash: :bash: :bash:

melzer mit is kívánhatnék  számodra,mint hogy haljál éhen és száradjon le a karod hogy 5:1ről elveszted a szettet

Tetű vidi, az hogy kiestek várható volt, de hogy még egy kibaszott szögletet nem tudtatok összehozni, száradjon le a lábatok....  :redchug:

Olasz ribancok, 16 perce nem dobtok gólt? Mi a fasz lett a női vízilabdával?!  :fakk2: :fakk2: A kihagyott ötösért is jár a seggre pacsi, hogy fulladnátok bele.  :fakk2:

Kurva anyád Ana Brogan hogy 6-0 4-1ről  kikapsz te büdös suttyó némber ribanc. Csoda kéne hogy 6-0 4-6 1-5ről fordíts te isten barma. Remélem amputálják mindkét kezed, kinyomják a szemed és élve elásnak

Büdös kurva anyád Troicki, büdös kurva anyád Cornet. Hogy szakadna le kezetek lábatok mindkettőtöknek egyszer és mindenkorra, hogy még csak teniszpálya közelébe se tudjatok menni ti nyomorékok :crazy:

Jólvan Szilágyi Lilike...
Pofám leszakad...3. helyre várták,erre szaros 7.helyre bekászálódik majd a nyilatkozata kiverte nálam a biztosítékot...
Lenyilatkozza hogy elégedett magával,és nem úszta ki magát....WTF????????EGY VB DÖNTŐBE NEM ÚSZOD KI MAGAD???
HÁT SZÁRADNA KI A TORKOD BAZDMEG!!!!!!!!! Még döntő előtt nyilatkozta hogy egyik fordulója se jött ki jól...gondoltam akkor ha kijön jobb lesz az ideje...erre szarabbat úszott mint az előfutamban meg az elődöntőben...
Legalább odaállt volna bűnbánóan nyilatkozni hogy egy kalap szar volt ez az úszás jobbat várt...
DE NEM BAZDMEG, VIGYOROGVA,RÖHÖGVE KIÁLLT ÉS KIJELENTETTE H ELÉGEDETT ÉS NEM ÚSZTA KI MAGÁT!!!
BUNDÁS PARASZT!!!!!!!!!!!!Mixen jól fizetett az 5-8 helyed, 3as odds,gondolom pakolta a család...
KABBE A FASZOMAT!

Nem érdekel, hogy működnek-e, vagy sem....de kibaszottul unom már a retkes magyar reformokat. Faszért kell tolni mindenhol 5 percenként, kurvára nem érdekel, és még kizárni sem tudom, mert jön mindenhol rádió, tévé, net, busz népe, mindenhol. Kurva anyját annak aki kitalálta ezt az egészet. Szórólapot még nem küldtetek gecik, küldjetek azt is, meg SMS-ben is írjátok már le.

(EB selejt. jegyek) Steaua, Astra... 'kedves roman barataink' nagyon odavernek a hangulatnak a heten, hogy kapnak be keresztbe a Semjen Zsolti faszat mar, de komolyan! :bash:

horvát vízilabdázó gecik, remélem, hogy a szerbek agyonbasznak titeket!

Először is: Kiborítottam a söröm és összetört a kedvenc lopott poharam. B....a meg!

Másodszor: 25 perce függő fogadás a Medvescsak 2. harmad over 0,5 a bet365-n. Mi a kuki van???? Vagy 30k nem ment a zsebembe emiatt. :bash:

Amikor megláttam azt a lófejű Demcsák Zsuzsát, már éreztem hogy baj lesz. Minek ment ez oda. Köcsög magyar celebek, mindig ott verébkednek mindenhol.