Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


"nem mondanám top 8-ba tartozó csapatnak a Juventust"

Én meg nem mondanám top8-ba tartozó kurvának az anyádat te tudatlan geci.  :fakk:

undorító rohadt szar nhl,ez volt az utolsó hogy ti elvittétek az éjszakai szelvényeimet rohadt férgek
tenisz,kosár minden lejön,erre ilyen fasszopó 1.5ös szorzós blackhawks kiszopik,ugyanígy pár napja valamelyik gyökér csapat
száradjon le a kezem ha mégegyszer fogadok nhl-re

Lazio mocskos kutyái, fene azt a tetves bundás digó fajtátokat!!!!!!!!!!!

Szeretnék gratulálni a cigány Lazionak, hogy a telibebaszott Sparta Praha otthon egy hármast hint nekik egy félidő alatt. Baszná meg őket tejszínen a Rákóczi téri koldus a kankós faszával.

#8674 március 17, 2016, 21:23:57, davixxx
Nem szoktam mostanság ide írni.. Bár lenne okom bőven, de ez most kiverte a biztosítékot nálam is...

Szóval rohadjál meg Teodosic te rohadt buzi, hogy 9 pontos előnynél 1mp a vége elött neked rákellett dobnod a kibaszott hármast te kibaszott nyomorult csicska, hogy elvidd a kibaszott +9.5-ös hendimet amin amúgy kibaszottúl allin voltam.

Ja és én is rohadjak meg, hogy nem a kibaszott +17 es hendit rakom meg hanem várok és a kibaszott 9.5- et... Méltó lezárása volt ez egy darabig a kibaszott sportfogadó karrieremnek.. :bash: :redchug: :cya: :cya: :cya: :cya: :cya:


Neeem, ez így már egy kicsit sok.
Pontosan egy hete a Brose Basket megszopatta az Olympiakost úgy h a végén 3db 3-ast dobtak egymás után, ezzel gyakorlatilag kiejtve a görögöket. Na mondom még egyszer nincs ilyen!
A Khimki úgy lépett ma parkettre, h kötelező nyerni.
Elkezdődik a meccs, pár ponttal vezetgetnek a vendégek de nem tudnak meglépni. Félidő 40-40. Gondolom szünetben megtudták h nyert a Barca, így még égetőbb lenne a győzelem.
Jól is kezdte a Khimki a 3. negyedet, melynek végére 8 pontos előnyt hoztak össze. Megkezdődik a 4. negyed, és persze 3,5percig pontot se dobnak  :bash: 6perc 54-el a vége előtt 63-64 az állás, bármi lehet. Ekkor összekapják magukat és megint közé teszik a 8-at. 63-71 5 perccel a vége előtt... Na mondom még egyszer már csak nem engedik őket fel, elmegyek hugyozni bmeg és 71-71re jövök vissza 3és fél perccel a vége előtt. Természetesen, miért is lenne másképp a következő eredmény 2-40el a vége előtt 76-71. Ekkor már nyilván tudtam h vége...
Végeredmény 84-79. 28-15re nyerte a Brose Basket a 4. negyedet.
Az a vicc az egészben, hogy múlt héten is kb. így szívattak meg az Olympiakos ellen nagy téttel, előtte pedig mikor a Zalgiris otthonában játszottakés rájuk tettem, akkor a vége előtt egál állásnál 3lehetőségből sem tudtak pontot dobni és két ponttal kikaptak.
Én ennek a buzi, fasszopó geci csapatnak innentől kerülöm a meccseit, kurva élet h nem jutnak tovább, de pont arra voltak jók, hogy az Olympiakost és a Khimkit kb. kiejtsék.
Rohadjon meg az összes telibevert játékosuk akik szarják a triplákat mikor kurvára nem kellene.

A jó kurva anyátokat ti metszettfaszú kampós orrú utolsó tetves senkiházi ganajtúró foscsimbók buzi zsidó cigányok. 81 (!) perc emberelőnnyel sem vagyok képesek gólt rúgni, de mikor megkönyörül a szánalmas pofátokon a játékvezető egy 11essel a 91. percben, és még úgy sem megy az már felháborító. Remélem a gázkamrákban végzitek baromarcú szopadékok  :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns:

A Digisport folyamat felszopja a cselszkit. Nem játszik jól a West Ham aszongya folyamat, csak vezetnek te retek. :bash:

#8678 március 19, 2016, 17:42:03, Pozzato
Régen voltam már itt, pedig sokszor jöhettem volna mostanság.  ;D
Szóval a jó édes kurva anyádat Arnaud Demaré, hogy rohadjon rád az összes eltett befőtt. Akkora kurva nagy sinter vagy, hogy alig nyersz versenyt, mert egy dongalábú sprinter vagy, de most bezzeg milano-sanremot nyersz. Miért? Miért baszol ki velem? Két éve mikor rád fogadtam csomószor szinte mindig kiestél mert akkora szar vagy, most meg Párizs-Nizza szakaszsiker, meg ez... MI FOLYIK ITT GYÖNGYÖSÖN????

Az egy dolog, hogy az a balfasz Gavíria leteker hiba nélkül 294 kilométert és az utolsó 250 méteren bukik, de persze az összes versenyző akire raktam az mögötte volt, így baszhattam az összes tippet...

Végül, hogy ne csak Demarét szidjam, ezért rohadjon meg az összes sportoló akire mostanság fogadtam és buktam velük, mert ez az ő hibájuk, mert nem teszik magukat oda rendesen, én pedig nem tudom helyettük megnyerni a versenyeket.


Ja meg az is bassza meg aki kitalálta a neptunt mert az is egy szar rendszer.  ;D


Ja amúgy 8. lettem a Milano - Sanremon, hogy valami boldogság is legyen.



Retkes geci Atletico Madrid, a wolfsburgi nyomorultakkal együtt  :noway: :noway: >:( >:(

Lyon a kurvaanyátokat! Ha elbasszátok a szelvényemet szétbaszom a szátokat!

Szerintem délben nem lenne szabad meccset rendezni. Nem tudom ez a két geci holland banda ebéd előtt van-e vagy utána? De vagy telezabálták magukat vagy korog a gyomruk de a focira nem tudnak koncentrálni az biztos.

Idézetet írta: oldsmuggler Dátum március 20, 2016, 13:20:20
Szerintem délben nem lenne szabad meccset rendezni. Nem tudom ez a két geci holland banda ebéd előtt van-e vagy utána? De vagy telezabálták magukat vagy korog a gyomruk de a focira nem tudnak koncentrálni az biztos.

Azért jól szétbaszták a kaput! Vagy épp ez volt a baj???

Reggel kipörgettem 8 eurós kaszinóbónuszt 450 dollárra. Tudtam hogy beszopom mással. Szájbabaszott Varese-Brindisi meccs, félidőben 45-43, már csak 69 pont kéne, ami ezek után semmiség kéne hogy legyen. A határ végig egy tízessel feljebb járt. Harmadik negyed 14-8, negyedik 5 perc után 1-10, húsz %-okkal dobálgatnak  :bash: :redchug: :redchug:


Te dagadt fekete tehén inkább menj hamburgert zabálni mindenki jobban jár, a jó kurva anyádat