Sportfogadás az életünk > Tanácsadás

Sport arbitrázs, SureBet - biztos nyereség

(1/340) > >>

giotti:
Üdvözöllek!

Ezt a témát azért nyitottam, mert komolyan foglalkoztat a sport arbitrázs, mint nagyon komoly hosszútávú pénzkereseti lehetőség. Meggyőződtem róla, hogy működik, kicsiben már csinálom is. Egyelőre csak a neten fellelhető ingyenes tippekkel dolgozom, ami meglehetősen nehézkes.

Szeretném, ha ebben a topicban azok osztanák meg a tapasztalataikat velünk, kezdőkkel, akik már komolyan foglalkoznak a dologgal. Engem elsősorban az érdekel, hogy milyen arbitrázsfigyelő rendszerek, programok, weboldalak vannak, amelyek adják a tippeket. (És mennyibe kerülnek)

Kérem, hogy a TAPASZTALATAITOKAT írjátok le, ne azt, hogy mástól mit hallottatok. Nem az a célom, hogy vitafórum alakuljon ki, hanem segítséget szeretnék kérni, és adni, ami tőlem telik.
Ha nem tudod, mi az a sport arbitrázs, kérlek, ne itt kérdezd meg, ez nem annak a fóruma. Ha beírod a keresőbe, 10 perc alatt tájékozódhatsz róla, mi is ez, én is így ismertem meg.

Szóval, szeretettel várom a profik hozzászólásait!

Gery185:
Én is találtam a napokban párat tenisz meccseken, szerintem kár fizetni a tippekért, hanem odds összehasonlítókat kell böngészni, én az oddsway.com-ot használom, és én is gondoltam rá, hogy érdemes lenne megpróbálni. Csak attól félek ilyenkor, hogy mi van ha az egyik iroda nem engedi megtenni a tétem, a másik pedig már jóváhagyta?!
Szerintem is érdemes lehet megpróbálni, de kell hozzá 8-10 irodához számla legalább és elég nagy tőke... Én nem vagyok profi ebben, sajnálom, ha nem ilyen hozzászólásra vágytál, de érdemes lehet figyelgetni az odds-okat..

Üdv :cya:

giotti:
Igen, minimum 10 irodánál kell pénzt tartani. A tippek közül azt kell először megjátszani, amelyik az arbitrázst okozta (ami a "fair odds"-nál magasabb), mert a másik helyett egy másik iroda fog hasonló oddsot adni. Így ezt ki tudod védeni, amit írtál. Az odds-összehasonlítók sokszor téves adatokat közölnek, és késnek is a közléssel, hacsak nem fizetsz elő.
Kösz a weboldal-tippet, megnézem!

Gery185:
Igen, sokszor késnek, de mellette van, hogy mikor frissített utoljára. Az említett tenisz meccs oddsait le is csekkoltam és valósak voltak. Az egyik iroda a pinnacle volt, a másik pedig a boylesports. Természetesen, ha komoly tétekkel akar az ember játszani érdemes előfizetni, de szerintem heti szinte így is lehet találni 2-3 tuti bizniszt , ami hoz 2-3% profitot, ami egy éven át elég szép kis haszont hozhat. Most belegondolva, meg is jött a kedvem ;D Lehet belevágok, csak az a baj, hogy nagy bank kell hozzá, hogy legyen értelme...
Amúgy nem hiszem ,hogy a fórumon sok abritrázs-mester lenne, ezért bátorkodok írni :angel:

giotti:
Vagy csak nem akarják kiadni a féltve őrzött titkaikat...  ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése