Betfair Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#3120 február 02, 2020, 13:06:14, Alk
Írd meg nekik, hogy már nem él az a bankszámlád (hogy bezáratod vagy sem, az most másodlagos). Ebben az esetben arra kell kiutalniuk, amire lehetséges. Bet365-nél történt velem hasonló sok éve, működött.

Köszi a tanácsot. Ezt fogom tenni. Majd írok mire jutottam.

Megkérdeztem az OTP-t és azt írták, hogy Mastercard hitelkártyára nem tud fogadni pénzt csak forintban. A Betfair meg EUR-ba küldené. Szóval ez lehet a probléma. Majd megírom a Betfairnek és remélem engedik hogy a lakossági számlámra utaljak. Az tud fogadni EUR-t is.

A vége az lett, hogy a Betfair ügyfélszolgálat törölte a mastercard kártyámat és ki tudtam utalni banki utalással. Ha esetleg más is ilyen problémába ütközne.

Valaki próbált már foci végeredményt layelni, van benne profit hosszútávon?

Idézetet írta: Adam2000 Dátum március 01, 2020, 23:21:04
Valaki próbált már foci végeredményt layelni, van benne profit hosszútávon?

@Adam2000
A foci végeredmény lay piaca nagyon hasonló a lóversenyhez. Magas oddsok, nagy találati arány (lay esetén), magas liability, kevés profit. Butaságnak hangzik amit mondok, de teljesen igaz: Ha nem a születendő végeredményt layeled meg az esetek nagyon nagy többségében, akkor lesz profitod is hosszútávon. Mi az a nagyon nagy többség? Attól függ, hogy milyen végeredményt layelsz. Egy olyat, amin az odds 8.00 vagy amin 15? Ha ezt tudod, akkor ki tudod számolni, hogy milyen találati arányt kell elérned a hosszú távú profithoz. Ha kiszámoltad, akkor el kell döntened, hogy képes vagy-e rá, vagy sem. HA képes vagy rá, akkor próbáld meg; ha nem, akkor válassz más stratégiát! Én így állnék hzozzá!  :ok:

Sziasztok!

Szeretnék pénzt feltölteni betfairre. De alapból nálam dolár a valuta. Hogy tudom átváltani eurora ezt?
Átnéztem már az egész oldalt, de egyszerűen nem jövök rá.

Köszönöm előre is .

Idézetet írta: bufa1993 Dátum április 18, 2020, 14:59:34
Sziasztok!

Szeretnék pénzt feltölteni betfairre. De alapból nálam dolár a valuta. Hogy tudom átváltani eurora ezt?
Átnéztem már az egész oldalt, de egyszerűen nem jövök rá.

Köszönöm előre is .

Ha regisztrációnál dollár alapú számlát választottál, akkor szerintem azt te nem tudod megváltoztatni. Ilyenkor azt lehet csinálni, hogy írsz az ügyfélszolgálatnak, hogy más devizanemben szeretnél számlát nyitni, és a dolláros számládat valószínűleg zárolni fogják.

Idézetet írta: Tigris Dátum április 18, 2020, 15:14:54
Ha regisztrációnál dollár alapú számlát választottál, akkor szerintem azt te nem tudod megváltoztatni. Ilyenkor azt lehet csinálni, hogy írsz az ügyfélszolgálatnak, hogy más devizanemben szeretnél számlát nyitni, és a dolláros számládat valószínűleg zárolni fogják.

Köszönöm a választ. Már írtam is nekik egy üzenetet.
Van már Huf pénznem is betfairen?

Vajon miért nem enged mindig Cash Out-olni a Betfair, egyes meccseken hol felvillan a gomb hol nem, másokon meg egyáltalán nem is látszik. Ez mitől függ?

Hi!

A Betfair már másodszor ajánl fel Exchange Bonus-t, nem zavar csak kérdezem hogy miért kapom. :D

Áruljátok már el, legyetek szívesek, hogy a harmadik lépésben, amikor az ellenőrzés történik, hogy igazoljam a címem, milyen dokumentumot küldtetek, mert nekem az égvilágon semmit nem fogad el. Telefon+internetszámlát küldtem, vízszámlát, Skrill account képernyőképet, mobilost és számítógépest egyaránt. Lakcímkártya mindkét oldalát is küldtem. A 8000 Ft bónusz jóváírása után megtettem kb. 25 fogadást, kis tétekkel, egy eseményre csak egy fogadással, a pókerszoftver letöltése után egyetlen partiban sem vettem részt, vajon milyen megfontolásból nem enged immár ötödik napja játszani? A skrilles és a betfaires e-mail-címem ráadásul meg is egyezik, onnan kapták a befizetést. 15 év alatt ez már legalább a nyolcadik iroda, ahová regisztráltam (egynéhányról kidobták a magyar usereket), de ennyire szánalmasan, mondhatni betegesen ,,verifikáltatni" valakit, aki megtett eddig úgy 2000 Ft tétet, hát nem tudom... Írtam nekik, hogy amennyiben nem felelnek meg a beküldött dokumentumok (szám szerint nyolc), akkor töröljék a bónuszom és a maradék pénzem utalják vissza, ha nincs szükségük új felhasználókra. De a support eddig egy e-mailt küldött csak, ahol azt a dokumentumot kérik, ami a címemet igazolja, és amiből már kaptak ötöt. Ha lehetőségem lesz rá, innen marha gyorsan lépek, de a pénzemet jó lenne, ha nem nyelnék le.

Altalaban a hiba ilyankor vagy az hogy a kep minosege nem megfelelő vagy pl nem latszik a kepen a szamla mind a 4 sarka.

Olyan kepet kell küldeni ami tűéles, mind a 4sarok latszik, de nem latszik rajta árnyék.


En ugy szoktam kepeket csinálni, hogy epitek valami tornyot, arra rakom a telot es a torony elé /alá a lefotozandó dolgot. Igy a telefon stabilan lesz tartva, a kep minosege meg kifogastalan. Egy szemelyihez nem kell  magas torony mert a kis meret miatt konnyen belefer a kepbe, egy A4est viszont magasrol kell fenykepezni.


Masik megoldas hogy a szamlat pdfben kuld el, pl toltsd le a telefonszamlat a szolgaltato oldalarol vagy a netbankrol bankszamla kivanotot. Az 100%hogy elfogadjak.

MessiÁs, kösz a választ. Azt nem tudtam, hogy egy A/4-es lap üres része is érdekli őket. Bankszámláról semmit nem vagyok hajlandó küldeni nekik. Akkor majd veszek egy szuper fotómasinát, hogy a 6 pontos betű is tűélesen látszódjék a tisztelt Batfairnek és elküldöm a gázszámlámat. Tornyokat építek :-) Az eddig küldött doksikon ordító nagy betűkkel van ott a címem, csak a vak nem látja. Egyébként mi van akkor, ha beküldök egy nem túl régi számlát, ahol szerepel a címem, és utána pár nappal elköltözök? Gondolom be kell nekik jelenteni, mert olyan sok közük van hozzá...

Tényleg nem akarom telesírni a fórumot, de lassan egy hete nem válaszolnak pedig, minden doksi (szabályosan lefotózva) a rendelkezésükre áll. A csetjük sem működik. E-mailre nem válaszolnak.