Betfair Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Kapott valaki bet 6 get 6 casino bonust? Azt írja elvileg élő ruletten kell 6 dollárt felrakni és kapsz 6-ot. Nos én nyomtam egy kört 3 piros 3 feketére,de nem nagyon jött semmi :)

Hosszú idő után benéztem a Betfair-re és meglepődve látom, hogy míg tavaly 100-200 euró körül lehetett tenni egy-egy baseball meccsre, most akár 1000 eurót is simán kockáztathatunk? Mi történhetett? Megjelentek a gyáva Betdaq-tól kiebrudalt népek?

Más se tud belépni az oldalra?

Nálatok is szar az oldal?

Blokkolva van. Zenmate vagy vpn a megoldás jelenleg.

Idézetet írta: Jimbo75 Dátum július 23, 2015, 10:09:50
Nálatok is szar az oldal?
Nem az oldal sz.. hanem a kormány.  ;D

Idézetet írta: alexthebest Dátum július 23, 2015, 10:19:02
Blokkolva van. Zenmate vagy vpn a megoldás jelenleg.

Köszi!

Idézetet írta: bendehal Dátum július 23, 2015, 10:46:52
Nem az oldal sz.. hanem a kormány.  ;D

Gondolom oda szépet akartál írni  ;D ;D

Nem baj, körbebasszuk az országot kerítéssel, mert rajtunk nehogy már keresztül menjen egy bevándorló is, a kormány pénzére káros weboldalakat blokkoljuk, minden értéket Vajna kezére játszunk, aztán jó is. Lehet jobban járnánk ha az Iszlám Állam bevenné az országot...  :D

Hoyg ne legyen off, minden oldalt el lehet érni így is, amíg nem zárják be a kaput a magyarok elől, mint pl a betvictor.

Nálam bejön,ez érdekes..nagyon remélem hogy nem fogják beszopatni a magyarokat betfairnél..

Idézetet írta: fedor911 Dátum július 23, 2015, 13:17:34
Nálam bejön,ez érdekes..nagyon remélem hogy nem fogják beszopatni a magyarokat betfairnél..


Pedig anno a fritzekkel is megcsinálták.

Tényleg blokkolták a Betfairt is.A Zenmatet bekapcsolva persze bejön az oldal,de a jelszóbeírás után a betfair nem enged belépni arra hivatkozva,hogy ebből az országból nem léphetsz be(Románia,vagy USA-t dob a zenmate).Premium nélkül ez még lehet Németre is változtatni,csak így tudtam belépni.

Én Romániábol probálok belépni, és nem lehet. Itt is egy magyar nyelvű szöveg jelenik meg, miszerint
törvénytelen szerencsjáték futtatás miatt le van zárva az oldal. Nem értem hogyan tudja a magyar adóhivatal romániában ezárni a Betfairt.

Előbb-utóbb nem lesz megoldás még a Zenmate premium se, mert amilyen országokat felkínál (pl. Franciao.), az is veszélyes terep a sportfogadás-szabályozás oldaláról.

Aki komolyan gondolja, annak vpn-hozzáférést kell majd vennie, havi 4-8 dollárért már lehet olyat kapni, amelyik akár 60 országot is felkínál, aztán ha majd rákérdeznek, azt válaszoljuk, hogy utazó üzletemberek vagyunk, megyünk keresztül-kasul Európában.

A pinnacle egyébként nem fogad el angol, francia, spanyol, amerikai, holland és szingapúri állampolgároktól fogadást, ez nyilván azt is jelenti, hogy az ottani IP-címekre biztos, hogy ugranak.

A Telecom és a Digi blokkolta a betfairt. Egy UPC-előfizető ismerős azt mondta, hogy nála nincs blokkolás. Ez tényleg így van?