Betfair Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Kizárt a hazai iroda!Kitartunk a végsőkig a szabad szerencsejáték piaccért! :-)

Idézetet írta: dagobert980 Dátum január 22, 2018, 14:14:09
Befizetni be lehet viszont a Neteller nem utalja ki Magyarországra a szerencsejátékból származó pénzt. Úgyhogy baszva van az egész. Nem tudom h a Skrillnél működik e ez? Sztem kénytelen lesz egy idő múlva mindenki a hazai irodánál játszani.

Félre vagy tájékoztatva, de sebaj, azért vagyunk itt, hogy felvilágosítsunk. Neteller/Skrill járható út és mindkét esetben megkapod a pénzt.  :cya:

Köszi. Egyik ismerősöm mondta h a Neteller nem fizeti ki a számlájára a pénzt mivel tiltott szerencsejátékbol szarmazik. De ezek szerint akkor nyugodtan befizethetek?

Idézetet írta: dagobert980 Dátum január 24, 2018, 16:19:55
Köszi. Egyik ismerősöm mondta h a Neteller nem fizeti ki a számlájára a pénzt mivel tiltott szerencsejátékbol szarmazik. De ezek szerint akkor nyugodtan befizethetek?

Mi még ilyent nem hallottunk.  :D

A Neteller egy elektronikus pénztárca, amit használhatsz óvszer vásárlásra is, akár. A rajta levő pénzed a tiéd, s hozzájuthatsz.

Betfair egész nap nem ment vagy csak nemrég bas.akszik?!

Betfairra küldene nekem valaki egy linket amin eltudom érni? privátba esetleg.

Betfairen a keddi BL-meccsekre a sportbook reszen 1.5-s szorzon kell 20 euroert tenni, amiert 10 euro freebetet adnak. A mai Chelsea-s promo freebetjet rogton a meccs utan jovairtak.  :ok:
https://promos.betfair.com/promotion?promoCode=FTBB20G10RW0213P

A sportsbook részen a "szokásos" BL promó van: ha 20 euróért fogadsz a mai BL meccsekre (minimum szorzó 1.5), akkor kapsz holnapra egy 10 eurós freebetet.


Azonosítási procedúra mennyire körülményes ennél az irodánál? Ánuszrózsa átmérőt tolómérővel lemérős vagy elég a jogsi ésvagy személyi?


Idézetet írta: Schleck Dátum február 23, 2018, 19:28:56
Azonosítási procedúra mennyire körülményes ennél az irodánál? Ánuszrózsa átmérőt tolómérővel lemérős vagy elég a jogsi ésvagy személyi?

Először személyi, később kérnek lakcímigazolásra is vmit (számla, bankkivonat stb...)

Sziasztok!
Van köztetek olyan aki rendszeresen kereskedik Betfairen?
Milyen szabályozás alatt vannak most a Magyar felhasználók?  ::)
Van lehetőség régebbi események grafikonjaihoz hozzáféréséhez? Akár fizetős opció is érdekelne!


Szia Alk!

Először is köszönöm a válaszod!
Néhány alapvető dolgot szeretnék tőled a Betfairről.
Egy ideje már ismerkedem a Betfairral, de inkább csak figyelgetem az oddsmozgásokat és papíron próbálom vezetgetni, hogy mi-hogyan-merre.
Leginkább a foci világában nézelőtem eddig, mondván az kiszámíthatóbb egy lóversenyhez képest, azonban próbálok olvasgatni külföldi fórumokon is, de angol nyelvtudásnak inkább híján, mint javán vagyok.  :D
Meccsek előtti green-eket is figyeltem főleg over/under piacokon, de eléggé kiszámíthatatlan.
Milyen segédprogramokat ajánlott alkalmazni Betfair trédeléshez? A geeks toy-t sok helyen olvasom és videót is láttam már róla.
Mik azok az indikátorok és hogyan működnek?
Vannak-e olyan programok/weblapok amelyek az oddsok indulási irányát jó találati aránnyal közlik?
Tudsz-e esetleg olyan "szakirodalmat" amely magyar és Betfairrel kapcsolatos?

#2788 február 27, 2018, 18:01:34, Alk
Szia!

Trading szoftver használata ajánlott, s szinte mindegyiknél van ingyenes kipróbálási lehetőség, amikkel érdemes élni. Mindenkinek más jön be, így konkrétan nem ajánlanám egyiket sem. Személy szerint Bet Angel párti vagyok, Geeks is nagyon jó (sokak szerint jobb is), de van számos másik. Itt egy lista róluk:  https://apps.betfair.com/

Focit nem tradelek, így arra, illetve a hozzá kapcsolódó kérdésekre nem tudok érdemben válaszolni. Szerintem a legjobb módja a tanulásnak/fejlődésnek, ha szépen sorban kihasználja az ember a trading szoftverek free trial lehetőségét (akár practice modeban). Ez több hétnyi, vagy hónapnyi tapasztalatot jelent, s közben át lehet venni jónéhány sportágat, piacot, ötletet.

Én pl a lóverseny kereskedés miatt Geeks Toy fanatikus vagyok. Szerintem megfizethetetlen az, hogy több piacot láthatok egyszerre, és nem kell váltogatnom az ablakok között. Bár az sem mellékes, hogy 120 GBP-ért egy életre megvásárolható akció keretében a Geeks Toy használati jog. Azért érdemes ránézni a BA-ra is, arról is jó dolgokat hallottam, ráadásul náluk van Basic mód is, aminél teljesen ingyenesen használható az alap funkció. Ezen kívül ahogyan Alk is írta, a free trial-ok is jó lehetőséget nyújtanak a programok megismerésében, a practice mode pedig kockázat nélküli stratégia/kereskedés tesztelést szolgáltat. Érdemes időt szánni arra, hogy megtaláld a magad kereskedési szokásait/komfortzónáit, szerintem a sportfogadás terén ebben van már a legnagyobb zseton, napi 1-2%-os ROI kivitelezhető. Sok szerencsét!

U.i.: bocs Alk, hogy belepofátlankodtam.