Betfair Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Megoldódott a dolog, írtam a developer supportnak, kb. meg kellett esküdnöm arra, hogy nem dolgozom betting operatornak, aztán most feloldották a késleltetést.

Idézetet írta: dynand Dátum május 23, 2018, 15:49:22
Megoldódott a dolog, írtam a developer supportnak, kb. meg kellett esküdnöm arra, hogy nem dolgozom betting operatornak, aztán most feloldották a késleltetést.

milyen nagyságrendű tétekkel játszottál? - ha nem túl indiszkrét a kérdés

Idézetet írta: Schleck Dátum május 23, 2018, 16:27:02
milyen nagyságrendű tétekkel játszottál? - ha nem túl indiszkrét a kérdés

50 eurónál nagyobb tétem nem volt az elmúlt kb. fél évben, nem a tétek nagysága miatt lehettem nekik gyanús, hanem mert használtam a Wagertoolt és a Marketfeedert is néhány hétig úgy, hogy közben valódi pénzes fogadást csak néha-néha helyeztem el.

Játssza valaki ezt a teniszes bónuszt? Nem igazán akaródzik nekik jóváírni a free betet.. 

Előbb néztem meg a számlámat, nekem ott virít 5 euró bónusz. Csak teniszen tudom felhasználni, szóval ez szerintem az RG-s promóból jöhetett.

Sziasztok! Nalam nem jon be a Betfair, tudna valaki egy alternativ linket kuldeni?


Sziasztok,

az exchange games-en játszom pár napja, de ma ezt az üzenetet kaptam:

Unfortunately the local laws in your country or region require us to prohibit you from using this site. Please contact Helpdesk if you believe that this has occurred in error.

Délelőtt még fogadtam, délután meg ez. Van valami ötlet, valakinek esetleg? Találkoztatok már ezzel?

Köszönöm,
Sz

Nálam megy. VPN-t használsz? Sok olyan van, amit nem szeret (pl.: német, holland, stb), ha VPN-ezel akkor nézd meg mit adott a gép.

Szia, köszi!

Igen, PureVPN német címekkel. Az oldal bejön, a login is megvan, de ha tétet raknék, a bf a saját oldalán írja az üzenetet.

???

Idézetet írta: szvarga Dátum június 14, 2018, 15:07:31
Szia, köszi!

Igen, PureVPN német címekkel. Az oldal bejön, a login is megvan, de ha tétet raknék, a bf a saját oldalán írja az üzenetet.

???

A német IP-t nem szereti.
A sima Exchange és a Sportsbook elérhetetlen csak magyar IP-ről, szóval ha kikapcsolod a PureVPN-t és a https://games.betfair.com - ra mész így fel, be fog engedni és fogadni/kereskedni is fogsz tudni.

:) Mérhetetlenül hálás vagyok a segítségetekért. A német IP volt a gond, mostmár megy minden!

Köszönöm,
Sz

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a regisztrációs folyamattal kapcsolatban. Sza*rá olvastam a fórumot, de még mindig nem találtam egyértelmű leírását a regisztráció folyamatának, jelesül:
1; milyen országot állítotok be a vpn-szerveren(azt tudom, hogy mit nem)
2; a regisztrációt követően a saját magyar(!) irataimmal történjen-e az igazolás, vagy kell hozzá egy angliai haver, stb stb
3, érdemes-e devizaszámlát nyitni és arról utalgatni paypal-re és vissza, vagy jobban megéri a paypal-el átváltatni

Hetek óta keresek valami aktív fórumot a Betfairrel kapcsolatban, szóval nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, bízom a segítőkészségetekben. :angel:

Szia!

1. teljesen mindegy az IP, ha a betfair beenged vele, és használni is engedi. Előnyöd és hátrányod se fog származni egyik használata esetén sem
2. nem kell hozzá angliai haver, viszont ha tudsz igazoltatni angol lakcímet, akkor az csak előny (kevesebb jutalékot kell fizetni ekkor és több promóban vehetsz részt)
3. nálam eurós a bankszámla, skrill és betfair is. Így legalább nem kell többszörös váltáson átesnem.

Köszi a segítséget.
1, Többen írták, hogyha több országból jelenkezek be, akkor b*szakodhat a betfair. Nekem német ipről is bejött, csak nem tudom meddig fog ez működni(megjegyzem, még nem regisztráltam, de az oldal bejött). Te mindig változtatod, vagy van valami tuti hely, ahonnan engedi?
2, ha a saját személyimet küldöm be -amin ugye a lakcím is rajta van-, akkor hogyan tudok angol lakcímet csinálni? Illetve ha a saját, magyar szemelyimmel igazolom magam akkor nem szolnak, hogy miért más országból/országokból jelentkezek be? Egyáltalán elfogadják a magyar lakcímet?
3, azt hittem csak fontban lehet játszani, de akkor ezek szerint ugyanaz, hogyha font alapú számlám van, fonttal játszok és a paypalom is font alapú. Sokan a skrillt használják, viszon sokaktól olvastam, hogy nem mindig 100%os. A paypalról nem hallottam még ezzel kapcsolatban, erről van valami tapasztalatod?
Hálás köszönettel: K.K