Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


#3450 február 24, 2020, 06:03:24, MessiÁs
Teljesen elveszi az eletkedvem az unibet.

Tettem egy 2/3as kombit a tegnapi sifutas utolso, uldozeses verseny szakaszara. 2bejott, egy elment, szal az oddsok miatt kb tet vissza..

Az hagyjan hogy 6ora alatt ertekeltek ki az utolso esemenyt...😂 A masik ket tippem kozul az egyik jott, a masik elment, egyszeru dolog, arra tettem kinek lesz jobb a vegso helyezese, igy egyszeru ellenorizni. Ki is ertekeltek a vege utan 2perccel. Na de a 3.tippem, amire vartam 6orat nagy nehezen kiertekeltek helyesen majd ejjel 1kor jon az uzenet hogy tevesen.
Arra fogadtam hogy az adott szakaszon ki fut jobb idot, Bolshunov vagy Niskanen. Az osszetettben az orosz elonye tobb mint 4perc volt, igy az 1,80as odds egyértelműen a szakaszra vonatkozik, hisz kb azonosan jok a 30kmes klasszikusban.
A versenyen Niskanen kb 3.30cal jobbat mint az orosz, majdnem utolerte de vegul maradt az elonybol.
Van hivatalos eredmény a szakaszrol, fis honlapjan, es tisztán látszik h Niskanen a masodik legjobb volt, az orosz kozepmezony. A fogadasnal, a masik kettonel tisztan latszik, hogy a vegso helyezesre fogadtam, fel is van tüntetve, mig ennel 'a leggyorsabb lesiklasi ido'. Hogyan adhattak volna kozel azonos oddsot a vegso helyezesre, hisz 4perc elonye volt az orosznak..?


Most megint reklamalhatok, de semmi kedvem. Magyarazhatom el a dolgot 10szer, hogy vegre felfogjak, hibaztak. Szanalmas egy oldal, egyedul a promok tartanak ott.


*Bar elvileg a szakaszra azonos oddsot adtak, tehat hasonloan jok mindketten, az orosz teljesen indiszponaltan versenyzett, borzaszto korulmenyek voltak, szakado es nagy szel. Ezert alakult ki ez az oriasi kulonbseg koztuk. Mert amugy a valos odds az osszetettee kb 1,01 lehetett volna. Hisz teljesen elkepzelhetetlen volt, hogy az osszetett vkt vezeto, tour de ski gyoztes, tavolsagi osszetett vezeto oroszt utolerje BARKI, nem hogy 4perc hatranyrol Niskanen

Sziasztok, valami gáz van! Már egy órája nem tudok belépni, az UNIBET oldalára! Beütöm a felh.nevet, a passw.-öt, s simán nem ad ki semmit. Nem írja ki, hogy rossz a belépési kód, vagy a felhasználónév. Semmi. Ugyanúgy üres marad a két rubrika! Nektek?

Maintenance? Nem tudom!Ilyet nem ír!

Próbáltad más böngészővel?

A telefonon is!!! De máskor azonnal benyomja. Most semmi! Van UNI számlád? Próbáld már ki!

A Firefox-on sem megy!

Valaki más esetleg????

Ugyanez. Valami hiba lehet, biztos megoldjak hamar.

Idézetet írta: drassy Dátum február 24, 2020, 17:49:00
Valaki más esetleg????

Nekem sem megy, úgyhogy gondolom, valami technikai probléma lehet.

Alighanem ezt támasztja alá az a körülmény is, hogy jelen pillanatban 9. a sorszámom van az online chaten... Úgyhogy valószínűleg nem csak nálunk van a hiba.

Köszi srácok! Már azt hittem, h ezek a szarháziak blokkoltak valamit, habár a W. Hill, az megy , meg a Betclic is!

Hi!
Ha le vagyok tiltva azt honnan tudom meg,
Mondjuk ha 3x rosszul írom be a jelszót akkor már letiltanak?




Szia, akkor írtak volna!

Idézetet írta: drassy Dátum február 24, 2020, 18:32:49
Szia, akkor írtak volna!
OK. Nem írtak semmit De azzal nem vagyok tisztában 3 rossz jelszó után tiltanak?

Nem tudom, de azt hiszem, h 3 téves jelszó után, igazolnod kell magad. Hogy milyen módon? Passz. Ilyen még nekem nem volt. Közben működik az UNI! Hálaistennek :beerchug:

Eddig nem működött?