Skrill Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Én elsején csináltam meg az appban és tegnap jött az email. Szal pont 1hét volt.

nekem kb azonnal megcsináltak. 1 óra sem telt el pedig én este csináltam meg.


2 lépcsős beléptetés, elsőnél a belépésnél a mobil app-en keresztül egy kódot amit utána meg kell adnod a belépéshez. A másik egy plusz PIN kód a jelszó mellé.

Nálatok is elérhetetlen az oldal?
Firefox-al be sem tölt,addig  a Chrome a következő szöveggel fogad:
"A hozzáférés megtagadva a következőhöz: www.skrill.com
Nincs jogosultsága az oldal megjelenítésére.
HTTP ERROR 403"

Nálam simán bejön az oldal, semmi gond. (UPC net)

Idézetet írta: lulu65bj Dátum november 21, 2017, 15:36:09
Nálam simán bejön az oldal, semmi gond. (UPC net)
Itt sem a nettel volt a proléma hanem az önkényeskedő Kasperskyvel amit le is dózeroltam még délelőtt de hogy ne blokkoljon úgy látszik egy újraindítással is meg kellett neki ágyazni hogy tovább ne kártalankodjék :D

Hali!

Szeretném a Skrill számlámat feltölteni egy Neteller számláról, ami nem az én nevemen van. Valaki meg tudná mondani, hogy lehet így feltölteni? Vagy csak akkor ha egyezik a név mindkét számlán?

Köszönöm.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum november 19, 2017, 20:41:43
2 lépcsős beléptetés, elsőnél a belépésnél a mobil app-en keresztül egy kódot amit utána meg kell adnod a belépéshez. A másik egy plusz PIN kód a jelszó mellé.

Milyen mobil app? Én PC-n szeretnék belépni.

Lehetseges. Ha te hasznalod azt is akkor a neteller oldalan a skrilles feltoltesi opcional kell megadni az emailt majd a jelszot.

Idézetet írta: kander Dátum november 22, 2017, 11:33:50
Milyen mobil app? Én PC-n szeretnék belépni.

Akkor az utóbbi érvényes esetedben, a PIN kód.  :cya:

Üdv!
Lehet, nem jó helyen járok, de skrill topikot nem találtam és ide is tartozik.

A bet365-re régóta használok skrill-t (még mb korszakból), amit sajnos ft alapúra kértem. Ráuntam az ide-oda konverzióra, lecserélném a skrill-t euro alapúra. A skrill ezt nem engedi (sose leszek vip, hogy kétféle devizájú számlám legyen), így inkább nyitnék egy másik számlát a skrill-nél euro-val. (Az lehet, külön necces lesz.) No de itt jön a probléma: mit szól ahhoz a bet365, hogy eddig gipszjakab@izé.hu skrill-ről ment a ki/befizetés, ezentúl meg jakabgipsz@izé.hu leszek? Természetesen kérdeztem a bet365-öt, de csak annyit mondtak, hogy a 2 email címnek meg kell egyeznie (ez megoldható) és "saját névre kell szólni". Ne, ezt annyira nem tudom értelmezni, főleg, hogy ez miért is fontos :) De arra a kérdésre, hogy nem vág-e ki a bet365 csalásért, csak annyit írt, hogy szerinte nem. Mondtam, hogy ez azért nem túl határozott, de ennyit tud.

Próbáltam igen csekély angol tudásommal keresni a gugliban, de nem találtam semmit.

Azt nem szeretném, hogy a skrill-nél lezongorázom a dolgot, aztán ott legyek meglőve, hogy a bet365 csak az eddig használt skrill-fiókra hajlandó fizetni (de az megszűnt), az újat meg nem fogadja el.

Járt már hasonló cipőben valaki?

Nem gond. Nem fognak kivágni. Ugyanígy vagyok csak netellerrel. Ma kértem le 180000t, ami 550euró lett a netelleremen, amit ha levennék már csak 165k, Mínusz 15k konverzió.


Idézetet írta: PioDVD Dátum december 04, 2017, 20:31:01

A bet365-re régóta használok skrill-t (még mb korszakból), amit sajnos ft alapúra kértem. Ráuntam az ide-oda konverzióra, lecserélném a skrill-t euro alapúra.

Idézetet írta: markymark Dátum december 04, 2017, 21:01:33
Ma kértem le 180000t, ami 550euró lett a netelleremen, amit ha levennék már csak 165k, Mínusz 15k konverzió.

Lehet egy skrill és egy neteller számlátok is, más-más pénznemben.
Aztán mindig azt kell használni, amelyik éppen az irodához passzol.

Már utánanéztem hogyan válthatok pénznemet a netelleren. Ha lenulláztam, be kell zárni manuálisan, nyitni egy újat és írni nekik. Verifikálni sem kell újra, átvezetik.

https://www.neteller.com/en/support#/path/ACCOUNT/Updates/85238151/How-can-I-change-the-currency-of-my-NETELLER-account.htm

Feltétlezem, a skrillnél ugyanígy működik. Csak hogy a topiknál maradjunk.