Skrill Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Idézetet írta: SPF Admin Dátum augusztus 18, 2020, 14:29:13
Ha online fizetésre nem, akkor mire használható?

Semmire. Boltban fizetni, illetve online vásárolni, befizetni sem.

Ebben az esetben az egyenleget ki kell kérni, s be kell újra fizetni Visa kártyával.

Úgy is megoldható, hogy befizeted egy fogadóirodához, ahol ki tudod kérni magadnak Mastercardra vagy bankszámlára, és onnan utalod át.

Utalással kért valaki kifizetést mostanában?

Idézetet írta: Superhero Dátum augusztus 22, 2020, 15:19:01
Utalással kért valaki kifizetést mostanában?

Igen,  20-án, kis összeg, 24-n kaptam meg.

Sziasztok!Én hosszú idő után kértem ki a héten 2 alkalommal viszonylag nagyobb összeget skrillről otp számlára. A korábban megszokottól eltérően a sokunk által ismert your withdrawal processed emailt nem kaptam,de pénz a 2.napon rendben megérkezett a számlámra.

Ha bwinről skrillre fizetek ki annak van bármilyen plusz költsége? A súgóba azt írták hogy a skrill akár számíthat fel.

Igen 3%korul. Es a bwin vonja le nem a skrill.

Elég érdekes hogy azt írják hogy a skrill vonja le miközben ők :bash: Viszont kikérni csak akkor tudsz kpetrik ha az elmúlt 90 napban fizettél be skrillel

Idézet
Hi,

Skrill is upgrading the Skrill Prepaid Mastercard® (Card) with additional security features for your online purchases – 3D Secure (3DS). This means you might be asked to confirm online Card payments through a one-time password (OTP) sent to your mobile phone.

To receive the OTPs, please make sure the mobile phone number linked to your account is up-to-date and verified.
1. Go to Skrill.com and Login to your account
2. Navigate to section Settings > Personal details > Phone number
3. Add, Verify or Edit your mobile number
Verify your mobile number now to ensure you're ready to receive a one-time password for future online payments if one is requested.

How it works?
When making a Card payment online you might be prompted to confirm it with a 6-digit code, known as OTP, sent via SMS to the mobile phone number registered with your Skrill Account. Simply enter the OTP in the designated page and confirm your payment.

Thank you for choosing Skrill!

Más is kapott ilyen levelet? Érdekes módon nekem az elmúlt fél évben már egy belépéshez szükséges sms sem érkezett meg a Skrilltől, most meg bevezetik ezt.

Idézetet írta: nemethb Dátum szeptember 23, 2020, 15:05:33
Más is kapott ilyen levelet? Érdekes módon nekem az elmúlt fél évben már egy belépéshez szükséges sms sem érkezett meg a Skrilltől, most meg bevezetik ezt.

Nálam már régóta úgy működik,hogy mikor beakarok lépni vagy utalni akarok valamelyik irodához először küldi az SMS - ben a hat számjegyű kódot és azt beírva lehet belépni és bármilyen tranzakciót végrehajtani.

Nekem is jött ilyen e-mail. Nálam úgy van, hogy a telefonos applikációnál szokott lenni sms a belépeshez, míg az irodához történő befizetésnél közvetlenül előtte van egy jóváhagyás, ami történhet smsben vagy e-mailben elküldött kóddal.

Elég régóta köteleztek rá a Skrillnél legalábbis engem.Egy féléve biztos.Eldönheted belépésnél,hogy emailen kapott vagy sms-ben kapott kóddal lépsz.

Most nem a belépésről van szó, hanem a tranzakció megerősítéséről.

"Skrill is upgrading the Skrill Prepaid Mastercard® (Card) with additional security features for your online purchases – 3D Secure (3DS)."

Aki bankkártyával szokott online fizetni, annak egy ismerős jelenség lehet, hogy a tranzakció akkor megy végbe, ha az üzenetben kapott kódot beírjuk.

Nem voltam egyértelmű. A belépés nekem is régóta ilyen, de az SMS már vagy féléve nem érkezik meg, helyette e-mailben kaptam a kódot. Másnak nincs sms problémája a skrillel? Attól tartok hogy így a tranzakciós sms-ek sem fognak megérkezni.