Befizetés/Kifizetés Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Skrill banki átutalás: reggel 8:01 perc
Teljesítve: 9:58 perc
Számlámon megjelent: 11:03 perc

Elég gyors volt!  8)

Pinnaclesports-ról skrillre utaltam. A kiutalás gombra kattintás után kb. 2 másodperccel érkezett az email a skrill-től: 'Funds Received'!
Pár másodperccel később bejött a email az irodától is, hogy kiutalás elindult!  :)
Ez volt a gyors!  :redchug:

Hali!

Ha Skrilles számlám forintban van akkor milyen kártyát érdemes hozzá kérni inkább,euró vgay dollár alapút?

Sziasztok! Valaki tudja, hogy mit jelent kifizetésnél, hogy INTERCASH? Előre is köszönöm

hello mindenkinek.
lenne néhány kérdésem remélem tudtok segíteni:
skrill vagy neteller?mi a jó és a rossz az egyikben és mi a másikban?
hogy működik ez az egész? otp junior kártyám van. bankszámláról utalok a skrill/neteller számlára, majd onnan továbbutalom bet365re?
és kifizetésnél ugyanez csak visszafele? milyen költségek vannak? ez mennyire legális? úgy tudom így nem lehet gond az adózással.
boccs a sok kérdést de nem szeretnék a bizonytalanba belevágni :)

Skrill mobil app. Egyfolytában azt dobálja vissza "hálózat nem elérhető"
Skrill web-mobilról 3 különböző böngészővel sem lehet belépni, mert a robot ellenőrzőhöz beírom a karaktereket és nem belép, hanem új karaktert ad, hogy írjam be. 99%-ban mobilról használok mindent. Most viszont pc-ről kell majd a skrillt feltölteni. Amikor eddig használtam mobilról a weboldalukat mindíg sikerűlt belépnem és feltölteni a skrillt és utána onnan a bet365-is. Valamit változtathattak az oldalon amit a mobilböngészők most nem ismernek fel. LOL

Idézetet írta: akran Dátum február 29, 2016, 12:20:32
Skrill mobil app. Egyfolytában azt dobálja vissza "hálózat nem elérhető"
Skrill web-mobilról 3 különböző böngészővel sem lehet belépni, mert a robot ellenőrzőhöz beírom a karaktereket és nem belép, hanem új karaktert ad, hogy írjam be. 99%-ban mobilról használok mindent. Most viszont pc-ről kell majd a skrillt feltölteni. Amikor eddig használtam mobilról a weboldalukat mindíg sikerűlt belépnem és feltölteni a skrillt és utána onnan a bet365-is. Valamit változtathattak az oldalon amit a mobilböngészők most nem ismernek fel. LOL
Jelszó váltást kért a skrill azért nem engedett be. A mobilon viszont ennek a kiírásnak csak az utolsó pár betüje látszott. Szerintem a fless megjelenítés volt a rossz. Pc-n ment rendesen, ott már láttam, hogy mit akar.

Elég komplex problémám van, úgyhogy megpróbálom leírni részletesen.

Hamarosan Magyarországra költözöm, de szeretném továbbra is használni a meglévő angol fogadószámláim, mert több olyan oldalon is játszom amelyik nem fogad magyarországi ügyfeleket, és a magasabb bónuszajánlatoktól sem szeretnék elesni. Elvileg a cégtől kapok VPN hozzáférést ami máltai IP-címet generál majd, tehát az oldalakhoz való hozzáféréssel nem lehet probléma, hiszen nem Magyarországról próbálom elérni a blokkolt irodákat. A befizetéssel / kifizetéssel kapcsolatban viszont vannak kételyeim. A jelenlegi lakcímem megszűnik, de arra gondoltam hogy átjelentkezek egy ismerős címére hogy a bankszámlám / bankkártyám minden gond nélkül megmaradhasson. A jelenlegi külföldi kártyámat azért szeretném használni, hogy a NAV ne tudjon rámszállni a nyereményem után.

Online pénztárcám nincs, és eddig csak bankkártyás fizetést használtam mert könnyen és problémamentesen működött, sőt így a számláim is azonnal hitelesítve lettek az angliai ügyfelekre vonatkozó biztonsági azonosítások szabályai szerint. A lakcím változása esetén viszont a fogadóirodáknak nagy valószinűséggel számlakivonatra, vagy közüzemi számla másolatára lesz szükségük. Papír számlakivonatom és közüzemi számlám nem lesz majd, és attól tartok hogy amíg nem egyezik meg a bankszámlához tartozó lakcím és a fogadóirodánál megadott lakcím, addig nem is tudom használni a kártyámat.

A lehetőségeim elvileg a következőek:


  • Nem változtatom meg a bankszámlámhoz tartozó lakcímemet a banknál és továbbra is használom a számlákat sumák módon. Ha viszont azonosítani akarnak egy kifizetéskor a jövőben, akkor ezzel elég nagy problémám lehet. Ha magyar IP címről vagy a máltai vpn-es IP címről használom a külföldi bankkártyát akkor ez működni fog?

  • Megváltoztatom a lakcímet, és kérek papír kivonatot a banktól, hogy az irodáknál tudjam azonosítani magam. Ugyanaz a kérdés, mint az első lehetőségnél: Megy majd a befizetés nem angol IP címről?

  • Nyitok egy online pénztárcát (Skrill vagy Neteller) amivel most befizetek és majd a jövőben változtatom meg az adataimat. Lehet olyat csinálni hogy országot is módosítok, és a Skrill számlámhoz később magyarországi címet adok meg? A Skrill számlához tartozhat két kártya két országból? Ha a fogadószámlán megadott lakcím és a Skrill számlán megadott lakcím nem egyezik, akkor is működik a befizetés? Ezt a fogadóirodák kiszűrhetik?
    Lehet egyáltalán országot módosítani Skrill számlán belül, vagy majd csak a magyar lakcímemmel regisztráljak?

Egyéb ötlete, vagy tanácsa van valakinek? Előre is köszönöm.

Ne változtasd meg a banknál a lakcímedet, és ne kérj papíralapú számlakivonatot (ha eddig kértél). Az online bankból tölts le az elektronikus kivonatot, azzal igazolhatod a lakcímedet, ha szükség lenne rá (ami egyébként nem valószínű, hiszen már hitelesítve vannak a számláid, de soha nem lehet tudni). Ez a megoldás azokra az irodákra vonatkozik, akik nem fogadnak magyarokat. Akik fogadnak, ott simán megváltoztathatod az angliai lakcímedet a magyarra.
1 és 2. Miért ne működne? Attól, hogy papíron angliai címed van, még játszhatsz külföldről, külföldi IP-ről. Csak tudd igazolni a lakcímedet, amire az online bankszámlakivonat alkalmas. Én fél évig gond nélkül használtam a fogadószámláimat Olaszországban (a magyar lakcímem maradt). Ha mégis félsz, akkor fizess elő angol IP-t adó VPN szolgáltatásra.
3. Nem értem, hogy ez miért lenne megoldás a lakcím problémádra. Ettől még nyithatsz persze Skrill vagy Neteller számlát. Lehet több bankkártyát hozzáadni, szerintem több országból is. Lakcímet és országot is lehet változtatni a Skrillen. A fogadóirodák nem látják, hogy a Skrillen milyen lakcímet adsz meg.


Skrillről bankszámlára utalásnak mennyi most az átfutási ideje mivel hétfőn kértem le de ezidáig még semmi.Máskor max 1 nap volt de most valahogy nem kapkodják el.

Én 12-én kértem le a pénzt és semmi.  :(

Az fasza nem kevés feet is legombolnak jó lenne ha nem tökölnének már ennyit  :bash:

Helló, azóta megjött a pénzed?

Szia még nem de azt hiszem ma rájuk írok hogy mi a picsa van mert azért ez már szánalom! A számlám teljesen rendben van full hitelesítve és már évek óta gond nélkül is használom nem tudom hogy egy hét alatt hogy mem ér ki egy bankszámlára utalás?

600ezrem van függőben 10napja várok, ma rájuk írtam , azt mondják náluk van probléma a banki részlegnél, dolgoznak a probléma megoldásán. Skrill cardot legalább tudom ugyanugy használni, azon keresztül letudok venni mindent ha nagyon muszáj