Tipico.com

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


üdv, van már valakinek tapasztalata? 100% bónuszt ígérnek az első befizetésre 100 euróig. a választék kicsit soványnak tűnik, főleg a further bets de az általam preferált dolgok megvannak nagyjából.

Idézetet írta: hatja1 Dátum december 22, 2009, 23:41:30
üdv, van már valakinek tapasztalata? 100% bónuszt ígérnek az első befizetésre 100 euróig. a választék kicsit soványnak tűnik, főleg a further bets de az általam preferált dolgok megvannak nagyjából.

Kár lenne előre leírni ezt az irodát, de a "piac új szereplőivel" nem árt óvatosan bánni! Lásd Betclic! ;)

Szerintem nézz szét angol nyelvű fórumokon is!

#2 december 28, 2009, 16:35:59, hatja1
januárban szerintem megkockáztatom. már csak az fáj, hogy magyaroknál nem érvényes a bónusz ha MB-ről fizetsz be.

12.28: na vettem a bátorságot és befizettem 70 eurót. a bónuszt azonnal jóváírták, a számla menűben külön van vezetve minden, forgatandó, kivehető, stb. legalább kettes szorzóval kell forgatni 3szor de az nem gond.

neten nem sokat találtam az irodáról se jót se rosszat. egy srác panaszkodott számlabefagyasztásra, mint kiderült a haverjával egy gépről fogadtak nagy összegben ugyanarra a kimenetelre...

kínálat elég szűkös de a lényeges meccsek benne vannak, live-ot is lehet szabadon kombinálni.

meglátjuk :)

a sztori végével még tartozom :D az irodával minden rendben volt, kicsit sok iratot kértek de utána az utalás már villámgyors volt.

Milyen módszerrel fizettél be? Milyen iratokat kértek kifizetésnél?

visa classic, a bónus MB-re nem volt érvényes sajnos. először csak szig/jogsi-t kértek, aztán amikor kértem a kifizetést akkor bekérték még a lakcím kártyát is meg a bankkártya másolatát is talán (utóbbi nem biztos, keverednek már az irodák). persze kitakarhattam az indiszkrétebb dolgokat.

Bonus Conditions

The Bonus is a 100% deposit bonus  up to a maximum amount of 100 Euro.
This offer is only valid for residents from following countries: Germany, Austria, Switzerland, Liechtenstein, The Netherlands, Belgium, Luxembourg, France, Spain,  Italy, Denmark, Sweden, Norway, Finnland, Greece, Hungary
The maximum bonus of 100 Euros is valid for all payment methods in following countries: Germany, Austria, Switzerland, Liechtenstein, The Netherlands, Belgium, Luxembourg, France, Spain,  Italy, Denmark, Sweden, Norway, Finnland.
In Greece,  Hungary the Bonus is only valid for deposits made with Credit cards, Bank transfers and Sofortueberweisung.
The minimum deposit is 10  EUR.
The new customer bonus is valid exclusively for the first payment made into a new betting account at Tipico.
The new customer bonus is only available once per customer, account, household, set of payment details, jointly used computer (university, workplace, internet café etc.) and IP address.
If multiple applications are made or existing customers apply again, Tipico reserves the right to cancel the bonus and the resulting winnings.
The deposited amount and the bonus has to be turned around 3 times on Sportsbetting at minimum odds of 2,0 before a withdrawal can be requested
The minimum odds are 2,0, whereby only individual or combined bets count. Bets on cancelled sporting events do not count as being used. If 2 or more bets are placed on different outcomes of the same bet or the same event, the whole bonus becomes invalid.
If one of the above-mentioned conditions is not kept, the bonus and any winnings achieved with the bonus lose their validity.
Whether or not the bonus is paid is at Tipico's discretion. Customers who use more than one account will not be credited with a bonus. The bonus is intended exclusively for the accounts of amateur players and is only granted to such players accordingly. Professional players and player syndicates, player communities and multiple applications will not be awarded a bonus. The bonus can not be used in connection with other opening offers either. In this respect, Tipico's decision is final and is not negotiable. If there should be any suspicion of one of the conditions of this offer being breached or customers placing bets that guarantee a win no matter the outcome of the bet on account of a paying-in bonus, free bets, improved winning payments or any other special offer, Tipico reserves the right to demand the offer bonus back, correct or cancel bets placed, refuse to make payments and close accounts.
All customers who are found guilty of attempting to open more than one account will have all their bonuses debited again from all their accounts.
Customers should only use payment methods registered in their own name to deposit and carry out transactions on the site, customers who use a payment method not in their name will have all winnings from the account removed, all transactions cancelled and the account closed.
Once the bonus has been credited to the account, it cannot be removed on customers demand once a bet or any transaction has been placed on the account.
Tipico reserves the right to change or cancel the type and duration of the special offer at any time, and Tipico's General Terms and Conditions apply.
Sign Up now!


Akkor most mik a megforgatás feltételei?:)

Min 2es odds, 3x kell megforgatni, a befizetést és a bónuszt(vagyis 100€ befizetést+100€bónusz---> 600-at kell forgatni), kombin vagy single-n. Azt kéne megtudni, hogy a 2es odds jó-e nekik 2 kisebbből, vagy kell nekik tisztán..

Megint van 100%-os bónusz 100 euróig.
Valakinek valami tapasztalat esetleg?

Idézetet írta: strictly Dátum július 29, 2010, 21:40:58
Megint van 100%-os bónusz 100 euróig.
Valakinek valami tapasztalat esetleg?

Én sikersen megkaptam a 100 € bónuszt.
Arra figyelni kell, hogy magyar ügyfeleknek moneybookerses befizetésre nem jár bónusz!
Majd írok, ha sikerült megforgatnom.

Üdv! Moneybookers-es bankkártya vagy Netelleres bankkártya, amik ugye Mastercard kártyák azokat elfogadják szerintetek? Ugye így már nem lehet csalni, mert csak akkor juthatok a kártyához ha valóban az én nevemen van...

Üdv

Mennyi idő míg jóváríják a kezdő bónuszt?

Idézetet írta: Yuber Dátum április 22, 2011, 11:55:35
Üdv

Mennyi idő míg jóváríják a kezdő bónuszt?

Nekem befizetés után rögtön jóváírták.

tipico

Leírom a tapasztalataimat az irodával kapcsolatban, mert talán hasznos lehet. Én itt töltöttem egész szeptember, és azt kell mondanom, nekem bejött az iroda. 100 €-s bónusz már nem hangzik jól, és ami a lényeg, hogy nem részletekbe kapod, nem kell semmit pöcörőzni, csak befizetni 100€-t és 100-at jóváírnak egyből. Azaz ha betolod a 100 €-t, máris 200 van a számládon.
Azért valljuk be, jó érzés, hogy nem is fogadtál, de a számládon máris megduplázódik az összeg. (Még akkor is szép látvány, hogyha bónusz)
A lényeg, hogy bankkártyáról, vagy banki átutalással kell befizetni, magyar ügyfeleknek csak így jár a bónusz. Vajon miért...
A megforgatási körülmények sem rosszak, ha betolod a 100€-t akkor 600-at kell megpörgetni 2.00, vagy a feletti oddson. Őszntén megmondom, nem tudom kombinált 2.00 odds számít-e, mert én megforgattam náluk vagy 2000 €-t, így single 2.00-es oddsokból is kijött bőven a 600

Ami a kínálatot illeti.
Nem rossz, de nem is jó. Focira minden bajnokság megvan, de azért underground bajnokságokra, mint az NB1 nem nagy kínálat. általában 5-7 fogadási lehetőség, 1x2 , dupla esély, under/over viszont megvan.
Nagyobb meccsekre azért van 30-40 fogadási lehetőség/meccs, ami azért adja.
NFL-re csak kétesély, under/over és hendi van.
De akit érdekel, nézzen szét először, kinek mi a preferenciája.

LIVE:
Elég sok meccs elérhető live-on, de csak háromesély, következő gól, under/over piacok vannak mindenhol. Egy két nagyobb meccset általában este mindig kiválasztanak, és ott lehet fogadni szöglettől sárgalapig mindenre, de ilyen meccs napi egy, max kettő van. Tegnap például a bundesII volt ilyen, ma pedig egy-két BL találkozó.

Szóval nagyon sok focimeccsre van live, néha röpi, kézi, kosár, és tenisz is van, de a lehetőségek elég korlátozottak itt is.

Bevallom, nekem ez bőven elég volt.

Észrevételek:
Livenál ha például 2-0-nál áll egy meccs, akkor az under/over-t a meccs hátralévő részére kínálja. Ez az első napon zavart, de simán megszoktam. Ez azért is volt zavaró, mert például a kosárlabdánál nem így számolja az under/overt.

Magyar NBI-re akartam tenni egyszer kétszer ilyen 50-100 € között, de párszor nem tolerálta. Két ilyen alkalom volt, amikor 100€ közeli összeget akartam tenni single-ben NBI-re de írta hogy max mennyit tehetek fel arra a meccsre. Ez ilyen 60-70 €-volt. Viszont volt, hogy nyerőben voltam, és 200 €-t tettem a Barca egyik meccsére, és simán elfogadta. Szóval nincs ilyen téren baj, viszont az NBI-et ezek sem nagyon csípik.

Aztán a legfontosabbat hagytam a végére, azaz a kifizetést.
Visa kártyával fizettem be (ugye a bonus miatt). Aztán bement a 100 € rádobták azonnal a 100€ bónuszt, és 200-al kezdtem az itteni karriert. Szépen lassan felmentem 600 €-ig, aztán elszaladt velem a ló, és jött a törvényszerű hullámvölgy. Leestem 400 €-ig, és akkor azt mondtam, eljött a kifizetés ideje.

Elejét vettem a levelezgetésnek, elküldtem a személyi, lakcím, bankkártya scannelt változatát (mindkét oldal). Ezt két nap alatt elfogadták, amit e-mailben jeleztek. ( Bankkártya esetén kitakartam a középső számokat, meg a hátoldalon található CVC-t)

Na ezeket két napra rá elfogadták, ahogy írtam, aztán közben felvittem 450€-ra a bankot. Egy 50€-s kifizetést kértem elsőre. Kártyára akartam, de kiírt valamit angolul, aminek az volt a lényege, hogy ezt most nem. Mondom ez legyen a legnagyobb baj, kattintottam az MB-es kifizetési lehetőségre, rögtön simán ment, írta is, hogy sikeres. (persze angolul)
Tegnap délelőtt kértem ki az 50 €-t, délután 17:00 körül már az MB-n volt a pénz. Ezen felbuzdulva, még 250-et kiutaltattam MB-re, és ez a 250 € kevesebb, mint egy óra alatt megjött.

Tehát rosszat ha akarnék sem tudnék róluk mondani. Van jobb iroda, lesz is, de nagyon korrekt. Bónuszt jóváríják, és a kifizetéssel sem volt semmi gond. Én 100 €-s befizetésre kivettem eddig 300€-t, de még hagytam  fenn 150-et, mert azért csak BL. És kicsit megszerettem ezt az irodát. Gondolom ebben az is közrejátszott, hogy szép haszonnal jöttem ki.

Még annyit, hogy a nyereményeket szinte a meccs lefújása után azonnal jóváírják, legyen az meccs előtti, vagy live. Live fogadásnál, ha például 2.5 overre teszel, és a 55. percben leesik a 3. gól, már írják is jóvá a pénzt.

Aztán volt olyan, hogy kombi szelónál tettem egy négyes kombit, az első három bejött, és a negyedik meccs egy másik napra esett. Erre a tipico felkínálta, hogy megvehetem a szelót, és kínált egy aktuális összeget. Azaz nem kellett megvárnom, hogy lemenjen az utolsó meccs a kombin.

Nem reklámozni akartam, nekem aztán édes mindegy, hogy ki hol mennyivel játszik, csak a tapasztalataimat írtam le. Akinek van kedve belevághat, én azt hiszem, ha mást nem, azt a 100€-t érdemes kipörgetni náluk.

Köszönjük az összefoglalót, szerintem mindenki számára hasznos dolgokat írtál le! Azt hiszem regem van náluk, de még nem fizettem be; úgyhogy rákérdezek, hogy jár-e ez nekem; biztos ami biztos.