KÉRDEZZ BÁTRAN! Bármit! VÁLASZOLUNK!;)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: ragnaROCK Dátum május 20, 2016, 13:34:31
Hosszú egyedül majdnem megcsinálja az overt. Jó, mondjuk messze van még, de alapvetően simán jönnie kéne.

Sérülés(Cseh egyszer az olimpia előtt vágta el a lábfejét), betegség még simán benne lehet addig. Ha ez nem történik meg, akkor sima az over. 3 úszás, 2 kajak-kenu, 1 vívás(szerintem a csapat) plusz egy meglepi arany mindig van( birkózás, judo, sportlövők, vagy öttusázók közül).

Idézetet írta: oakland23 Dátum május 20, 2016, 13:46:46
De azt vedd figyelembe, hogy nem minden szám Olimpiai szám is, ami mondjuk vb-n meg eb-n van! Mondjuk fejből meg nem mondom, mi van meg mi nincs, de mondjuk pl. nem hiszem, hogy van 200 vegyes mellett 400 vegyes is.

Hogy ne lenne.. van minden 100as 200as szám, 50ből és 400ból csak a gyors  plusz a két vegyes 200 és 400m és a nőknél 800m férfiaknál 1500m mint hosszabb táv.. Ez 13 egyéni szám, amiből 2ben kimagaslóan esélyes Hosszú,plusz sima dobogó 200háton, esetleg 100háton.

Akárhogy számoljuk, egy embertől várjuk az aranyak kb. felét.
Neki meg szerintem a doppingvizsgálat lesz a legnagyobb ellenfele 200 és 400 vegyesen, (főleg miután olyan sok "barátot" gyűjtött be)

Meg ugye Brazíliáról beszélünk, ahol mindenféle szir-szart el tudnak kapni majd az európai sportolók. Elég egy kis fertőzés, máris ugrik évek munkája. Reméljük nem lesz ilyen, de a pakliban benne van

Hello. Létezik olyan oldal ahol vissza lehet nézni teljes tenisz meccseket? Köszi.


Sziasztok!Tud valaki egy biztonságos livestream oldalt,ahol tudok bármilyen football meccset nézni?Ingyenes és fizetős is érdekelne.Előre is köszi!Mindenkinek szép napos időt,és jó fogadást! :beerchug:

Idézetet írta: nederland88 Dátum május 21, 2016, 15:25:24
Sziasztok!Tud valaki egy biztonságos livestream oldalt,ahol tudok bármilyen football meccset nézni?Ingyenes és fizetős is érdekelne.Előre is köszi!Mindenkinek szép napos időt,és jó fogadást! :beerchug:

http://banok.myfreeforum.org/forum1.php

Próbáltam a banokot,de pl.a skót,és az ukrán kupadöntőt nem találtam.Az is lehet,hogy én vagyok a sügér! :crazy:

Most a feed4u-n nézem,nem tudom,hogy jó lesz-e hosszú távon?

ahogy elnézem a tenisz meccsek át lettek tolva holnapra,akkor most mi van?mára honnan szedjünk tippet?

ja és a tippjátékról van szó :D

Most már mindegy, de még azelőtt kellett volna valamelyik vasárnapi meccsre tippelned, hogy hivatalosan áttették volna hétfőre.

Helló!
Bár cseten már kérdeztem,itt is felteszem a kérdést.
Úgy hozta a sors,hogy behívtak közmunkára,amit nem szeretnék elfogadni,mert érettségivel nem fogok Lákátosékkal utcát seperni és kész!
Tudja valaki a módját,hogyan lehetne elkerülni a közmunkában való részvételt?
Köszi!

Sziasztok!
Lenne egy tiszteletteljes kérdésem.Mégpedig,mit felent,hogy átbukom a pénzem egy másik irodához. :-)

Azt jelenti, hogy az egyik irodában a meccs egyik, míg egy másik irodában az ellentétes kimenetelre fogadsz. Ha szerencséd van, akkor az ellentétes kimenetel nyer, és így átbuktad a pénzedet a másik irodához. Ezt akkor szokták alkalmazni, ha az 1. irodában bónuszt forgatunk. Így szerencsés esetben csak 1x kell forgatni, hiszen a pénz átvándorol egy tiszta irodához. De szerencsétlen esetben a bónuszos iroda kimenetele nyer, és akkor több pénzünk ragad ott a forgatási követelménnyel.