KÉRDEZZ BÁTRAN! Bármit! VÁLASZOLUNK!;)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Ez butaság, enyém sem dombornyomott, és tökéletesen alkalmas netes használatra. Annyi a lényeg, hogy a hátulján rajta legyen a 3 jegyű biztonsági kód. Ez a dombornyomás csak ilyen urban legend. Valszeg inkább tiltva van a netes forgalom.

A kód megvan. :/ Akkor most elbizonytalanodtam. Mert azt mondják nincsen tiltva. És azt csak a bankban lehet engedélyezni? Vagy van nekem egy olyan, hogy NET bankár vagy mi. Ott nem lehetséges?

Internetbankra gondolsz?
Nem, tudomásom szerint ott nem, ám ha van
ügyintéződ, akk azt ha felhívod elintézheti.
Ha nincs akk irány az első fiók, és aktiválják.

Akkor remélem, hogy ez lesz a megoldás. Köszönöm a segítséget mindenkinek. :D

Melyik bankról van szó?

Én amúgy arra tippelek így látatlanban, hogy az adott bank nem engedélyezi a szerencsejáték típusú tranzakciókat. Ezt feloldani nem lehet, másik bankot kell keresni (feltéve, ha tényleg ez a szitu).
Az, hogy a netes forgalom nincs tiltva, nálam annyit jelent, hogy engedélyezett a kártya internetes használata (vásárlás az interneten). Ez viszont nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy szerencsejátékra mégsem használható. Ilyen bank pl. a K&H.

Idézetet írta: Geri22 Dátum június 26, 2011, 21:04:40
Vagy van nekem egy olyan, hogy NET bankár vagy mi.

Ebből kiindulva ez valószínűleg az MKB Bank. Ha pedig az, akkor az van, amit tippeltem: nem engedik a szerencsejáték tranzakciókat:

MKB Bank Kondíciós lista magánszemélyek részére - Általános és speciális rendelkezések
15. oldal alja

Értem. Akkor dobhatom ki a kártyát. Direkt csak a játékra csináltam a számlát és a bankban sem szóltak. :/ Azért köszönöm! :)

Idézetet írta: Geri22 Dátum június 26, 2011, 23:50:54
Értem. Akkor dobhatom ki a kártyát. Direkt csak a játékra csináltam a számlát és a bankban sem szóltak. :/ Azért köszönöm! :)

Nincs mit! A bankban nyilván nem szólnak, hisz nincs a homlokodra írva, hogy mire szeretnéd használni a kártyát, másrészt ott az ÁSZF mindenütt, el kell olvasni.

De az volt a vicces, hogy mondtuk, hogy internetes fogadásra szeretnénk használni. Direkt azért ha aktiválni kell valamit tegyék meg. Mit is várhattam volna..

Amikor elkezdtem(neten) Én is hasonlóan jártam.Sportingbetes ügyfélszolgálattal beszéltem mondták hogy jó a bankkártya.Bankba el,csináltattam.Be akarok fizetni mondják(sportingbetnél) hogy nem jó mert nincs rajt 3-jegyű azonosító.Bankba el kártya csere.Ki akartam venni mondják nem jó mert nem dombornyomott.Harmadszor is kártya csere na ez már jó lett.De könyörgöm nem tudta volna auzt mondani az ügyfélszolgálat elsőre hogy csináltassak egy visa classic dombornyomott bankkártyát?

A bwin-re szeretnék kb 100000forintot befizetni de ma a következőket olvastam egy másik fórumon:Egy ideje játszom a bwin oldalán, és az elmúlt néhány hétben felhalmoztam kissé a nyereményem.
Az elmúlt néhány napban többször nem engedett belépni a rendszer rossz felhasználói névre hivatkozva.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot és ott azt mondták, hogy virtuálisan beragadtam, azért nem tudok belépni.
Tegnap is próbáltam, ismét nem nem engedett.
Hívtam megint az ügyfélszolgálatot, ahol közölték, hogy zárolták a számlámat a játékfüggőségem megakadályozása érdekében!!!!!!!!!!!!!!!
Nem vehetem ki a megnyert összeget, mert játékfüggő leszek.

,,Sziasztok!

Hát képzeljétek, jött egy mail a bwintől, hogy kitiltanak, és a pénzem sem kapom meg, és hogy semmilyen emailt ne küldjek, mert úgysem fognak válaszolni rá.
Hívtam az ügyfélszolgálatot is, de nem veszik fel a telefont."

,,bwinen (pókeroldalon) összeszedtem egy elég komoly nyereményt,feleségemmel eggyütt játszunk,neki is van saját nickje!Beléptünk ketten egy 2 fős szobába és játszogattunk egymással ő a munkahelyéről én itthonról!Hülyéskedtünk elég sokat "nyert" tölem,dehát mindegy volt családban marad!aztán másnap gondoltam egyet és leutaltam a pénzt ,a feleségem számláján ugyis maradt bőven!Azán egyszer csak zároltak mindkettőnket!Vizsgálatot inditottak,de ezzel különösebben nem foglalkoztunk ,mert felhivtam az ügyfélszolgálatot mondták a vizsgálat maximum 1-2 hónap alatt lezárják és akkor le lehet venni a pénzt!csakhogy ez már fél éve tart ,emaileimre állandoan egy rendszerüzenet a válasz hogy "kérjük szíves türelmét a vizsgálat még folyamatban"!De én ugy gondolom hogy nem foglalkoznak velem és mivel nagy összegről van szó visszatartják a pénzemet!Ebben kérnék segítséget hogy kihez tudnék fordulni?!milyen szerv felügyeli öket?"

Vélemények ezekről?Én már régóta vagyok náluk nekem még nem volt problémám igaz 40000-nél többet nem is akartam kivenni.

Nehéz véleményezni azt ami nem velünk történik meg. Ezekből a beírt történetekből gyakran kifelejtődik néhány fontos részlet.
Az biztos, hogy eddig engem mindig kifizettek. Bár 40000-nél többet én sem kértem le soha. Az is tény, hogy volt velük elrendezetlen ügyem és ugyan válaszoltak az íméljeimre, de mellébeszéltek és szartak a fejemre. Rá is hagytam.
Az biztos, hogy ilyen összegeket csak "A" minősítésű irodákhoz vinnék. Vagy legalábbis megbízható és a piachoz képest kisebb százalékkal dolgozó irodához. Reklám nélkül: Ilyen pedig van a bwin-nél jobb.  ;)

Nekem lenne még egy olyan kérdésem, hogy ha az MKB bank nem engedélyezi a szerencsejátékot a neten. Akkor melyik bankok igen. Melyik a legalkalmasabb erre a célra?

Hogy melyik a legjobb erre, azt nem tudom, én csak annyit tudok mondani, hogy nekem OTP-s bankkártyám van, és mindenhova tudok utalni. Eddig semmi problémám nem volt vele.

Furcsa dolog ez.
A bankok jó része engedélyezi (most már). De bankon belül is változik, hogy melyik típusú kártya jó, melyik nem. Egy mezei Raiffeisen simán jó, míg, máshol dombornyomott hiper-szuper sem jó, csak azon belül is a speckós. Halkan jegyzem meg, hogy egy huszonéves barátom OTP junior (!!!!) kártyájával esetenként milliókat is mozgat! Junior! Gondolom érzi mindenki az ellentmondást! A lényeg:
MKB, K&H, Cetelem, Citi:  nyenyó, vagy macerás
Raiffeisen, Takarék domborny., Budapest Bank, Erste: okés (majdnem minden kártya)
A többit meg nem tudom, de az OTP-s se rossz, csak az is intézős a legtöbb kártyájuknál, asszem.