KÉRDEZZ BÁTRAN! Bármit! VÁLASZOLUNK!;)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Nekem sikerült már többször úgy fogadni, hogy tudtam az eredményt, de az teljes mértékben az iroda lassúságának volt köszönhető :D ;D. Arra én is kíváncsi lennék mennyi időkésés van a helyszíni néző és egy fogadóiroda között.

melyik fogadóirodánál volt az ilyen késés?

Idézetet írta: clay Dátum július 17, 2013, 22:31:13
Nekem sikerült már többször úgy fogadni, hogy tudtam az eredményt, de az teljes mértékben az iroda lassúságának volt köszönhető :D ;D. Arra én is kíváncsi lennék mennyi időkésés van a helyszíni néző és egy fogadóiroda között.
10 - 30 másodpercet saccolok.

Betclicnél sikerült még tavaly nyár folyamán többször úgy fogadnom, de nem lennék meglepődve ha azóta javítottak volna a rendszerükön. Az a 10 másodperc pedig egy szemfüles fogadónak talán elég is lehet ha a kimenetelt és a tétet már előre beírja és gól esetén már csak rákell menni a fogadásra.

igen, mintha nekem is úgy rémlett vna h ott csúszik, mikor néztem magyar bajnokit akkor spori már befújta a tizit, de még nem fagyott meg, csak rá 10-15 másodpercre..

csak ezt is be lehet szopni ugye, ráteszed h köv gól és kihagyja :D


Idézetet írta: BetElek Dátum július 17, 2013, 22:24:34

Azért arra is kíváncsi lennék , technikailag hogy dolgoznak az irodák minden élő meccsen ott van valaki az irodáktól külön-külön?  (biztos nem)

A meccsek nagy részén kint van egy csávó, és PDA-n nyomkodja, hogy mi történik (50 eurot kap egy meccsért, a legtöbbször ketten is kint vannak egy meccsen, úgy, hogy nem ismerik egymást). Ettől a cégtől veszik meg az irodák a szolgáltatást. Ez az esetek nagy részében így van, de néha tv-ről nyomják  a blokkolást az adott irodában.
A bet365-nél 5,5 másodperc, amíg elfogad egy Live-fogadást, a többi irodánál ennél hosszabb 10-12 másodperc, azokat biztosan nem lehet megelőzni.
Egy tv közvetítés 3-7 másodperces csúszásban van az élőhöz képest (sportadótól függően), ez a csúszás+ a késleltetés együtt tv-ről mindenképpen elég az irodának, de sajnos élőben sem lehet tutit húzni, én már próbáltam.
T

Ha van közte 10 mp akkor annak szerintem elègnek kell lennie.
És talan a  bet365 a legalkalmasabb?!
Egy probát mindenkèpp megèr ;D.
Mindenkinek kössz a hozzászolast, jöhet mèg!

#1133 július 18, 2013, 10:12:01, georgeboyd
Idézetet írta: BetElek Dátum július 18, 2013, 09:05:02
Ha van közte 10 mp akkor annak szerintem elègnek kell lennie.
És talan a  bet365 a legalkalmasabb?!
Egy probát mindenkèpp megèr ;D.
Mindenkinek kössz a hozzászolast, jöhet mèg!
Nem tudod megelőzni. Kár próbálni. Nem értem mire írod, hogy :"Ha van közte 10 mp akkor annak szerintem elègnek kell lennie. "

Leírom még egyszer: megtörténik az esemény a meccsen. A csávó 2-3 másodpercen belül blokkol. 5,5 másodperc a késleltetés, így biztosan lemaradsz. Ha tv-ből nyomod, akkor még 3-7 másodperccel később jut el hozzád a kép, még inkább lemaradsz. Nem hülyék az irodák, nem fognak ilyen triviális lyukat hagyni sajnos  a rendszerben, bár néha biztosan előfordulhat, de erre alapozni felesleges, lehet, hogy fél év múlva jön az első hiba, addig nem nyomkodhatsz rá minden gólra, értelmetlen.

Bet365 élő közvetítése nálunk gyorsabb, mint a kábel TV közvetítés. Ekkora hibát nem hagynak a rendszerben a nagyobb irodák.

Persze, hogy nem. Amikor az élő fogadás csecsemőkorát élte, előfordultak olyasmik, hogy befért még egy egy fogadás, de mostanában már nagyon, de nagyon ritka.

Inkább olyasmikre kell vadászni, hogy az iroda benn hagy a kínálatban olyan fogadást, amit maximum törölnek, és nem bukhatunk vele. Cesc18 például télen minden héten lel egy párat, amikor az egyik versenyző pl. selejtezőben kiesik, de még H2H lehet rá fogadni.

Én egyszer fortunawinen kaszáltam egy olyan fogadással, hogy már tudtam az eredményt  ;D A Fradi kézi csapata valahol idegenben játszott, de valami ok miatt sokkal korábban rendezték a meccset. Épp valamelyik oldalon akartam infot gyűjteni, és már ott volt az eredmény, valamint az, hogy előrébb hozták a meccset. Persze egyből all in a Fradira, és legnagyobb meglepetés az volt, amkor jóváírták a nyereményt...  :D

Nekem talán az első és egyetlen ilyen történetem, amikor úgy fogadtam, hogy előre tudtam az eredményét. Utólag már bánom, hogy nem töltöttem még fel, és raktam rá többet, de lehet pont az volt a szerencse, hogy az az 5-10 ezer forintos nyeremény és tét nem tűnt fel senkinek. Na meg az, hogy a Fortunawinnek kevés ügyfele van, egy Bet365-ön milliók mentek volna be a Fradira...