KÉRDEZZ BÁTRAN! Bármit! VÁLASZOLUNK!;)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: csacsi1899 Dátum augusztus 31, 2013, 23:44:11
Csak görögöknek, meg ciprusiaknak van.
Mondjuk igazad van, az nem volt kikötés, hogy magyarok is tudjanak játszani... :)

Ezer éve nem használtam a számlámat, most kíváncsiságból beléptem, és egy olyan üzenet fogadott, hogy 2012.08.13-án bezárták. Szóval régen klón volt, most nekünk már valóban nem az.

Mondjuk elég érdekesen van bezárva a számlám, hiszen látszólag minden menüpont működik. De csak látszólag, a befizetésnél pl. még választható a mód, az összeg beírása után viszont már nem enged tovább.

Idézetet írta: borgosh Dátum augusztus 31, 2013, 12:55:52
Szuksegem lenne olyan irodakra amik a bwin motorjat hasznaljak, tehat ugyanazok a szorzoi mint bwinnek...amikrol eddig tudok az a partybets, gamebookers es szinte ugyanaz a goalbet...


Ha valaki meg tud ilyen irodat halas lennek ha segitene :D :great: :great:

Partybets

Idézetet írta: borgosh Dátum augusztus 31, 2013, 13:03:25
Sztem csak te nem tudsz rola :P fogadjunk, hogy a goalbet-et se ismerted  ;D ;D
Én sem ismertem,mesélj erről a goalbetről légyszi.Azt látom,hogy kezdő bonus van de magyaroknak nem jár.A Bwin motor csak az előnél igaz,pre match-nél nem.De igen komoly oddsokat ad.Kiváncsi lennék mennyi mekkkora téteket fogad el különösen élőben,mert partybet egy rakat fos(meg a többi is)Itt van legalább 1 ingyenes kifizetés havonta.A partybetnél pont most kértem ki pénzt Skrillre  3% -os díj:D

Amúgy szerintem a bet365 3750ftos bónusza a legjobb.

A Tiszatibis dinoszauroszos, partjelzős mémnek mi az alapja? :D

Idézetet írta: pukk Dátum szeptember 01, 2013, 11:16:54
Én sem ismertem,mesélj erről a goalbetről légyszi.Azt látom,hogy kezdő bonus van de magyaroknak nem jár.A Bwin motor csak az előnél igaz,pre match-nél nem.De igen komoly oddsokat ad.Kiváncsi lennék mennyi mekkkora téteket fogad el különösen élőben,mert partybet egy rakat fos(meg a többi is)Itt van legalább 1 ingyenes kifizetés havonta.A partybetnél pont most kértem ki pénzt Skrillre  3% -os díj:D

Meg nem probaltam az irodat.

Free throw...(fociban)nem tudja valaki, hogy ez mi is pontosan?  nem tudom, hogy amerikai vagy sima focira vonatkozik e...ilyen formaban magyarra leforditva milyen opcionak felel meg a fogadoirodaknal?

Murray meccs a mostani páros után következik? Vagy mi az oka a késésnek? Fontos lenne! Köszi!



Az Excelt (2002-es) szeretném rávenni a következőre. Van egy táblázat, amelyben rögzítettem az első sort, hogy lefelé gördítéskor az mindig látszódjon. Igen ám, de az oszlopoknak van 3, elkülönített csoportja, amik nem egyforma "magasságúak", azaz az első csoport jóval több sort (adatot) tartalmaz, mint a másik kettő. Mindhárom oszlopcsoport folyamatosan bővül adatokkal, azaz sorokkal, és mindig a végét szeretném látni mindháromnak, egy képernyőn. De mivel az első oszlopcsoport sokkal több sorból áll, mint a másik kettő, így ha ott akarok adatot rögzíteni, az egész táblázatot ilyenkor a végére kell görgetnem, ezáltal a másik két (jóval rövidebb) oszlopcsoportnak nem látszik a vége. Azt szeretném tehát elérni, hogy mindhárom csoport külön legyen görgethető, hogy mindig egy képernyőn legyen látható az adatsorok vége. Megoldható-e ez egyáltalán, vagy túl sokat várok el az Exceltől? Tudom, nem a legfrissebb, de ha mondjuk az OpenOffice legfrissebb verziójával ez megoldható, az is jó lenne. Aki tudja a megoldást, kap tőlem 1€-t és egy köszönetet.

www.mtv.hu szokta közvetiteni online a mérkőzéseket? Vagy ilyenkor nem megy az online adás?

Hello

Mi a kulombseg a fociban az over 1.5 es az over 1.75 kozott? Valaki eltudna nekem magyarazni? Koszonom

2.5 gól felett/alatt
Ha 2 vagy kevesebb gól születik a meccsen, az "Alatt" fogadások nyertesek, a "Felett" fogadások vesztesek. Ha 3 vagy több gól születik a meccsen, az "Alatt" fogadások vesztesek, a "Felett" fogadások nyertesek.

2.75 gól felett/alatt
Ez tulajdonképpen két fogadásból álló összetett fogadás: 1 fogadás a 2.5 gól felett/alatt és 1 fogadás a 3 gól felett/alatt. Például: ha 100€-val fogadunk a 2.75 gól felett/alattra, akkor a fogadás kétfelé van osztva: egy 50€ fogadás a 2.5 felett/alatt. És egy 50€ fogadás a 3 gól felett/alatt. Ha 2 vagy kevesebb gól születik a meccsen, az "Alatt" fogadások nyertesek; a "Felett" fogadások vesztesek. Ha 3 gól születik a meccsen, azok akik az "Alattra"-ra fogadtak, elvesztik tétjük 50%-át és tétjük 50%-a döntetlen, azok, akik az "Felett"-re fogadtak, azok tétjének 50%-a nyertes és 50%-a döntetlen. Ha 4 vagy több gól születik a meccsen, az "Alatt" fogadások vesztesek, a "Felett" fogadások nyertesek.

Idézetet írta: Szabcsi151 Dátum szeptember 06, 2013, 23:29:02
Hali a van egy bankszámlámon pénz és gyorsan át akarnám rakni egy másikra most hétvégén az hogyan lehetséges? A választ előre is köszönöm :)

Szia. Ha "normál" sima bankszámláról pl.: egy OTP-s számláról szeretnéd átrakni ey másikra pl.: egy Erdte Bankosra akkor az sajnos tudomásom szerint hétvégén nem lehetséges. Azonban a nem régen bevezetett rendszernek köszönhetően ha hétfő reggel 8:00-kor elutalod az összeget akkor délben a számládon lesz. Remélem nem beszéltem ökörségeket. :)