KÉRDEZZ BÁTRAN! Bármit! VÁLASZOLUNK!;)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Használja valaki közületek a telefonján a tapatalk-ot a fórumhoz? És mik a tapasztalatok? Miért jó?
Végül is az érdekelne, hogy pl. vannak-e rajta beállítási lehetőségek, pl. hogy 1-2 kedvenc topikba érkező üzenetkor jelezzen, vagy hasonló.
Köszi

Sziasztok!
Valaki nem ismer egy olyan oldalt, ahol az előző szezonok tabelláit fordulónként is meg tudom nézni?
Csak olyan oldalakat tudok, ahol mindössze a szezon végi tabellákat látom, de szeretném megnézni bizonyos fordulónként is.Előre is köszönöm a segítséget! ::)

http://stats.betradar.com/s4/?clientid=279&language=en#2_1

Itt ha kiválasztod a bajnokságot, majd Archive-ra mész, majd az Overview-ra, akkor van erre lehetőség.

Ismer valaki a magyar http://apro.bikemag.hu/ oldalhoz hasonló ROMÁN kerékpár apróhirdetési oldalt?
Előre is köszönöm

Nekem speciel nem sikerült, bár így nem is próbálkoztam, de egy módszer:
Tegyük fel 25k-ról indulsz és 1millió a cél, így a kezdő tétedet meg kell 40-szerezni. Mondjuk mindig felteszed az egész összeget, naponta olyan 1,7-es szorzót kell összehoznod 1 héten keresztül. Ezt megteheted 2-3 1,2-1,4-es szorzóval, abból azért lehet találni naponta 2-3 tutit, vagy csinálhatod azt, hogy 6-7-8 1,1 alatti szorzóval szeded össze. Ezek tenisznél pl 7,5 játék felett/szettel már összeszedhetőek, vagy fociban ki lehet fogni fociban underesebb csapatok meccsét u4,5-5,5 körül 1,05 környékén. Persze a rizikó azért benne van, de egyáltalán nem tűnik lehetetlennek, csak észnél kell lenni.

Idézetet írta: Oroxy Dátum július 19, 2016, 15:37:06
Igen, én is valami hasonló módszerrel játszottam és sokkal jövedelmezőbbnek tűnt, mintha csak pár százalékokkal játszanék, de könnyen el is lehet bukni, az tény. Én azt all inezgetés mellett néha nagyobb oddsokra is rámentem, de csak x részével, aztán max azt bebuktam, viszont a kis oddsokkal hamar visszajött. Illetve ez sztem élő fogadásnál a legjobb módszer, de azért jól meg kell fontolni, hogy mire all inezel. Én legfőképp teniszre szoktam. Legutoljára 3,1 milliót nyertem így, meg kb egy éve másfelet, ami azért nem rossz és annyi pénzzel már inkább csak 1-2%-kal játszottam, mert úgy is bőven megérte már. De vajon hányszor sikerülhet ez (ha egyáltalán sikerülhet még egyszer)? Ennyire szerencsés lennék, hogy nem buktam még be így az összeset nem is tudom hány száz fogadásból? Meg egyébként az miért van, hogy ha fel akarok rakni mondjuk 2,5 milliót valamire élőben, akkor van, hogy 10-15 másodperc mire regisztrálja a fogadásom? És míg tölt, ugyanazon a piacon már tök más oddsok vannak.

Azért tölt annyit, mert nem szereti ha sokat nyersz  ;D Amikor nagyobb a tét és jól fogadsz, akkor elvileg megnézik mire is akarsz te tenni. Ha nagyobb piacra akkor nem lesz gond, amíg le nem korlátoznak végleg. Bár bet365-nél ez ritkább.
Hogy ha évi kétszer meg tudod csinálni az már jó arány nem?   ;) Túl sok szerencse kell hozzá, és talán nem ártana egy normális BRM-t követni, de ha neked ez megy, akkor ez van, ezt kell csinálni.

Azért azt hozzáteszem, hogyha mondjuk tényleg nyert 3 milliót, akkor abból 2-t kiutalsz, egy marad, abból meg 100k-t tornászol fel 1 hónapig minden nap 1,1-es szorzókkal, akkor az hónap végén 1,5 millió (és akkor még az a maradék 900k is ott van fedezetnek). Persze, ahogy írtátok ez szépen hangzik és azért nagy téttel (100k), tényleg nem nagy ördöngösség minden nap összehozni akármilyen piaccal 1,1-es szorzót (de még az 1,05-tel is kijön egy kellemes havi fizetés) és így a kockázat is sokkal kisebb, és itt még az sem para, ha 1-1 nap kimarad.

Nem nagy ördöngösség? Tenisz overrel kapcsolatban: Federer-Djokovicon is volt már 6-0 meg 1-6  :redchug:

Ez teljesen jogos, viszont egy Federer-Djokovicon egy 7,5 over fizet 1,025-öt? Nem véletlenül challenger szintet írtam, ott azért elég jó százalékkal el lehet találni, hogy mi lesz. Sosem írtam, hogy nem jöhet bármikor egy 6-0, de azért arra is lehet reagálni, illetve egy kis utánajárással jól k ki lehet szűrni az ilyen meccseket.

Nekem sikerült múlt hónapban 38 jó tippet adni egyhuzamba a tippjátékokba. 1000 forintból kb 6-7 millió jött volna az átlag odds valahol 1.3 körül volt.

Idézetet írta: ragnaROCK Dátum július 19, 2016, 17:42:43
Ez teljesen jogos, viszont egy Federer-Djokovicon egy 7,5 over fizet 1,025-öt? Nem véletlenül challenger szintet írtam, ott azért elég jó százalékkal el lehet találni, hogy mi lesz. Sosem írtam, hogy nem jöhet bármikor egy 6-0, de azért arra is lehet reagálni, illetve egy kis utánajárással jól k ki lehet szűrni az ilyen meccseket.

Én meg pont azért írtam Federert és Djokovicot mert ők jóval kiszámíthatóbbak. Hányszor láttam már 1-6, 6-1, 1-6 -ot challengeren... Ott játszanak azok akik egymás után buknak le bundával, most éppen az olaszok.
Sajnos ezért nem lehet ezt az egészet úgy beállítani hogy nem ördöngös dolog, mert igenis rohadt nagy mák is kell hozzá. Ha nem kéne, mindenki hülyére keresné magát.

Csak a miheztartás végett a 7,5 egy példa volt, van, hogy 6,5 overt teszek meg 1,015-ért. Érték semmi, de tudom, hogy bejön. Tapasztalatom szerint a bunda inkább overre van kijátszva, vagy 5-2-ről leadja. Aki sok ilyen meccset figyel, ott szerintem már a megérzés is játszik. De ahogy írtam, reagálni is lehet. Ha egy félkegyelmű látványosan nem bír első szervát ütni, vagy szórja a kettős hibákat akkor ki lehet szállni minimális veszteséggel, ami adott esetben akkor is jó ötlet, ha végül lejönne. Az, hogy nem nagy ördöngösség talán tényleg túlzás, de odafigyeléssel és fegyelemmel azért nem lehetetlen.

Idézetet írta: Oroxy Dátum július 19, 2016, 13:46:33
Sziasztok!

Szerintetek hány olyan alkalom adódhat egy sportfogadó életében, hogy kis összegből (25-30 ezer ft kb) milliós összeget összehozzon rövid időn belül (1 hét kb)? Mennyi a valószínűsége? Történt már veletek ilyen?

Az attól függ, ki hányszor próbálja meg!  :)
Ez egy kb. 40-es szorzó, "kötésben" megjátszva.
Ha value beteket raksz, akkor átlagosan akár 30 kísérlet is elég lehet hozzá, ha csak ész nélkül gyenge szorzókra megy a pénz, akkor 60 próbálkozás is kevés lesz.
Persze ha valaki stabilan jobb számokat hoz, az semmiképpen se hagyja, hogy elbizonytalanítsam!  ☺

nekem 100ftból(volt 10 pörgetés kaszinóban) sikerült felmennem majdnem 4000ig,első nap 100ról 900ig,2. nap 1700,3. nap 3900
ma meg elbuktam mindet,igaz el is tértem a módszeremtől,egy ismerős rábeszélt egy meccsre,megküldtem az összes pénzzel,el is úszott
pedig van fantázia ebben,de a legjobb sztem 1,3-1,5ös oddsokkal dolgozni,azok még elég könnyen jönnek és nem is hoznak olyan rosszul

holnap lehet beindítok egy naplót,kíváncsi vagyok csak szerencsém volt-e vagy tényleg egész jól jönnek a tippek úgy,ahogy csináltam

Mondjuk az nem reális hogy 1000ből milliókat csinálni, de egy 5-10x-és pénzt nem olyan nagy dolog

Nincs ebbe semmi fantazia, csak a ,,termeszet" ellen mentek... Minden kicsit eppeszu tipster arra torekedik hogy egy olyan strategiat fejlesszen ki, ami profitabilis, es kibir hosszabb buko szeriat is... Mert ez a termeszetes... vannak jo napok, vannak rossz napok, ki kell birni... Itt meg a memberek hablatyolnak valamit arrol, hog milyen jo szisztema az, amikor a hibalehetoseged egyenlo a nullaval... hat ez kb olyan jo lehet, mint julius elsejetol egy rovidnadragban jarni, es komoly pofaval azt mondani, hogy majd augusztus vegeig sut majd a nap, lehules, es eso nelkul... Ahogy a martingelbe bele lehet bukni, ugy bele buksz majd ebbe is... kulombseg ezresnel valasztani egy ket lepkefing oddsot, vagy uganazt lefaradva szazezreser 15 kor utan... jonnek a pszihes dolgok, beszari huzasok. Es meg utana jon az, hogy ,,haverra, asszonyra halgattam" illetve ,,megszegtem a szisztemat" Ja azt a szisztemat, ami elejetol santitott...