Spanyol Foci Zóna

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Hmm... tényleg van, aki úgy látja, hogy nem volt kéz!?  :)

http://rafanomejodas.blogspot.com/2011/11/mano-higuain-valencia-real-madrid.html

Bad referee decision Clear Handball in the box in the last minute Valencia 2-3 Real Madrid

Mondjuk megszokhattuk már, hogy a Real ellen ilyeneket nem fognak befújni... mikor adtak kétes tizit a Real ellen!?:)))
Na mind1, reméljük így legalább idén szoros lesz végig a bajnokság...

Ja és ha már ezen pörögnek a madridisták.... azok a fránya színészkedő katalánok...
mourinho instrucciones pegar en todo el campo con y sin balon objetivo desquiciar barcelona arbeloa villa pepe messi llourinho esta destrozando la seleccion espańola caverna mediatica central lechera punto pelota Eladio Parames

Por que Llourinho!? POR QUÉ!?
mourinho why? this is the answer مورينيو لماذا؟ هذا الجواب

Idézetet írta: Lord Dátum november 20, 2011, 14:44:45
A sárgák arányát azért kicsit furának érzem....

Ennek ellenére egy szót sem szólhattak volna a fővárosiak, ha Özil vagy Marcelo nem fejezi be a meccset!
A vagdalódás pedig menetrend szerű volt... a real leült a második félidőre, a Valencia pedig elkezdett focizni... a végén már csak egy csapat volt a pályán, ilyenkor jön a realtól a szokásos rúgkapálós harcmodor... lásd El Clasicó.

Az El Classico tényleg délben lesz?

Valamelyik időzónában tuti, de itt CET-ben 20:00-kor kezdik. Szóval december 10.-e, szombat, este 8 óra.

Idézetet írta: Lord Dátum november 29, 2011, 19:59:40
Valamelyik időzónában tuti, de itt CET-ben 20:00-kor kezdik. Szóval december 10.-e, szombat, este 8 óra.

Akkor megnyugodtam.  :great:

Nem csalódtam benned zsivany, látszik hogy igazi barcas vagy. Törődj most a saját csapatoddal és ne a Realt bántsd!

#126 november 30, 2011, 16:15:59, nida1
Semmi bajom nem lenne a bárszá szurkolokkal ha nem lenne ekkora a szájuk.Máshoz sem értettek mint a másik csapat fikázásához és ha valami valós alapú kritika éri a kis törpéiteket sem tudjátok azt beismerni. Titeket elvakit a bárszelóná iránti buzgó imádat , csoda h nem vagytok szerelmesek a játékosaitokba,bár mondjuk én erre sem mernék mérget venni..  csak arról áradoztok h a bárszá igy,a bárszá ugy..Hegyi is.. beül sportszakértönek a multkori valencia-real meccsre ha jol emlekszem és nem az aktuális mérközésröl beszél hanem hogy a bárszá mennyivel jobb csapat mint a real, meg h ök jatszak a legjobb focit. most komolyan, h jon ide ilyenkor a bárszá??!hihetetlen..
ezek az ellenszeves bárszá szurkoloi kritikak, melyek más csapatokkal szembe irányulnak, különösen felerősödnek amikor éppen szopik szegény kis egyesületük. föleg most van tele a pelus h +6al elmentunk haha :) egyébként én olvastam több helyen is dolgokat erröl.. azzal érvelnek,vigasztalodnak hogy bezzeg ha a Madrid kapott volna ilyen sorsolást akkor mi állnánk igy..

na mind1 a lényeg hogy szánalmas egy bagázs  az FC Messilona szurkoloi tábora. nem is értem miért itt vered a nyálad zsivanyka.. miért nem mész fel inkább az eurobarcara és tömitek tele egymás fejét a marhaságaitokkal?tényleg fontos volt most ezt a pár videot meg az értelmetlen gondolataidat ide beirnod..

én is linkelek már egy videot egyébként.bizonyára sokak számára ismerős lesz. ajánlom a te figyelmedbe is zsivanyka, ugyanis ebböl megtudhatod h hány kétes tizit nem fujtak be a barca ellen és h akadt olyan eset is amikor jogtalanul kaptak büntetöt . a piroslapokrol meg ne is beszeljunk..  te szánalom..   http://i.cr3ation.co.uk/dl/s1/gif/a095b62ba601cdf2e9b5ff3d0e9c8069_biscuitsshakey.gif

Barcelona Hollywood Cheaters


Itt a lényeg:



                                                                                                     
                                                                                                                                ¡Hala Madrid!

Idézetet írta: zsivany20 Dátum november 21, 2011, 11:26:48
Hmm... tényleg van, aki úgy látja, hogy nem volt kéz!?  :)


Tényleg van, aki ezt kéznek látta? A videóból egyértelműen látszik, hogy a labda a Real játékostól elfele pattan, a szögletzászló irányába. Ez csak úgy lehetséges, ha vagy a felkarjának a külső részéhez ér a labda (videóból egyértelműen látszik, hogy köze sincs a külső felkarhoz a labdának), vagy az oldaláról pattan kifele a játékszer. Egyértelműen az oldalához ért, ezen nincs mit vitatkozni.
Inkább azon kellene gondolkodni, hogy miért van az, hogy az apróbb termetű játékosok földön való fetrengéseit (persze klubszíntől függetlenül) gyakrabban lefújja a bíró, mint a keményen lábra menő becsúszásokat.