Küzdősportok 2024

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Holyfield rendületlenül készül

Az Instagram-oldalára feltöltött videófilmmel is igazolni kívánta Evander Holyfield egykori profi nehézsúlyú bokszvilágbajnok, hogy komolyan gondolja visszatérését a ringbe.


Az 57 éves amerikai sportember kifogástalan állapotban van, korát meghazudtolóan "szálkás" és mozgásán egyáltalán nem látszik, hogy nemrég kezdte újra az intenzívebb edzéseket. Visszatérésében segíti honfitársa, a korábbi félnehézsúlyú világbajnok, Antonio Tarver, illetve a királykategóriában sokáig egyeduralkodó, a boksztól három esztendeje visszavonult ukrán Volodimir Klicsko is.
   
Holyfield leginkább régi nagy riválisával, a szintén élő bokszlegendának számító honfitárssal, Mike Tysonnal szeretne bemutatkozó mérkőzést vívni. Az 53 éves Tyson áprilisban jelentette be, hogy visszatér a szorítóba, Holyfield pedig egy hete azt közölte, hogy már zajlottak tárgyalások az ő, valamint Tyson menedzsmentje között kettejük esetleges harmadik összecsapásáról.
   
Először 1996-ban találkoztak, akkor Holyfield kiütéssel nyert, az 1997-es mérkőzésükön pedig leléptették Tysont, mivel a csata hevében riválisa fülébe harapott.

forrás: MTI



Tyson Tyson ellen - Fury is bokszolna a visszatérő korábbi világbajnokkal

Tyson Fury kész ringbe szállni Mike Tyson ellen, s ha létrejön a mérkőzés, a profi boksz egy jelenlegi nehézsúlyú világbajnoka csapna össze egy korábbi világbajnokkal.


A WBC szervezet övét birtokló brit öklöző hajlandóságáról a BT Sport számolt be.
   
"Felhívtak és megkérdezték, szeretnék-e bemutató mérkőzést vívni Mike Tysonnal. Pozitív választ adtam: az ördögbe is, miért ne?" - nyilatkozott a 31 éves Fury.
   
Az 53 éves amerikai Mike Tyson, aki legutóbb 2005-ben bokszolt, április végén jelentette be, hogy visszatér a ringbe. Azóta többen is jelezték, hogy szorítóba lépnének ellene.
   
Fury ugyanakkor arra is kitért, hogy a jelenlegi koronavírusos világhelyzet nagyon nem kedvez a boksznak, s ő különösképpen ellene van a nézők nélküli sportnak.
   
"Az igazi nagy küzdelemhez tömeg kell. Ha üres teremben bokszolnék, nem érezném, hogy valódi a harc, az egész olyannak tűnne, mintha edzésen lennék" - mondta.

forrás: MTI


Egy brit ökölvívó félti Tyson életét

Dillian Whyte profi nehézsúlyú bokszoló szerint az életét kockáztatja Mike Tyson azzal, ha 53 évesen ismét szorítóba lép.


"Mi van, ha visszatér, és a ringben hal meg? Ki vállalja a felelősséget?" - nyilatkozott a Sky Sportsnak Whyte, aki a WBC szervezetnél világbajnoki kihívó pozícióban áll. Az interjúban úgy vélekedett, hogy az amerikai ex-világbajnok - aki áprilisban jelentette be, hogy újra edzésbe állt - hatalmas kockázatot vállal azzal, ha megint ringbe lép.
   
"Tyson egy nagy legenda és biztosan kíváncsi, hogy mire képes, de az ő korában fiatal és motivált bunyósokkal szemben nem lenne szerencsés próbára tennie magát" - fogalmazott Whyte.
   
A profi boksz királykategóriájának korábbi világbajnoka néhány hete újrakezdte az edzést, majd bejelentette, hogy kész bemutatómeccset vívni jótékonysági céllal. Önjelöltek mellett nagyon is komolynak tekinthető kihívók jelentkeztek sorra egymás után,  Tysonék érdeklődésére pedig körvonalazódott többek között egy lehetséges összecsapás a nehézsúly jelenlegi WBC-világbajnokával, a 31 éves brit Tyson Furyval.
   
Ez utóbbi eshetőségre reagált Whyte, hogy óvatosságra intse Mike Tysont.

forrás: MTI

Kicsit hosszabb meccsre szamitottam, de Sterling hatalmas gyozelmet aratott Sandhagen ellen.. :o



Keressünk pénzt Hannah butaságán

Szegény, nem egy bonyolult lélek, és újra megégetheti magát. Olvasd tovább


Milyen egy hulladék gála lesz ez a holnap hajnali :D Mondjuk az ilyen ismeretlenek képesek csodákat produkálni, de ez a főmeccs is, hát.... Calvillo totál érdektelen, gondolom a Team Alpha miatt jött ez neki össze, Eye-t meg már többször is elverték a fajsúlyos arcok. Nem is csoda, hogy ESPN bunyó, ezért PPV-t fizetni viccnek is rossz.

Ahelyett hogy szigetre viszik a cirkuszt, legyen kevesebb, de ütősebb gála, mert ez így most a teljes filléresítése egy szervezetnek.

Ennyi pénzért te is megveretnéd magad?

Két meccsről kötöttek megállapodást, amelyek pontos dátuma és színhelye egyelőre nem ismert. Tovább



#209 június 25, 2021, 09:44:27, Chan
UFC on ESPN: Blaydes vs. Volkov

Az amerikai nehézsúlyú mérlege egész egyszerűen szenzációs, 13-2, és csak egy ember tudta eddig megverni, aki nem más, mint Francis Ngannou. Curtis legutóbb Junior Dos Santos-t TKO-zta, de korábban legyőzte már Alistair Overeem-et, valamint Mark Hunt-ot is.

Az orosz Volkovnak nehéz dolga lesz ellene. Bár ő a magasabb, és a tapasztaltabb (31-7, ami szintén rendkívül jó mérleg), legutóbb nem tudta finiselni Greg Hardy-t, talán azért, mert még ott volt benne a Derrick Lewis ellen elszenvedett brutális kiütéses veresége. Ezt leszámítva az orosz az összes meccsét megnyerte a UFC-ben, nem kisebb neveket eltéve láb alól, mint Fabricio Werdum, Stefan Struve, vagy Roy Nelson.

Írja a Totaldamage.hu