Küzdősportok 2024

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Héten jön a nagymeccs. Döntetlenre 67-es oddsot adnak :D McGregor mindhárom eddigi veresége submission volt, ráadásul kihagyott kb két évet, nem csoda, hogy nem favorit. Ettől függetlenül inkább rá fogadnék, mint Khabibra, akit kicsit túlhájpolnak érzésem szerint a UFC-fanok. Igazi dagesztáni kemény csávó a földön, de sokan elfelejtik, hogy McGregornak van azért egy barna BJJ öve. Nagy meccs lesz az tuti :redchug:

McGregor: Tisztelettel mindenkinek, mindenki bekaphatja!

Nem előzte meg nagy üzengetés az összecsapást, az utóbbi néhány napban éledt csak fel az ír bunyós ezen a téren.

Olvasd tovább



Végre volt kevéske izgalom is.  :)

Kipp-kopp. Egész jó meccs volt, a túl sok celebkedés mellett eltűnt a kondi Conornál. Egy Mayweather elleni golfmeccsre kellett volna inkább mennie. Meglepő módon állva se mutatott túl sokat az ír.

A meccs legfőbb tanulsága, hogy magasabb kerítés kell, esetleg szögekkel a tetején. ;D


Csóri Drake elment celebkedni a bunyóra Conor mellé, aztán nem számított rá, hogy a dagesztáni keménylegény kiröpül közéjük egy kis pofozkodásra. Azt a fejet ;D ;D

Olvastam ma facebookon egy ilyen MMA-szakértő hozzászólást: "Undorító ez a Khabib, fojtogatta McGregort". ;D Hülye Messi is milyen agresszív már, belerúg a labdába.

Ez nagyon "ott van".  :)


Idézetet írta: csabax Dátum október 22, 2018, 15:23:10
Ez nagyon "ott van".  :)

Köszönjük Hegedűs apuka és anyuka!  :great: :great:

UFC: Conor McGregor mégsem vonul vissza?

Az Unibetnél fogadhatunk a hektikus életű MMA-as jövőjére! Tovább


Ez most egy érdekes helyzet, tettem kis pénzt rá hogy mégsem vonul vissza, mert nagyon reklám szagúnak éreztem a dolgot. A bejelentés után egyből tolta a whiskey-jét, meg a többi szart, azt éreztem, hogy csinált egy kis műbalhét, amivel megalapozza a reklámjait. Erre most visszatér, de a fogadás függőben ugye, mert ettől függetlenül még nem biztos hogy idén bunyózni is fog. Ügyes volt a buki a fogadási lehetőség pontos kiírásakor :D


"Sosem volt igazi bajnok, az egész karrierjét hazugságok, ellentmondások és ajándékok jellemzik" - Wilder.

Fury után Ruiz is megmutatta, hogy a bokszhoz nem kell szálkás izomzat, meg Insta-külső, csak bokszolni kell tudni.