Küzdősportok 2024

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Okosan bokszolt Joshua, lényegében amúgy a biológia nyert, hosszú karok, magasság. De persze ezt tudni kell kihasználni is. Kész csoda, hogy Ruiz 12 menetig cipelte azt a pocakot :D

#166 december 17, 2019, 20:27:25, TiB
Ezt nemrég olvastam Ali kapcsán, hiteles idézetnek tűnt az oldal alapján. Második saját topicomban megosztom veletek :)

"Hadováltam, hogy a boksz Istene vagyok, de ez stratégia, az ellenfél megijed, ha önbizalmat lát. De soha ne vegyél rólam példát. A minap egy srác odajött, és mondta, olyan akar lenni, mint én. Mondtam ezt most rögtön felejtsd el. Én a showt csinálom, de te menjél szépen haza és tanulj. Fejleszd az elméd, járj iskolába rendesen, sportolj, mert egészséges, de ne legyél bokszoló. Ez nem álom élet, ütik a fejed nap mint nap, ez nem jó, legyél doktor, legyél ügyvéd, legyél bármi más, amihez használod az eszed" - Muhammad Ali.


Anthony Joshua az elmúlt fél évben alig mert nyilatkozni, most hogy legyőzte a kis hájast, egyből akkora lett az arca, mint régen. Ha csak mentális dolgokból indulok ki, szerintem még lesz veresége karrierje során. Bár ehhez kelleni fog az is, amit Wilder mondott, hogy legyen tökös és ne csak alibi meccseket szervezzenek neki.

Vasárnap hajnalban McGregor visszatér! Ellenfele Donald Cerrone lesz, aki legutóbbi két meccsén kiütéses vereséget szenvedett. Voltak jó meccsei, periódusai karrierje során, de ebből az ellenfélválasztásból látszik szerintem, hogy ez talán egy normálisabb visszatérés lesz McGregor részéről, elsőre egy verhető ellenféllel szemben.

https://www.youtube.com/watch?v=pklIIbJtvZ8

Cerrone azért nem akárkiktől kapott ki az utsó két meccsén, kíváncsi vagyok, Conor mit tud mutatni most. Ami fix, győztesre itt nem mernék fogadni  :D
De ha már UFC, én Pettis 3.00-as oddsát nem igazán értem, miért ilyen magas?

Szerintem a pénz, a befektetők, Dana White, a UFC és McGregor karrierjének is érdeke, hogy a Cowboy ezt a meccset most elveszítse. Egy kis végkielégítéssel erre egész jól motiválható. Egyébként nem rossz bunyós, de a nagyobb falatok mindig megakadtak a torkán, a kisebb téttel bíró meccseken viszont nagyon élt.

Pettis magas szorzója szerintem a Diaz elleni vereségnek köszönhető. Ezúttal is egy jiu-jitsu mániás jön vele szembe, ráadásul egy brazil, és ha egy brazil tud jiu-jitsúzni, akkor rögtön favorit egy MMA-meccsen. Ez persze nem azt jelenti, hogy rá fogadnék ;D csak én mindig ezt látom a szorzókon, hogy a grappling a döntő.


McGregor és az ellenfél nagymamája ;D


Interjú Hegyi Barni profi bokszolóval

Fogyasztás és kerékpár mellett, Willie Pep is szóba került. Olvasd tovább


Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum január 22, 2020, 14:00:13
Interjú Hegyi Barni profi bokszolóval

Fogyasztás és kerékpár mellett, Willie Pep is szóba került. Olvasd tovább

"Volt, hogy Mongóliába 12 óra alatt 3,8 kg adtam le! Durva volt".

Nagyon érdekel a fogyasztás témája, egyrészt hogyan veszítenek ennyi vizet ennyi idő alatt. Láttam is ilyet ismerősnél, de közben meg az is érdekes számomra, hogy ezt vajon megvizsgálták, hogy a durvább fogyasztással oké becsúsznak a súlyhatárba, de lesznek-e olyan fiziológiai következményei, amik negatívumként jönnek ki a meccsen.

Van is egy érdekes doku videó a témában:

https://www.youtube.com/watch?v=8lY7AFuqIEA

Tyson promózza Fury és Wilder meccsét. Összerakták elég jól :) 8)

https://www.youtube.com/watch?v=vUxRHeEsiMw

"Egy csomó dolgot máshogy csinálok, mint korábban. Ötször-hatszor eszem egy nap, és megiszok nyolc liter vizet. Ettől jobb leszek, mindent bevetek. Hétszer maszturbálok naponta, hogy magasan legyen a tesztoszteronom. Ja, hétszer. Tesztoszteron, bébi. Nem lehet kiütni engem, de azért az államat is edzésben tartom, sokszor nyalok puncit" - Tyson Fury :D



Ebbol szerintem nem lesz harmadik meccs.