Küzdősportok 2024

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Na amit Hollowayek csinalnak az emberfeletti... de Kattar is mindent kibir az hetszentseg, oriasi meccs :great:


McGregor akkora favorit, hogy megéri ellene fogadni

Vasárnap hajnalban visszatér a trash talk koronázatlan királya. Olvasd tovább


Bemert mindenki konnyusulyba, hatalmas ket meccsnek nezunk elebe.. Bar nem szeretem a tulhypeolt meccseket, mert ritkan sul ki belole jo, de azert egy Hooker-Chandler meg egy Poirier-McGregor nehezen lehet rossz meccs. :D

Chandler bemutatkozasa nem sikerult tul rosszra... :D azert arc nala is van, de ebbe a konnyusulyba ez kell a nepnek.. Lesznek itt meg nagy apritasok meg cimmeccsek..


Helyre lett teve Conor, jol is van ez igy :)

Jöhet a negyedik visszavonulás. A celebbohóckodással rengeteg pénzt keresett, de az egyet jelentett a karrierje végével.



Kevés szó esik a One Championshipről, pedig rendre nagyon minőségi eventeket rendeznek péntekenként. Most is volt egymás után két pénteken is bunyó, most sikerült utolérni magam és megnézni mindkettőt... Ilyen és ehhez hasonló kiütések vannak, full hd-ban streamelik mindig youtube-on, úgyhogy érdemes belenézni. Na meg nem csak MMA van, hanem a szerintem sokkal érdekesebb kick-box és muay-thai is szerepet kap.

https://youtu.be/n3otFcOzeco?t=3216

Bolond Usmant ezzel a felepitessel nem fogjak meg egy ideig megverni.. Pedig az elso menet biztato volt a brazilnak, de utana szetapritotta a nigeriai..


Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum március 01, 2021, 18:02:40
Egy bokszmeccsen közel 400 kiló feszülhet egymásnak

Eddie Hall megküzdhet Hafþór Björnssonnal. Olvasd tovább

Látványosan lehet promózni, de hogy ebből bűnrossz bokszmeccs, az egész biztos. Mint egy lassított Bud Spencer film, egy-két menet után lehet az lesz a KO hogy az egyik összeesik. Ekkora testek, izomzatok nem ilyen ütök, ütök, elmozgok sportra vannak kalibrálva, hanem arra amit csinálnak is, néhány másodperces erőkifejtés, száz kilók megmozgatásával.