Küzdősportok 2024

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#255 március 07, 2021, 07:31:13, peshark
Hat ez "komoly" cimmeccs volt.. Illegalis terd miatt diskvalifikaljak Yant, miutan fejbeterdeli a foldon terdelo Sterlinget..  :o

A bevonulasok utan raktam Nunes elso menetes wint 2,7-ert.. nem sok kerdes volt szerencsere :ok:

Hat ezert vannak a sulycsoportok, Izzy szepen belenezett most ebbe a hibaba..



Idézetet írta: peshark Dátum március 15, 2021, 09:54:04
https://www.sportfogadas.org/guru/tipp/505696

Tegyétek amíg ilyen oddson adják.. ;)

Amikor azt hiszed, ennél több szar már nem lehet a sportvilágban sem...

Rossz hírünk van. Alexander Volkanovski nem bunyózhat a március 27-i UFC 260: Miocic vs Ngannou-n Brian Ortega-val. Covidos lett.
Ezzel a gála egy címmérkőzést veszített el. A találkozót újraszervezi a UFC egy későbbi időpontban.

Forrás: totaldamage.hu


#260 április 08, 2021, 10:24:02, SPF Előzetes

UFC 261

Oriasi gala volt, a main cardon nem volt pontozas, masodik meneten egyik harc sem jutott tul... Brutalis volt minden szempontbol.

UFC 262

Mekkora KO-t tolt Chandler arcába a brazil :great: Pedig az első menetben volt azért baj, de nagyon örülök, hogy nem Chandler lett a bajnok, azután, hogy egy UFC-s meccs után címmeccset kapott..

Fury megerősítette: augusztus 14-én bokszol Joshuával

A profi nehézsúlyú ökölvívás egyesített vb-címéért augusztus 14-én csap össze Szaúd-Arábiában a két brit világbajnok, Tyson Fury és Anthony Joshua - erősítette meg a sokáig kérdőjeles időpontot Fury hétfői Twitter-videójában.


Az összes fontos szervezet vb-övét birtokló bokszolók mérkőzésére az erre az alkalomra megépülő új stadionban kerülhet sor, de hogy melyik szaúdi városban, arról még nincs információ.
   
Március közepén látott napvilágot a hír, amely szerint két meccsre szóló megállapodást kötött egymással Fury és Joshua menedzsmentje. A visszavágót decemberben, esetleg 2022 elején rendezhetik meg.
   
A 32 éves Fury a WBC-nél, a 31 éves Joshua pedig az IBF-nél, a WBA-nél és a WBO-nál ül a "királykategória" trónján. Előbbi profi karrierjében 30 győzelmet és egy döntetlent számlál, míg utóbbi mérlegén 24 győzelem és egy vereség szerepel. Címegyesítő mérkőzésükről tavaly májusban kezdődtek a tárgyalások, és angol sajtóértesülések szerint a bokszolók fejenként legalább 100 millió fontos fellépti díjra számíthatnak. Az első csata bevételén fele-fele arányban osztoznak a felek, míg a visszavágó javadalmazása - az első mérkőzés győztesének kedvező módon - 60:40 százalékos lesz.
   
Fury eddigi utolsó meccsét tavaly februárban vívta, amikor KO-val legyőzte az amerikai Deontay Wildert, megszerezve a WBC övét. Joshua legutóbb december 12-én lépett a kötelek közé, és kiütéssel nyert a bolgár Kubrat Pulevvel szemben.

forrás: MTI

Sosem voltam kuzdosport parti, de mindig megadom az eselyt az "ev meccsenek" beharangozott kuzdelmeknek es UFC galat is elkapok legalabb havi szinten, de a Mayweather v Paul meccs szerintem a sportag megcsufolasa.

Mayweather elso menetes KO-ra azert nem fogadnek (nyilvan akkor uti ki, amikor akarja, ha hozzadobnak neki parmilliot akkor lerendezi 5 mp alatt). Ez a Paul youtuber (nem kerestem es nem is fogok rakeresni, hogy mitol "hires") - mar legutobb is vicc kategoria volt Moneynak a japan harcos elleni exhibition - most szerintem meg lejjebb ment a szint.

Bohóckodás lesz az egész... Amit mondanak majd nekik, azt fogják kb csinálni.

A Trash Talkban volt szo a loverol:

Mayweather 10 milla garantalt lovet kap, de egyebkent a befolyt p2p love 50%-at.
A masik csavo 750 ezer + p2p befolyt love 10%.

Azt kell tudni, hogy 50 dolcsi lesz a p2p, es a youtube-os csavo miatt 1 millio es 5 millio kozotti nezore szamitanak minimum, de benne van a tobb is.

Szamoljunk 3 millioval, 150 milla bevetel, Mayweather 75 milla , csavo 15.750.000.

Annyiert  a farkamat is engednem levagni. A bokszhoz sok koze nem lesz.

Ennél csak egyre rossszabb lesz, teljesen elmegy majd cirkusz irányba.

Például Tito Ortizt már azzal ostromolják, hogy egyszerre két emberrel küzdjön egyszerre: https://totaldamage.hu/tito-ortiznak-felajanlottak-egy-2-az-1-elleni-mma-merkozest-thaifoldon/

Mindig rátesznek egy lapáttal, youtube bokszoló, két ellenfél, szerintem megtippelni sem lehet milyen marhaság lesz a következő szint. Pedig most amúgy igenis van éledező nehézsúly bokszban, a UFC szárnyal, semmi szükség ezekre a marhaságokra.

"Ki nyerte a meccset? A pénz, mint mindig mindenben. Én kerestem minimum ilyen 130 millió dollár körül, a youtubeos srác meg 20 milliót kapott. Szerintem ez válasz arra, hogy ki nyert" - Floyd Mayweather.

"Láttam, ahogy Vettori szemei elhalnak, és kiszáll rajtuk keresztül a lelke" - Israel Adesanya.

Srácnak azért vannak komoly meglátásai :D