BetClic Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Hogy akartad a te pénzed a barátod netellerére kikérni? Csak akkor kérhetsz ki pénzt netellerre ha arról már fizettél be. Vagyis a barátod netellerével fizettél be? Ha igen akkor a baj az hogy csak a sajátodat használhatod,másét nem. Ha még nem fizettél be netellerrel akkor ezért nem fizetnek ki oda.
Szintén elméletileg nem kérheted ki apád bankszámlájára a pénzt csak amin a saját neved van(ugyanakkor ha a számlatulajdonoshoz a saját neved írod,minden más adat stimmel akkor elvileg kifizet az iroda, hiszen az iroda nem láthat ilyen adatokat így továbbítják a pénzt, maximum a bank akadékoskodik hogy nem egyezik a számlatulajdonos neve és a pénzt kapó neve,és visszaküldi a pénzt a feladónak, de ezzel a bankok nem törődnek ahogy hallottam)


Idézetet írta: Vinczent Dátum március 28, 2017, 11:37:39
Sziasztok!

Már nem tudom hol érdeklődjek ezért itt szeretnék segítséget kérni. Elég nagy összegem van beragadva a betclicre és hiába irok a supportnak nem írnak vissza sajnos nem tudom kivenni a pénzt. Próbálkoztam egy barátom neteller kártyájára is ráutalni de oda se megy el. Elvileg minden dokumentumom hitelesített. Az lehet e probléma hogy édesapám számlájára is próbáltam utalni a pénzt igazából az ő adatait is elküldtem. Csak semmi tájékoztatást nem kapok hogy miért nem jön át semmi és hátha itt valaki tud segíteni.

Köszönöm szépen

Megjött a válasz a Betclictől: egy dokumentumot kértek tőled már többször is, amit még nem kaptak meg, ezért nem tudják teljesíteni a kifizetést.

Tanulság: mindig csak saját nevedben nyiss számlát, saját pénzügyi eszközeiddel fizess be, s akkor nem lesznek gondok.

Sziasztok!

A problémám hasonló mint az előttem íróé, szeretném kivenni a pénzemet, de az a számla amiről feltöltöttem már megszűnt, és jelenleg nincs banki számla a nevemen. Írtam az ügyfélszolgálatnak hogy mi a teendő, erre kaptam egy sablonszöveget hogy megkérdezik a pénzügyet és majd válaszolnak. Történt mindez 3 napja. Van valami ötletetek/tanácsotok hogy hogyan jussak a pénzemhez?

üdv
valentajn

Idézetet írta: valentajn Dátum április 06, 2017, 08:35:00
Sziasztok!

A problémám hasonló mint az előttem íróé, szeretném kivenni a pénzemet, de az a számla amiről feltöltöttem már megszűnt, és jelenleg nincs banki számla a nevemen. Írtam az ügyfélszolgálatnak hogy mi a teendő, erre kaptam egy sablonszöveget hogy megkérdezik a pénzügyet és majd válaszolnak. Történt mindez 3 napja. Van valami ötletetek/tanácsotok hogy hogyan jussak a pénzemhez?

üdv
valentajn

Szia!

Bukd át másik irodához a pénzed, és vedd ki onnan.

úgy tűnik véget ért a rugalmas ki- és befizetés korszaka,már nem akarnak csak úgy kifizetni,mint eddig,hanem 1x meg kell forgatni a befizetett pénzt  :noway:
innentől kezdve azt hiszem hanyagolom is ezt az irodát,mert az élő fogadásos felületük kb annyit ér,mintha egy hülyegyerek csinálta volna,nem is beszélve arról,hogy mintha meg lennék átkozva,annyira nem jön semmi amit itt rakok 
valahogy kiszedem a bentragadt pénzem aztán  :cya: betclic

Ausztriaba lakom, tudna valaki egy linket adni hogy elerheto legyen az oldal? :)

Idézetet írta: Jhanee Dátum december 22, 2017, 19:03:32
Kulfoldon lakom, tudna valaki egy linket adni hogy elerheto legyen az oldal? :)

Jhanee, sajna nem tudok neked segíteni, hogy ott mi működik és mi nem  :'(

Viszont Mo-ról azért el lehet érni, és biza elég fasza kis iroda ez. Nem azért, mert megdobtak egy 100%-os reload bónusszal 6000 Ft-ig, hanem mert jó.
Most például kinn voltak reggel live részen olyan focimeccsek, melyek bet365-ön nem, ami azért nem semmi. Gólos piacokon ráadásul vannak extrém határok, míg pl. a bet365 kiteszi 3.5-re, itt van 4.5-től 7.5-ig minden. Este néztem az NHL, NBA kínálatot, vannak jó kis player special opciók, NHL-re góllövők, szóval egész használható iroda ez (is). Téli sportokra meg bicóra egy-egy versenyzőnél sokszor a legmagasabb szorzót adják, szóval na, ahhoz képest, hogy mennyire nincs nálunk képbe, azért néha nem árt benézni, ráadásul mióta legutóbb itt játszottam, totál meg is újult.

Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy a Betclic irodát tudjátok-e használni? Nekem nem sikerül több böngészővel (Chrome,Firefox)sem belépni, olyan hibajelzést kapok, hogy töröljem a cookie-kat, de ez sem segített. Meglepő módon, itt az .org oldalon is a Betclic linkre kattintva egészen más irodák kerülnek elő, a Betclic viszont nem. Nemcsak számítógépen, de a mobilos (android) app-on sem működik hibátlanul, belépés után az adatvédelem érvényesítéséig tudok eljutni, és onnan nem tudok továbbjutni.
Kérem,ha valaki tud, segítsen. Előre is köszönöm.!

hu.betclic.website címen próbáld, most ez az aktuális

Tegnapi Arsenal - Chelsea meccsre lett volna 1500Ft értékű bónusz, ha élőben fogadtam volna a meccs alatt min. 1,5 szorzójú piacán 7500Ft értékben. Viszont nem volt elérhető az élő fogadás...  :) Ilyenkor kapufa van? Járt már valaki hasonló cipőben?

Idézetet írta: dgabesz Dátum január 04, 2018, 18:03:45
Tegnapi Arsenal - Chelsea meccsre lett volna 1500Ft értékű bónusz, ha élőben fogadtam volna a meccs alatt min. 1,5 szorzójú piacán 7500Ft értékben. Viszont nem volt elérhető az élő fogadás...  :) Ilyenkor kapufa van? Járt már valaki hasonló cipőben?

Vicces, hogy meghirdetnek egy akciót és utána egyáltalán nem is kínálnak fogadási lehetőséget a meccsre, de nyilván valami technikai problémájuk lehetett.
Viszont aligha fognak bónusszal kárpótolni, mert ha fel is iratkoztál, élőben biztosan nem fogadtál, azaz nem teljesítetted a feltételeket!  ;)

Hát én sem remélek már semmi kárpótlást tőlük, viszont egy "elnézést a hibáért..." tartalmú üzenetet korrektnek tartanék. Eddig egyébként nem volt velük semmi problémám.

Azt hiszem elolvasták a fórumot Bencéék, mert jött az elnézést kérő levél.  :cya:

IdézetÖn jelentkezett a szerdai Arsenal-Chelsea mérkőzés promóciójára, de aznap egy nem várt technikai hiba következtében nem volt elérhető az élő fogadási opció.
A hibáért elnézését kérjük, azóta kollégáink elhárították a felmerülő nehézségeket.
Szeretettel várjuk későbbi promócióinkon!
Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük bátran forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Szeretném kikérni a véleményeteket/tapasztalatotokat.
Íme a helyzet:
A betclic számlán van saját pénzed és 2 vagy több bónuszt begyűjtöttél, azaz van bónuszod is. Ugyebár az első bónusz lesz az aktív, ami forgatás alatt áll a többi pedig várja a sorát, hogy aktiválódhasson. Addig tudsz fogadni és bónuszt forgatni, míg a pénzed és a bónusz egyenleged nulla nem lesz. És akkor itt lenne a kérdésem: Ebben az esetben automatikusan törlődik az összes bónuszod vagy manuálisan kell neked törölni?

Én attól tartok, hogy ha esetleg manuálisan kell törölni a bónuszokat, akkor a kövi befizetésnél levonódik a bónuszok összegével megegyező pénz a számláról. Előfordulhat ilyen vagy rosszul gondolom?

Köszi előre is a válasz(oka)t!