Sportfogadás az életünk > Kezdő Fogadók Naplói

perkon tippek

(1/17) > >>

perkon:
Sziasztok!

Sportszerető emberként a tippmix bevezetése óta fogadok több-kevesebb sikerrel. Netes próbálkozásaimat először a Sportingbet-en, majd GB-n folytattam, pár hónapja pedig ismerkedek a Befair féle lehetőségekkel. Több éve figyelgetem jómagam is a fórumot, sok hasznos dolgot összeszedtem már innen, elsősorban a stratégiák, excel okosságok, programok érdekeltek, szeretek babrálgatni, foglalkozni a sport (elsősorban foci) statisztikákkal. Úgy döntöttem, hogy elindítok én is egy naplót, hogy fogadásaimat vezessem, és persze más véleményeket is megismerjek.

Jelenleg Betfair-en kétféle stratégiát tesztelek, így a tippjeim is többek között e stratégiák alapjai lesznek:

1. Lay the Draw (Metaltone stratégiával kiegészítve kiszállásként baj esetén)
2. Ha az első gól az első 20 percben esik, akkor lay correct score 1-0 vagy 0-1.

Meccs előtt statisztikailag megpróbálok minden adatot begyűjteni, illetve fórumokon utánanézni a sérülteknek, egyéb infóknak.
Beszereztem a Trefik nevű programot, lehet, hogy az "ő" tippjeit is érdekesség szempontjából beírom, persze nem a gép jóslásából indulok ki.

Minden építő jellegű kritikát szívesen fogadok!!

Preferált bajnokságaim: Angol PremLiga, Holland 1. és 2. osztály, Bundesliga 1, Spanyol 1. osztály, Belga 1. osztály, Magyar NB1. , Serie A, NHL.

Sok zöldet mindenkinek (és magamnak is) !!  :cya:

perkon:
Üdv!

No, az előző hsz-ben elmondott 2. számú stratégiát kezdtem el játszani Betfair-en. 13 fogadást tettem az elmúlt 11 napban (hétköznap csak egyeket, hétvégén a több meccs miatt egymást követő hármakat).

17 euróból 35 euróra jutottam eddig bukás nélkül átlag 13-as lay odds-cal.

Ami talán elmondható (bár nyilván nagyon az elején tartok még), hogy a dán, a német és a holland bajnokság kedvező ehhez a játékhoz.

Az elemzésemről: A kinézett meccsen megnézem mindkét fél over 1,5 statját (lehetőleg 70-80% körül legyen), illetve megnézem, hogy poisson eloszlás mit mond a meccsre (mondjon mindkét oldalra legalább 1-1 gólt, talán Micuka csinált erről excelt...), meg a félidei erősségeket is megsasolom.
Ha aztán jó esetben jön egy gól a 25. percig, akkor layelem ezt a correct score-t. (persze ha az első gól után nagyon magas marad a lay odds mondjuk 20 felett, akkor hagyom a csudába, megyek a következő meccsre...)

Megyek tovább és beszámolok a fejleményekről, hogy meddig jutok!

üdv,

 :cya:

perkon:
Újra jelentkezem kedves naplóm!

27 fogadással 17 € ról indulva 87 €nál fejeztük be ezt a sorozatot, bár a végén felnyomtuk kicsit a számlát, hogy tudjunk kicsit nagyobb téttel tenni és gyorsabban haladni.

Igazából a 2. stratégia mellett egyre többször került elő a sima lay 0-0 fogadás, de megfelelő meccsválasztással ez nem okozott gondot.

Szép türelmesen, lassan haladva megyünk tovább!

Csatolom a táblázatot a fogadásokról!  :beerchug: :ok:

perkon:
Szia napló!

Hosszú idő óta újra jelentkezem! Idő hiányában feltöltök ide számomra fontos okosságokat, hátha később jó lesz vmire.
Az utóbbi bő 8 hónap alatt vizsgáltam közel 50 ezer foci mérkőzést abból a szempontból, hogy jónnek az oddsok az egyes kimenetelekre. Végeredmény mellékelve.

perkon:
Hosszú idő után kis frissítés!

Idő hiányában nem tipp vezetésre, hanem ötletek, stratégiák leírására, kipróbálásra fogom használni a naplót, legyen ez a gyűjtőhelyem, mielőtt elfeledem a dolgokat. Lehet hasznos, lehet nem.

Szóval hangos gondolkodás: Focimeccsek kb 25%-a döntetlen hosszútávon (ellenőrizve több ezer meccsen Trefik jó barát, stb.)

Kiválasztva mondjuk a hasonló erősségű csapatok meccsein lay Döntetlent, ami mondjuk 3.5 körül van és biztosítani mondjuk 2 correct score döntetlen tippel. Ez lehet bajnokságtól függően a 0-0 és az 1-1, vagy overesebbeknél az 1-1 és a 2-2.

Teljes bukó a le nem fedett döntetleneknél van, a többinél jó tételosztással, vagy beállítással kis plusz.

Örök kérdés kis profitos nagy befektetéses játékoknál, hogy milyen money management-et lehet erre ráhúzni?

Statisztika alapján nyilván szűrni kell a meccseket bajnokság gól, és nagygólszámú döntetlenekre, ha ez megvan, nem lenne szabad nagy elfutásnak beállni.

Példa csatolt excelbe.

Egy back tesztet nekem megér.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése