SfGuru Foci - Tippek Javításai

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Szigo Dátum május 05, 2012, 10:35:23
Hagyjuk, én nem akarok vitatkozni az SPF-esek főnökével, de Koba még akkor sem játszott vkp-ét, ha épp oda írta az eredmenyek.com...  :D

Ki beszélt itt az eredmények.com-ról?:)

A Kicker elég mérvadó számodra???:)
A Hertha-Wolsfburg mérkőzés tudósítása...
http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/spieltag/1-bundesliga/2011-12/28/1143537/taktische-austellung_hertha-bsc-29_vfl-wolfsburg-24.html

Egyszerűbb lett volna annyit írnod: "Ebben (is) tévedtem"  ;)


Elírtam a fogadó irodát a Lazio meccsnél

Lazio Roma - Inter Milan

Tipp: Inter

Odds: 2,60

Office: Unibet

Tét: 10


Ez a helyes.

Napoli - Siena
tipp: félidő/végeredmény 1/1

Kérem a tippem javítását,mert elnéztem a szabályzatot( szokás szerint ), ne haragudjatok.

Fejléc:

Horvátország vs. Észtország

Tipp: Félidő: X

Odds: 2,75

Office: bet365

Tét: 10

Az utolsó két mondatot meg ki lehet cserélni erre:

Módosítás: Az észt csapatot tartom annyira jónak, hogy az első félidőt megússzák.  Szerintem képesek 45 percig stabilan koncentrálni, ezért tippem, hogy a félidő döntetlen lesz.

Ennél az írásomnál a közzététel után 3 perccel véletlen módosítottam! Kérlek ezt vegyétek figyelembe! Köszönöm!

Finnország - Törökország
(Barátságos válogatott mérkőzés, Salzburg)   2012.05.26.   20:30

tipp: Finnország vagy döntetlen
odds: 1,95
office: bwin
tét: 10*

A szabályoknak megfelelően változtatok erre:

Ukrajna - Észtország
tipp: Ukrajna -1.5-ről nyer (legalább 2-vel)
odds: 2,05
iroda: bet365
tét: 1


Köszönöm!

Hollandia - Szlovákia
2012.05.30 - 20:30

iroda: bet365

5 perccel ezelőtti EB selejtezős előzetesembe hiba csúszott: Tipp: Magyarország hendikep 0:1 HELYETT Csehország - Magyarország: 2.5 gól alatt az odds és a fogadóiroda, illetve a tét helyes.

EBguru selejtező Csehország-Magyarország
Tét lemaradt.

Tét: 3

EBguru selejtező

Eddig csak a többiek tippjét nézegettem,és ott láttam,hogy többen is Pinnacle oddsait használják,de most néztem az első oldalt,és ott nincsen.
Tehát ha az hibásnak számít akkor kérem javítani az alábbiakat!
Olaszország-Oroszország

Tipp:Olaszország
Odds:2,20
Iroda:Expekt
Tét:10

Csehország - Magyarország

Tipp: Magyarország
Odds: 7,5
Iroda: Bet365
Tét: 2

Köszönöm!

Anglia - Belgium meccsemre írt előzetes a hozzászólásban csak 594 betű lett, véletlenül a hozzászólásra kattintottam előnézet helyett, elnézést kérek. Itt a folytatás, és még egy észrevétel a meccsel kapcsolatban:
Ha az angolok mégis vezetést szereznének a félidő elején, vagy első felében, úgy is lehet esély egy belga gólra, hiszen lássuk be az angoloknál egyelőre nem a legösszeszokottabb a védelem, és a kapusposzt sem a legerősebb a keretükben.

Az Eger-Vidi meccs pályaválasztásával még keveredés van az irodáknál ezért ilyen formában írtam az előzetesembe, nem fordítva. Ha ez számít bármit is akkor majd javítsd kérlek!
Köszi!  :ok:

Idézetet írta: patyi Dátum augusztus 27, 2012, 10:48:20
Atletico Madrid - Athletic Bilbao

tipp: H
odds: 1.6
iroda: expekt
tét:9

[e]Ellenkező előjelekkel várják a csapatok a meccset, a hazaiaknál mindenki egészséges, így a legerősebb kezdővel futhatnak ki a gyepre. A tavalyi Uefa-kupa győzelem önbizalmat adott a játékosoknak, idén a BL helyek egyike a cél, ami reális is. Távozott a nyáron a Diego-Dominguez-Perea-Antonio Lopez-Assuncao-Salvio hatosfogat, de közülük az első kettő jelent igazi veszteséget, viszont őket a Cata Diaz-Emre duó simán pótolhatja és még egy Christian Rodriguez is csatlakozott a kerethez. Melléjük visszaérkezett kölcsönből a Raúl Garcia - Diego Costa duó mélyíteni a keretet, így szerintem nem gyengültek a nyáron. Ugyanazt a masszív játékot láthatjuk tőlük idén is, mint a Simeone korszak alatt eddig. Az első meccsük nem sikerült parádésra, de az akarással nem volt gond és inkább a szezon eleji forma miatt voltak gondjaik mert alapvetően jól akarták kijátszani a helyzeteket de még sok hiba csúszott be. Hazai pályán ma már sokkal jobb teljesítményt várok tőlük.
A Bilbao háza táján még mindig áll a bál a két szupersztár miatt, egyikük sincs benn a keretben, így ezt a meccset is kihagyják. Hiába vannak jó játékosaik a baszkoknak, azért Javi Martinez nagyon hiányzik középről, nem hiába kaptak egy 5öst a Betistől és Aduriz sem egy Llorente...
Tavaly az Uefa-kupa döntőben nagyon kikaptak a baszkok, és előtte a Vicente Calderón-ban se sok sót ettek meg, 2-1 lett de hajrábeli szépítéssel. Bielsa nagyon támadó taktikája ellen a szervezett Simeone gárda mindig jó eséllyel indul, hát még így, hogy a védelem tengelye nem játszhat. Az utolsó két meccsükön egy hasonló erősségű Atletico vert el egy erősebb Bilbao-t, nem tudom miért lenne ma másként...[/e]

Utaztam az időben kicsit reggel :D Természetesen EL-ről van szó.

A szabályzat olvasása közben láttam, hogy a tippemnél rossz fogadóirodát adtam meg.

Helyesen:
Real Madrid - Granada
tipp: 4.5 gól felett
odds: 2,55
iroda: unibet
tét: 10


Köszönöm a javítást!  :ok: