Snooker - UK Championship

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki lesz a végső győztes?

Neil Robertson
8 (42.1%)
John Higgins
6 (31.6%)
Shaun Murphy
1 (5.3%)
Mark Selby
2 (10.5%)
Mark Williams
2 (10.5%)
A felsoroltakon kívül más
0 (0%)

Összes szavazó: 19

Én sem sok reményt fűztem hozzá, hogy Higgins itt még fordíthat...5-9-nél meg végleg temettem. De ilyen döntőt életembe nem láttam. Ennyi fordulattal orrba szájba. Hihetetlen amilyen profi módon adja a snookereket Higgins, szinte minden állásból kitalál valamit és meg is löki. Amikor 1 snooker kellett neki a meccsben maradásért...akkor is óriásit küzdött, és visszahozta a frame-et. Amikor Williams letette a meccs golyót a Williams család már örült majd kihagyta a nyomatékot...nagy hiba volt! (Kicsit olyan volt, mint amikor Massa család is örült a VB címnek...) ÁÁ hihetetlen volt. A végén meg Higgins amikor breakelt a meccs golyóra akart ráállni brutál "síbert" kellett löknie, ami kickes lett és lassú. Persze kimaradt a piros a rossz pozíció miatt... majd Williams breakel és amikor mutatták Higginst látszott rajta, hogy csak abba az összetapadt rózsa+barna golyóba bízik. Az volt a döntő a döntő frame-ben. Jó kis meccset rittyentettek össze. Óriási amit Higgins művelt, nagyon fontos volt neki ez a győzelem, de egész tornán látszódott rajta az összeszedettség és az akarás. Nem véletlenül sírta el magát a végén. Megérdemelte a győzelmet, ő volt a legjobb ezen a UK-n. Gratulálok mindenkinek aki Higginsre szavazott (köztük magamnak is) :)

Köszönöm mindenkinek aki hozzászólt a témához, megosztotta véleményeit, tippjeit. Következő pontszerző majd januárban lesz, a Masters.

Snooker - UK Championship

Győztes: John Higgins
Runner-Up: Mark Williams
Legnagyobb break: Mark Joyce 143

A torna meglepetés embere: Mark Joyce (60. volt a világranglistán), aki a 4 selejtező meccsen átrágta magát majd a legjobb 8-ig menetelt
A torna legszebb lökése: John Higgins - Bajnoki golyónál a barna hosszú 1 fal bal alsó.
A torna legviccesebb jelenete: John Higgins és Mark Allen meccsén amikor a tetőre mintha döglött madarak hullottak volna és Allen breakelt, de zavarta a dübögés és oda ment és megnézte Higgins mindkét kezét, hogy nincs-e nála valami vezérlő.
A torna legcikisebb hibája: Neil Robertson és Shaun Murphy találkozóján a bal alsó lyuknál lejtett az asztal.
A tonra legcikisebb pár másodperce: A döntőben az egyik játékos mögött a nézőtéren egy szürke pulcsis fiatalember bányászott az orrában.
Ki hiányzott a tornáról? Michaela Tabb

Engem is többször kerülgetett az infarktus. Amikor megtettem Higginst 3.40 volt az oddsa, de mikor 6 felett járt az odds még gondolkodtam hogy még egyszer megfogadom. Nem mertem végül. Csak 800 forintot tettem rá, de így is jött 2720 ft.

Murphy - Williams -20 pts

Higgins győzelemre: 50*0,44 = +22 pts
Higgins - 2,5: -5 pts


Nyertes: 11
Vesztes: 6

Nyitó bank: 60 pts
Záró: 72 pts
Profit: +12 pts

Az O'Sullivan - Bingham, és a Murphy - Williams meccs volt számomra a két legrosszabb élmény a tornáról. De főleg O'Sullivan. Ha ez a kettő nincsen, szép lett volna a profit, de ezzel sem vagyok elégedetlen, főleg azért nem, mert Higgins mentett meg. Nálam a torna embere Bingham, bár tény h Joyce elképesztő tornát futott, mind a torna selejetezőjében, mind a főtáblán. Ráadásul a legnagyobb break-et lökte. De azért Bingham mégis O'Sullivan-t takarította el az útból, amivel teljesen felkavarta az állóvizet. Sok szakértőt megkérdeztek, ki nyeri a tornát, s a válasz ált.ban úgy hangzott, h "Ronnie, ki más?". Bingham nem így gondolta, és tett is érte. Joyce legnagyobb skalpja Carter-é, de Ali-ról tudjuk h milyen szar tud lenni néha, és az első fordulóban ezt is sikerült megfejelnie, és még szarabb volt. Voltak jó kis meccsek, és nagyon szarok is (leginkább sajnos Hendry két meccse volt nézhetetlen és élvezhtetlen). Viszont a döntő az egyik legfordulatosabb volt, amit valaha volt szerencsém megnézni (szerencsére felvettem :D ). Jó idényzáró volt, remélem a jövő év is ilyen lesz :ok:
És még mielőtt elfelejteném: köszönöm Higgins ;)

5-9-től néztem. Sima volt...  ;D :D

Higginsnek megvolt az a mustármagnyi hite, amivel hegyeket lehet mozgatni.

Nálam máris ő az Év Sportolója.  :ok:

Idézetet írta: jaaas Dátum december 13, 2010, 03:35:12

Nyitó bank: 60 pts
Záró: 72 pts
Profit: +12 pts


Gratulálok! :ok: A lényeg, hogy sikerült pluszt termelni.

Én lusta vagyok összegezni, a nyertes és vesztes tippeket, de a PaddyPowerre befizetett 20€-ból 63.89€ lett a végére. Viszont nem a torna elején fizettem be, hanem valamikor a 2. körös meccseknél. De összességében más irodákban ahol még tettem snookerre kb 0-ra jöttem ki. A tegnapi Higgins győzelem durrantott oda a bankomnak.  ;D

Idézetet írta: Herr Mannelig Dátum december 13, 2010, 10:51:07
Higginsnek megvolt az a mustármagnyi hite, amivel hegyeket lehet mozgatni.

Nálam máris ő az Év Sportolója.  :ok:

Ezt, de gyönyörűen megfogalmaztad  :)

#292 december 13, 2010, 17:27:46, jaaas
Idézetet írta: Herr Mannelig Dátum december 13, 2010, 10:51:07
Higginsnek megvolt az a mustármagnyi hite, amivel hegyeket lehet mozgatni.

Nálam máris ő az Év Sportolója.  :ok:


Ez nagyon nagy! ;D ;D ;D

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum december 13, 2010, 08:11:38
5-9-től néztem. Sima volt...  ;D :D


Te is jókor kapcsolódtál be :D Én 4-8nál nyomtam le a TV-t, de szerintem ha tovább is néztem volna, akkor 4-10 lett volna a vége. Szóval csacsi1899, nem sajnáltam volna, ha mondjuk olyan állásnál kapcsolódsz be, ahol még jöhetett volna a hendim is ;)

#293 december 13, 2010, 17:31:33, jaaas
Idézetet írta: Cesc18 Dátum december 13, 2010, 13:00:57
PaddyPowerre befizetett 20€-ból 63.89€ lett a végére.

Nagyon szép teljesítmény, grat :ok: Én is szeretek az íreknél fogadni, főleg a hcp-k miatt. Neked is nagyot nyomhatott a számlán a Higgins +3,5 :D Bár szerintem 5-9nél lemondtál már róla ;) Jó ez az iroda, és szépen leszedted Őket, csak így tovább :ok:

Gyakorlatilag nekem sem így fest a profitom, mint ahogyan a naplóban elszámoltam, hiszen voltak élőben fogadott meccseim (mint Bingham), voltak olyanok, ahol még rávásároltam a tippemre, majd eladtam pluszba (Junhui), és volt ahol elkönyveltem a kisebb mínuszt (Murphy). De itt csak a kezdeti tippeket értékeltem csak ki, de így sem vagyok elégedetlen. Nem volt a legjobb "tornám" (köszönöm O'Sullivan és Murphy; de leginkább magamnak), de nem is volt rossz. Jóval nagyobb lehetett volna az elkeseredettségem, ha Higgins nem támad fel :ok: