Tradelés Betfairen

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tisztelt: Kvikt! TIB! A-C28
Én személy szerint pedig azt gondolom:Hogy az itt fent lévő aktív tagok közül,nagyon-nagyon kevesen élnek meg a Betfairből!!!
Valószínűleg SENKI sem!!!
A 3 ok: vagy nincsen elegendő tőkéje,vagy  nincsen megfelelő stratégiája,vagy mindkettő hiányzik az illetőnek!!!
MERT AKINEK MEGVAN MINDKÉT SZÜKSÉGES DOLOG,AZ NEM FOG IDE FELJÖNNI,MERT VAN FONTOSABB DOLGA IS!!!

Az hogy kinevetnek az angolok,vagy bárki más"profi" arra magasról teszek!
Üdv:Mindenkinek!

IdézetMERT AKINEK MEGVAN MINDKÉT SZÜKSÉGES DOLOG,AZ NEM FOG IDE FELJÖNNI,MERT VAN FONTOSABB DOLGA IS!!!

haaatalmas tevedes kollega :D megjartam sok sok forumot, magyar, cseh, dan, amcsi forumot, es hidd el, szerintem mintegyiken saccolom kb 5-6% viszont megell ebbol... Mi lenne a jobb dolga? aki nem pszihopata, az keresi az embereket, ember tarsasagot, es hol fog keresni egy tippelo? nyilvan nem a kaktusztermelok foruman. Itt megertik ot, itt egy hullamhosszon talalhato emberek vannak. Szoval roviden, en azt hiszem rossz elkepzeleseid vannak errol az egesz szakmarol. probald kicsit olvasgatni a forumot, ismerd meg az embereket.

Csal a latszat neha. ha lejonnel velem egy delelott ide a kisuzlethez, latnal egy oreg bacsikat, szurke kabat, kiskutya a porazon, elbeszel a ujsagosboltnal ssinte mindenkivel. en kb 15 eve dolgoztam vele egy szerkeztosegben - es senki se tudja rola, hogy az oreg 10 evig tanitott egy torontoi egyetemen.

Igazabol ugy nezem neked szelsoseges elkepzeleseid vannak - aki luzer penz nelkul a forumokra jar, akinek meg teli a valaga loveval, az valami ubermensch, es ide nem jon a csocselek koze. Fatalis tevedes...

Idézetet írta: felfedezo Dátum január 24, 2013, 19:16:13
Fogok írni a Betfair-nek is,hogy mutasson nekem,olyan hús-vér embert,embereket,akik legalább 2-3 éve igazoltan,legalább havi 1000 euró profitot tudnak,képesek csinálni a Betfair-en!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mondják meg nekem,hogy hol tudom az ilyen emberekkel felvenni a kapcsolatot,és hogy vannak-e egyáltalán ilyen kereskedők???????????????????????????????????

Felesleges időtöltés nekik ez ügyben írni, megmondom én a választ itt és most: a felhasználóik adatait nem adják ki 3. félnek, kivéve a nyomozó hatóságokat.

Meg igazabol minek venned fel veluk a kapcsolatot ugy sem arulom el az 1000 euros titkot :D

Kedves Felfedezo! Én a Betfairből élek már másfél éve. Ismerek még egy-két embert aki szintél hosszú ideje ebből keresi a kenyerét. Előtte két évig munka mellett csináltam. Nem volt könnyű de megérte. Én is szerettem volna megtalálni a szent grált de rá kellett jönnöm, hogy Én vagyok magamnak AZ. Többféle piacon megtanultam profitot termelni, Úgyhogy csak ülj ott és csináld! Egyébként senki sem fogja elmondani, hogy hová rakj tétet és miért éppen oda tedd azt. Legfeljebb akkor ha Te is tudsz valami stabil pénzforrást amit megosztasz és akkor már szívesebben segít az ember. Vagy hagyd az egészet és keress más bizniszt ami jobban fekszik neked. Nézd meg mennyi piacot kereskedtél le: https://account.betfair.com/regpay-myaccount/premiumcharge/summary.html
10000 alatt ne mond, hogy lehetetlen!
Ha hiszel nekem hiszel, ha nem nem. Nekem mindegy. Csak szeretném ha tudnád, hogy vannak hús-vér emberek!!! Üdv!

hmm én most tartok 13 ezernel 3 év alatt sajnos az atlagprofitom alig tobb mint 1$/loverseny de azert az is szep :)

Ami tetszik nekem az a teniszmeccseken 2-1-re való fogadás (vagy adott esetben 3-1), tradelés reményével. Szerintetek van benne ráció? és ha igen akkor az esélyesebb vagy esélytelenebbre éri meg 2-1-re fogadni? utóbbi jóval nagyobb oddsal van, de semmiképp sem könnyű döntés.

Úgy gondoltam kéne prematch is szelektálni valahogy. Milyen tényezők számítanak szerintetek, mi alapján lehet következtetni arra, hogy döntő szettes meccs lesz ? (inkább olyan meccsekre gondolok, ahol van egy erős favorit).

El tudnátok mondani hogy kell olyan fogadást tenni, amit csak biztosítéknak szeretnék betenni?
Pl. van már egy LAY fogadásom 8,00-val. Közben a BACK már 10, de még bent akarom tartani, várok hogy még egy növekedjen.
Viszont kedvezőtlen esetben hirtelen lemehet a back akár 5-re is.
Ezért betennék egy fogadást back 9,00-ra. (Zuhanás esetén hátha párosítják.) Csakhogy a betfair automatikusan talál jobbat a 9-nél, így az aktuális 10-el megköti.

Idézetet írta: Zyonner Dátum március 19, 2013, 23:02:30
El tudnátok mondani hogy kell olyan fogadást tenni, amit csak biztosítéknak szeretnék betenni?
Pl. van már egy LAY fogadásom 8,00-val. Közben a BACK már 10, de még bent akarom tartani, várok hogy még egy növekedjen.
Viszont kedvezőtlen esetben hirtelen lemehet a back akár 5-re is.
Ezért betennék egy fogadást back 9,00-ra. (Zuhanás esetén hátha párosítják.) Csakhogy a betfair automatikusan talál jobbat a 9-nél, így az aktuális 10-el megköti.

Ilyet szerintem nem fogsz tudni csinálni, különben nagyon könnyen meg lehetne gazdagodni :)
Gondolom correct score vagy over/under in-play piacokra gondolsz. Azok viselkednek így egy gól után. Még ha lehetne is ilyet én nemegyszer tapasztaltam már, hogy gól után suspended lesz a piac, és az összes unmatched bet-et kikukázzák, hiába teszem meg úgy, hogy "keep in play".
Ha meg nem in-play játszol, akkor meg a stop loss funkciót lehet használni a trade programoknál (esetleg webes felületen a cashout-ot, de akkor azt folyton figyelni kell).

Igen, over/under in play fogadásokkal próbálkozom.
Kis tétekkel simán ment hetekig, de ahogy nagyobbra váltottam, egész másként reagálok.

Gól után mindig suspend lesz, de a lövés és a suspend között eltelik egy kis idő. Vagy amikor veszélyes helyről van szabadrúgás vagy büntető, akkor is indul lefelé a szorzó, ilyen esetben is jó lenne egy előre elhelyezett fogadás.

Néha, amikor a lay és back közel van egymáshoz, akkor cashoutolok és utána rögtön fogadok újra, már kisebb összeggel. Jó ez így, vagy van biztosabb módszer?

Szóval az eredeti kérdés az, hogy lehet-e úgy elküldeni egy fogadást, hogy pontosan azon a szorzón legyen megkötve, ne keressen jobbat?

#205 március 20, 2013, 20:03:18, hchefi
Idézetet írta: Zyonner Dátum március 20, 2013, 19:07:18
Szóval az eredeti kérdés az, hogy lehet-e úgy elküldeni egy fogadást, hogy pontosan azon a szorzón legyen megkötve, ne keressen jobbat?
Ilyet a betfair-rel biztos nem tudsz. Ha belegondolsz egyrészt jófejek, mert ha back-elsz, akkor már megkeresik a legjobb ajánlatot neked, másrészt meg gondolom azért is csinálják így, hogy elkerüljék az esetleges csalásokat, amiket külső programokkal gyönyörűen lehetne kivitelezni.
A geek toy-nak van egy olyan funkciója, hogy stop loss, azon belül pedig a trailing. Ez azt csinálja, hogyha beállítasz egy 4 tick-es stop losst, akkor ha a neked kedvező irányba megy a piac, akkor emeli a loss-nak a küszöbét is fölfelé, tehát egy idő után el fogja érni azt az odds-ot, ahol layeltél (lefelé persze nem viszi már később). De hangsúlyozom ez sem back-el, csak akkor, ha eléri az odds azt a bizonyos ingerküszöböt. Tehát a gól utáni piac újrarendeződésre ez sem tudna helyesen reagálni, max odateszi a tétet, és unmatched lesz egészen addig, míg oda nem ér megint a hullám.

Sziasztok!

Én 1 hónapja kezdtem ismerkedni a Betfair-rel. Elovastam a topicot (+1-2-őt) és én még mindig pozitívan állok hozzá.
Pl, amit itt a stop-loss-ról írtok, az szerintem pl. tenisz esetében remekül használható, nem? Úgy gondolom, hogy ott bizonyosnál nagyobb hullámokat nem generál 1.3-as odds alatt 1-1 szerva. Főleg, ha In-Play játszik az ember, és kézzel rakosgat. Azaz hozzáteszi azt a pozitív emberi tényezőt, hogy jobban meg tudja ítélni, mikor lehet veszélyes odds ugrásra számítani.
Én most fogom kipróbálni ezeket a Trader programokat. Érdemes befektetnem a BetAngel-be, vagy a Toy jobb? Én most úgy érzem, tenisszel fogok kezdeni. Szerintetek jó ötlet?



Én a Toy-al találkoztam előbb és ezt szerettem meg. A BetAngelt is kipróbáltam de az egy hét nekem kevés volt az alapos megismerésre. A Toy mellett szól, hogy jelentősen olcsóbb is. Szerintem próbáld ki mindkettőt.
A tenisz piac jó hely a tanulásra, gyorsan változnak az odds-ok, ki lehet próbálni a programok funkcióit. A Toy játék pénzes részében ezt a pénztárcád veszélyeztetése nélkül megteheted.

Köszönöm a választ.
Ha a tenisz ilyen szempontból jó, akkor miért nem ez a sportág van felkapva? Mi a hátránya? Kevés benne a pénz? Vagy túl hosszú? Miről nem tudok, ami miatt kevés szó esik a teniszről, mint tuti sportágról a fogadáshoz?  ???

Új vagyok még én is a Betfair-en, így  tanácsra lenne szükségem.
Beleolvasgattam ezekbe a tradelés-sel kapcsolatos dolgokba, és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek 50euróval érdemes nekikezdeni, vagy ekkora tőkéből nem lehet csodát tenni?