BetClic - Rövid távú promóciók

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ez jött:

Induljon jól a hete Betclic Kaszinóval!

A gyönyörű hétfő reggelek jegyében a Happy Hour promóció most 5 € ingyenes bónuszt ad Önnek a Winterberries játékra.

Lépjen be számlájára és a 'Bónuszaim' menüpontban jelezze részvételi szándékát. Ez a lehetőség csakis 2016. február 1-én, 18.00 és 20.00 óra között elérhető.

Hmm nekem nem jött ilyen, de remélem azért engedi majd..

Ki akarnam hasznalni ezt a promot...csak egy baj van hogy ausztriaba lakom, segitene valaki megis hogy tudnek belepni ? Zenmateval probaltam de nem jo...

A 40x-es forgatás mondjuk nem piskóta. És a rulett csak 25%-ban számít.

Nekem meg se adták érdekes.. pedig még játszottam is kaszinójukba nem rég.


Azt se feledjétek, hogy forgatásnál a saját pénzt használja előbb, így akinek van pénz a számláján a forgatás alatt, az szinte biztosan bukni fog ezen a vidám hétfői promón!    ;)

Akkor gondolom én azért nem is kaptam mert egy vasam sincs most fent náluk... ;D Ha meg nem akkor csesszék meg karácsonykor is a kicseszés ment most meg promo mailt se küldik. Bezzeg a többi szemét az jön.


Idézetet írta: soptei.gergo Dátum február 01, 2016, 17:20:53
Ki akarnam hasznalni ezt a promot...csak egy baj van hogy ausztriaba lakom, segitene valaki megis hogy tudnek belepni ? Zenmateval probaltam de nem jo...

Kossz a segitseget! :)



e-mailben jött ma délután:

Visszatérítjük első vesztes élő Bajnokok Ligája fogadását

A Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába ért: kiéleződött a harc a csapatok között. Ha mérkőzés előtti fogadást tesz bármelyik mérkőzésre, akkor első élő fogadását kockázatmentesen megteheti.
Hogyan vehet részt?

    1 Jelezze részvételi szándékát a lenti gombra kattintva.
    2 Tegyen mérkőzés előtti fogadást (legalább 3000 Ft / 10 € értékben, 1.50 szorzóval) bármelyik Bajnokok Ligája mérkőzésre és a mérkőzés kezdőrúgása után tegyen élő tétet.
    3 Ha az első élő fogadását elveszítené, akkor sportfogadási bónusz formájában visszafizetést kap, 10 € értékhatárig.

Olyasmi, mint a bet365-nél, csak itt a meccs előtti fogadásnak 1.50-es min. oddsal kell rendelkeznie. Szerintem simán jó, aki úgyis fogadna, annak meg nagyon jó. Azt mondjuk nem tudom, másnak is jött-e, de meg kell nézni. Ill. itt jelentkezni kell külön, nem úgy mint a bet365-nél!

Én majd pároztatom 365-el ;D ;D
Kíváncsi leszek melyik fog nyerni...
Én biztos :ok:

#134 február 17, 2016, 11:44:49, borbor
Volt 1.56 forintom még az eb-selejtezős promóból a számlámon. Befizettem 6000-et ehhez. Most 1.56 a kifizethető, 6000 a bónuszpénz. Gondolom, részt sem vehetek vele a mostaniban, míg meg nem forgatom, valahányszor...

Írtam nekik, javították :ok: