Box

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#15 január 28, 2006, 07:51:14, pikado
Harrison ki akarja ütni Guzmant

Március 25-én Glasgowban védi meg legközelebb címét Scott Harrison. A WBO pehelysúlyú világbajnoka a veretlen kötelező kihívóval, Joan Guzmannal találkozik majd. Ma megtartották az érdekes mérkőzés első sajtótájékoztatóját. "Ha egyszer Guzman Glasgowban jön akkor komoly bajban lesz. Nem érdekel, hogy veretlen még. Túl nagy és túl erős leszek neki. A hírneve alapján egy nagy ütő, de kik ellen bokszolt eddig? Nekem gránitból van az állan és bár tisztelem Guzman, de ki fogom ütni." - mondta nagyon magabiztosan a rutinos skót világbajnok.


[a csatolmányt egy admin törölte]

Bokszhírek a Távol-Keletről
2006-01-27 
Március első hétvégéjén vívja negyedik címvédő mérkőzését a japán Yutaka Niida (képünkön). A szalmasúly egyik legjobbja a kolumbiai Ronald Barrera ellen teszi kockára övét. A mérkőzést a tokiói Korakuen Hallban rendezik meg, ahol Niida győzelme esetén karnyújtásnyira kerülhet, a sokat emlegetett Eagle Kyowa elleni címegyesítő mérkőzéshez.
Igen sűrűn alakul a WBC korábbi bantamsúlyú királyának Veeraphol Sahapromnak az elkövetkező két hónapban a programja. Először egy szintentartó mérkőzést vív február 17-én odahaza thaiföldön, majd Japánba utazik, hogy március 25-én újra megküzdjön a jelenlegi világbajnok Hozumi Hasegawaval, aki tavaly áprilisban taszította le őt a trónról.
A WBC légsúlyú világbajnoka Pongsaklek Wonjongkam február 16-án a korábbi világbajnoki kihívó Gilbert Keb Baas ellen lép ringbe következő címvédő összecsapásán. Ha a thai bunyós 13. alkalommal is sikerrel védi meg címét, akkor következő találkozóján már minden bizonnyal az ideiglenes bajnok Jorge Arceval néz majd farkasszemet.




[a csatolmányt egy admin törölte]

#17 január 28, 2006, 07:48:12, pikado
Küzdősportgála a Körcsarnokban

Minden idők legnagyobb magyarországi küzdősportgálájaként hirdetik a szervezők azt a tizenkét, egyenként háromszor háromperces hivatalos mérkőzés alkotta programot, amelyet szombat este rendeznek meg a Körcsarnokban.  

A thai- és kickbox Super League néven futó - Budapesten először látható - eseményt komoly nemzetközi érdeklődés övezi: csaknem 70 országban tekinthetik majd meg az érdeklődők a külföldi harcművészek mellett négy magyar versenyzőt is felvonultató műsort, miután azt - amint az a pénteki sajtótájékoztatón elhangzott: - televíziós társaságok világszerte, részben élőben, közvetítik Amerikától kezdve Spanyolországon és Románián át egészen Dél-Koreáig.

Az ütések-rúgások technikájában csúcsszintű jártasságra szert tett külföldi résztvevők között ott lesz például a szír Fadi Merza, a brazil Baptista de Sousa és a brit Peter Crooke, s négy magyar is helyet kapott a fellépők sorában: Éliás Dániel, Kiss Dénes, Tóth István és - a korábbi sokszoros thaibox-bajnok klasszis, Rehák György egyik legtehetségesebb tanítványa - Vörös Roland, aki a 67 kg-ban lép szorítóba, s az est főmérkőzését vívja egy spanyol riválissal szemben. Éliásra (70 kg) és Kissre (90 kg) egyformán osztrák, Tóthra (70 kg) holland ellenfél vár.

A 18 órakor kezdődő, s féltucat, úgynevezett felhozó mérkőzés után este 8-tól következnek, már a szupergála részeként, a valódi szuperküzdelmek: tizenkét profi összecsapás, benne egy cirkálósúlyú bokszmérkőzés is.

A Körcsarnok nézőterére 4500 forintos jeggyel lehet bejutni, a mobil lelátóra érvényes belépő 6 ezret kóstál, a küzdőtéré 7 ezret, egy nyolcfős VIP-asztalért pedig 1200 eurót kell fizetni.



Castillo sűrű év elé néz

Három mérkőzést vív az idén Jose Luis Castillo, a WBC korábbi könnyűsúlyú világbajnoka. A Diego Corrales elleni két fantasztikus mérkőzésével híressé vált mexikói először február 4-én a beugró, de nagyon keménynek ígérkező Rolando Reyes ellen bokszol, majd pedig a nyáron jöhet a Corrales elleni mindent eldöntő harmadik meccs. Az év végére pedig Castillo tervei szerint a WBO kisváltósúlyú világbajnokának Miguel Cotto-nak a kihívója lezs majd. Ha Castillo valóban állja a szavát és megvívja ezeket a meccseket, akkor nagyon sűrű év elé néz. Ha pedig a mexikói meg is nyeri ezeket a mérkőzéseket, akkor komoly esélye van az év legjobbja címre is.


[a csatolmányt egy admin törölte]

Casamayornak új edzője van

A jövőben Rick Diaz irányításával készül fel mérkőzéseire Joel Casamayor a WBA egykori nagypehelysúlyú világbajnoka. A kubai világklasszis rendkívül sok fontos meccset vesztett el vitatható körülmények között az elmúlt években és több trénerrel is együtt dolgozott ez idő alatt, így a frissités remélhetőleg jót tesz majd az amatőrként olimpiai bajnoki címig jutó bunyós további pályafutásának. Casamayor tervei szerint hamarosan az egyik könnyűsúlyú világbajnok ellenfeleként lép majd ringbe ezt követően pedig szeretne revansot venni az őt legyőző Acelino Freitason, Diego Corralesen és Jose Luis Castillon is.


[a csatolmányt egy admin törölte]

Jones a Showtime-nál?
2006-01-28 

Mint arról néhány hete már beszámoltunk az HBO a jövőben nem alkalmazza szakkomentátorként Roy Jonest, a négy súlycsoportban világbajnoki címig jutó legendás bunyóst. Az amerikai sportolót azonban a napokban együtt látták ebédelni az HBO legnagyobb riválisával, a Showtime televízió két bokszközvetítésekért felelős vezetőjével. Mindez felveti a kérdést természetesen, hogy Jones annyi év után először a Showtime képernyőjén jelenik meg és esetleg következő, Bernard Hopkins elleni meccsét is ezen a csatornán vívja majd.





[a csatolmányt egy admin törölte]

Ouma hengerelt

2006-01-28


Újra nagyszerű teljesítményt nyújtott az IBF egykori nagyváltósúlyú világbajnoka, Kassim Ouma. Az afrikai bunyós fél évvel ezelőtt vesztette el bajnoki címét Roman Karmazin ellen és a tegnapi volt a második meccse a váratlan kudarc óta. Mostani ellenfele a rutinos Francisco Mora volt, aki képtelen volt felvenni a versenyt Ouma dinamizmusával és gyorsaságával. Mora padlózott a 2. menetben, majd a 8.-ben is, de ekkor már a mérkőzésvezető megelégelte az egyenlőtlen küzdelmet és leléptette a teljesen szétvert argentint. Ezzel a sikerrel Kassim Ouma begyűjtötte a WBO észak-amerikai bajnoki címét és nagyon közel került egy Roman Karmazin elleni visszavágóhoz.
A show-n fellépett kép egykori olimpikon is. A könnyűsúlyú Vicente Escobedo a 6. menetben ütötte ki ellenfelét, míg Rock Allen ugyanezt már az 1. felvonásban megtette aktuális áldozatával.



[a csatolmányt egy admin törölte]

Sikeres volt a Pacquiao vs Morales
2006-01-28 

Az HBO bokszközvetítésekért felelős vezetője, Mark Taffett közzétette a január 21-i Manny Pacquiao vs Erik Morales mérkőzés nézettségi adatait. A rendkívül izgalmas meccsre nagyjából 350.000 PPV előfizetést regisztált a csatorna, ami közel 10.000-el több mint a két kiváló bunyós első mérkőzésén 2004 márciusában. Mindez természetesen azt is jelenti az HBO számára, hogy a nagypehelysúlyú csata sugárzása anyagilag beváltotta a hozzá fűzött reményeket és a Pacquiao, Morales, Barrera hármas további mérkőzései is hasonló konstrukcióban kerülnek majd adásba.



[a csatolmányt egy admin törölte]

Mérlegelések világszerte
2006-01-28


A hétvége mindhárom jelentős gálája előtt megtartották a szokásos mérlegeléseket. A mexikói Cancunban a WBC ideiglenes légsúlyú királya Jorge Arce csap össze újra a decemberben már egy fantasztikus csatában legyőzött Adonis Rivassal. Mindketten a súlycsoport felső határát jelentő 112 fonton mérlegeltek. Az előmeccsek során rendeznek még egy rendkívül jónak igérkező csatát a szalmasúly legnagyobb reménysége Rodel Mayol (103.4) és Lorenzo Trejo (103.4) között. A mérkőzés győztese a WBC világbajnok Eagle Kyowa első számú kihívója lesz.
Atlantic Cityben pályafutása első váltósúlyú összecsapását vívja a közönségkedvenc Arturo Gatti. A gyakorlatilag hazai pályán bunyózó gladiátor a dán Tomas Damaard ellen lép ringbe. Gatti, valamint a pályafutása során először hazáján kívül fellépő dán bokszoló is 147 fontot nyomott a mérlegen.
Németországban ismét Berlinben rendez gálát a Sauerland Event, ahol a főmeccset a WBC nagyközépsúlyú világbajnoka Markus Beyer (167) vívja Alberto Colajanni (167) ellen. Beyerék előtt ringbe lép a nehézsúlyú Európa-bajnok Paolo Vidoz (239), hogy megpróbálja megvédeni övét a német Cengiz Koc (218.5) ellen.




[a csatolmányt egy admin törölte]

Virgil Hill újra világbajnok
2006-01-28


Fantasztikus tettet hajtott végre a 42 esztendős Virgil Hill. Az amerikai klasszis tegnap este pályafutása ötödik világbajnoki címét gyüjtötte be Atlantic Cityben. Hill ellenfele a WBA betöltetlen cirkálósúlyú világbajnoki övéért a veretlen Valery Brudov volt, aki a 12 menetes meccs során képtelen volt mit kezdeni a veterán bunyós technikás, sokat mozgó stílusával. Az első négy menetben az amerikai fölénye egészen megdöbbentő volt, majd az 5. menettől Brudov agresszívabbá vált, de így sem tudott kárt tenni Hillben. A pontozás végül tökéletesen mutatta a meccs képét, hiszen 118-110 arányban mindhárom pontozónál Hill lett a befutó. Érdekesség, hogy Virgil Hill karrierje első világbajnoki címét 19 évvel ezelőtt nyerte még félnehézsúlyban.
Az est másik fontos mérkőzésén a korábbi könnyűsúlyú világbajnok Stevie Johnston simán verte Steve Quinonezt egy 12 menetes összecsapáson


[a csatolmányt egy admin törölte]

#25 január 29, 2006, 08:30:11, pikado
  Beyer KO-val nyert


Berlinben a közönségkedvenc, német Markus Beyer pazar KO-val védte meg WBC nagyközépsúlyú világbajnoki övét az olasz Alberto Colajanni ellen. A mérkőzés a szokásos Beyer-koerográfia jegyében zajlott. Nagyon jól, zártan, levédve ellenfele majdnem minden támadását kontrabokszot alkalmazott a fordított alapállású világbajnok. Colajannira a negyedik menetben egy lábsöprés után számolni kellett, de a 6-7. menetben már szépszámmal ette meg a balhorgokat is. A kilencedik menetben az olasz versenyzőt a mérkőzésvezető figyelmeztette komolytalan sportolásért, amiben nagyon is van valami, mivel jóval a normális kilométerszám fölött teljesített és alig indított ütést több meneten keresztül. A tizenkettedik, utolsó felvonásban a ring alapterületének maximális kihasználása sem segíthetett a kihívón, egy már-már védjegy szerű Beyer balhorog után padlót fogott, majd finis áldozatává vált a folytatás után.


[a csatolmányt egy admin törölte]

Arturo Gatti - Thomas Damgaard


2006. január 29. napja... Az egykori WBC-bajnok, megannyi remek mérkőzés "okozója", a 21. század elsőszámú kisváltósúlyú közönségkedvence (kell-e még fokozni?!) Arturo Gatti ismét veretlen kihívóval nézett farkasszemet. Thomas Damgaard (37-0) Dániából érkezett, hogy megpróbáljon hazája után az USÁban is betörni a köztudatba. Erre minden esélye megvolt, "csak" Arturo Gatti skalpját kellett begyűjtenie... Gattinak sem volt kicsi a tét, ha sikerrel vette a Thomas Damgaard személyében elé gördített akadályt, következő mérkőzésén Hatton, vagy Baldomir ellen világbajnoki mérkőzésen léphet szorítóba. Nézzük ki kezdheti meg a tervezgetést:


1. menet:
A gong pillanatában komótosan kijönnek a sarokból a felek, Gatti kicsit lazábbnak tűnik, Damgaard ügyel, nehogy bekapjon egy nagy ütést. Az első percben nem történik semmi különös, Gatti próbálja ugrasztani ellenfelét, de nem jár sok sikerrel. Meg kell jegyezni Gatti frizurája sötétebb a megszokottnál. Testütések ülnek hazai oldalról, Damgaard eddig nem érzi a távolságot, Gattihoz képest unalmas eddig a menet, pedig lassan elérünk a második perc végéig. A közönség néhány Gatti testütésnél felemeli a hangját és valóban igen komolynak tűnnek, egyelőre hatás nélkül. Az első Gatti sorozás 40 másodperccel a menet vége előtt történik, de Damgaard sikeresen levédi. Gatti pár felütést is elenged biztos, ami biztos alapon, de még nem elég pontosak, unalmas menet, 10:9 Gatti.

2. menet:
Az első menet viszonylagos eseménytelesége után Gatti továbbra is testütésekre élezi ki taktikáját. És megint és megint. Damgaard sarkában érzik, hogy az előző menetbeli teljesítmény még a tisztes helytállásra is kevés, ezért láthatóan agresszívan küldték ki "fiuk" a sarokból. Alakul a meccs, a támadó Damgaard egyre több testütést kap be, Gatti jobban bokszol, mint szokott. Másfél percnél már kemény egyenesek férnek be fejre is, Damgaard semmi értékelhetőt nem mutat. A második perc végén Damgaard sarokba szorítja Gattit, de ebből is ő jön ki rosszabbul, kétszer alaposan keresztbeverik. Gatti kicsit visszavett a testütésekből, már fejre üt be szinte mindent. Lassan a második menet végén járunk, Damgaard egyre komolyabb találatokat szed be, ennek a negyedik menet táján vége lesz, ha nem változtat. A menettől Gatti egy remek sorozással búcsúzik, szintén 10:9 Gatti (20:18 Gatti)

3. menet:
Gatti még Dániában is 2 ponttal vezetne olyan fölényben volt az előző két menetben. Rögtön az első akciónál egy szép Damgaard jobbhorog beakad a sarokban, talán az első jó találata, aztán mégegy, Gatti fogásba menekül. Úgy néz ki felébredt a dán harcos, rövid időre átveszi a kezdeményezést. Kellett mondani... Gatti kicsit bepöccen és régi önmagát idéző sorozásba kezd, a közönség nagyon hangos! Damgaard próbál irányítani, találgat is néha, alakul-alakul. Gatti visszatér a jól bevált testütésekhez, Damgaard egyelőre jól bírja. Átvette az irányítást a dán, de még mindig ő kapja a nagyobb pofonokat, 10:9 Gatti (30-:27 Gatti)

4. menet:
Talán kicsit szorosabb volt az előző menet a "megszokottnál", Damgaard próbálja ráerőltetni stílusát Gattira, felbátorodott a dán. Talán látványosabb így a meccs, de több ütést is kap. Gatti egy sorozás után az alsó kötélre ül, de nem megy le, látványos védekezés volt, meg kell hagyni. Felütésekkel próbálkozik Thunder, Damgaard főleg egyenest üt. Gatti remek akciót hajt végre 1:30-nál, de mégis ő kezdeményez fogást. Nagy közeharc alakul ki, Gatti is kap pár pofont, Damgaard megpróbál végig rajta maradni, ilyen változtatásra gondoltam a második végén. Így talán lehet esélye a skandinávnak. Gatti nagyon sok ütést kap a menet végén, válasz nélkül, Damgaard megtáltosodott, gong. El is viszi a menetet 10:ö Damgaard (39:37 Gatti)

5. menet:
Damgaard nagyon tapad Gattira, akire rá sem lehet ismerni, nem nagyon erőlteti a közelharcot, megpróbálja kívülről megoldani. Gattin több ütés is átszalad a sarokban, de még így is szépen válaszol! Alakul a mérkőzés, nagyon is alakul! Elképesztő ütésváltás a második perc elején, nagyon feljavulta mérkőzés színvonala! A közönség egyértelműen Gatti mellett áll, de erre lehetett számítani. Damgaard óriási jobbhorgot szed be 2 percnél, de Gatti úgy látja jobbnak, ha nem megy rá. Nagy ütésváltások, talán ez eddig a legjobb menet, a közönség egyre hangosabb. Damgaard irányít továbbra is, de megint Gatti találgat inkább, hopp egy jobbhorog Damgaardtól! Már csak 10 másodperc van hátra a menetből, Gatti kinyitja a pofonzsákot, de ezúttal csak kesztyűt ér. Ettől függetlenül 10:9 Gatti (49:46 Gatti)

6. menet:
A szünetben megcsodáljuk a dán nyelv szépségeit, majd a 6. menetbe lépünk. Gatti jókora balegyenessel talál a menet elején, Damgaard  nagyon jól bírja az ütést. Az első percben ezen kívül nincs számottevő találat, kicsit takarékra vették magukat a srácok úgy látszik. Damgaard ritmusában folynak az események, Gatti kicsit bohóckodik, pedig nem biztos, hogy olyan helyzetben van, hogy megtehesse. Az argentin-olasz visszatért a testütésekhez, de Damgaard nem veszi fel. A sarokban Damgaard egyre többet talál, nehezen pontozhatónak tűnik ez a menet is. Az előző akár Damgaardé is lehetett volna így utólag belegondolva... De ez biztos az övé, 10:9 Damgaard (58-56 Gatti)

7. menet:
Gatti bal keze lehet, hogy megsérült, egyre kevesebbet használja, powert egyáltalán nem üt vele már egy ideje. A sarokban furcsa birkózás alakul ki, Gatti megpróbálja kihelyezni riválisát a kötelek között a ringből, érdekes jelenet volt. Gatti a megszokottnál többet mozog lábon, de nem kap kevesebbet a megszokottnál. Lehet, hogy most problémái is vannak, kevesebb ütést indít mint eddig... Érdekes lesz így, több mint 5 menet van hátra. Gatti próbálja játékosra venni a mérkőzést, de ebben a sportban ütni is kell. Kellett mondani, két jó találatot is elhelyez Damgaard fején. A dánt már harmadszor kell figyelmeztetni szabálytalanság miatt, ezúttal tarkóütésért. Az előző menetben kétszer szóltak rá, hogy ne üssön állj után, egyelőre nincs probléma. A menet Gattié 10:9 arányban (68:65 Gatti)

8. menet:
A szünetben kiderült, hogy az előző menetben volt egy komolyabb összefejelés, de nem okozott sérülést egyik versenyzőnek sem. Gatti visszatért a sok ütéshez, most nagyon elkapta a ritmust. Damgaard megint vezényszó után üt egy állast, de Gattit ez nem hatja meg különösebben, nem reklamál, nehogy megint leüssék váratlanul, mint Mayweather ellen. A második perc végén egy dupla balhorogtól Gatti a köteleknek esik, de nem áll fenn padlózás veszélye, 10 másodperc múlva már Damgaard feje csuklik hátra egy kemény horogtól. Fél perc van még hátra a menetből, Damgaard megiramodik, de Gatti nagyon jó egyenessel fogadja. Sokkal aktívabb a dán, de Gatti fura kimondani, precízebb. 10:9 Gatti (78:74 Gatti)

9. menet:
Gatti szinte biztos, hogy megsérült, eléggé lógatja a bal kezét, nagyon sok ütést is kap. Damgaard mindent belead, hátha le tudja ütni Thundert, de Arturo jól állja a sarat. Egészen komoly ütéseket kap be, de egy pillanatra sem veszti el a kontrollt lábai felett. Most leginkább csak luftokra futja Gatti erejéből, Damgaard visszaragadta a kezdeményezést. A dán eddigi talán legjobb menetét produkálja, a harmadik perc elején kapja az első komolyabb horgot, ami az eddigiekhez képest igen jó arány. A harmadik perc tisztán Gattié, de ettől függetlenül ez Damgaard menete 10:9 arányban. (87:84 Gatti)

10. menet:
Damgaard már több, mint 5 éve nem töltötte ki a 12 menetet, ezért érdekes kérdés, fogja-e bírni. Az iram nem tűnik olyan nagynak, de nagyon komoly ütéseket szedett be az eddig eltelt 9 menet alatt. Damgaard feje eléggé be van dagadva, de legalább egyenletesen, Gatti úgy néz ki, mint egy kínai. Az állát szerencsére nem ott gyártották... Ha-ha. Az előző menetben mindketten 50% fölött ütötték a keményebb ütéseket, de Gatti esetében kevés kisérletből sikerült elérni ezt az arányt, míg Damgaard nagyon sokat ütött. A menet közepén egy szép Gatti felütés után Damgaard hátralép, de kiütés veszélye most sem áll fönn. Ez ismét Gatti menete, nagyon rapszódikust teljesítményt nyújtanak. 2 percnél nagyon szép hirig alakul ki, de Gatti ellép a legkomolyabb ütések előtt. Ki érti ezt... Elég jól bokszol Gatti, néhány bravúros karkörzést is bemutat közönségének... hát, láttuk ezt már jobban kivitelezve is, 10:9 Gatti (97:93 Gatti)

11. menet:
Damgaard kilő a sarokból, de ütés nélkül próbál közelkerülni, bátor vállalkozás, meg kell hagyni. Gatti indít előbb akciót, de ezúttal ő sem talál. Damgaard sorozatos szabálytalanságokat követ el, vezényszóra sem hagyja abba, ez 1 pontjába került... Úgy látszik ez nem érdekli, a következő akcióban sem túl szabályosan próbálkozik, Gatti pedig felveszi a kesztyűt, vele ne kukoricázzanak! Gatti szép elhajlásokat mutat be, alapállását is többször váltotta már ebben a menetben, rá sem lehet ismerni. Damgaard a menet végefelé bajba kerül egy jobbhorog után, de hősiesen visszatámad. A közönség Gattit élteti. Hoppá micsoda jobbhorog a semmiből!!! Damgaard össze-vissza tántorog, nem megy le, de a mérkőzésvezető közbelép, TKO!!! (A lassításból láthatjuk, hogy teljesen jogos volt a leállítás, Damgaard teljesen elvesztette a fonalat az ütés után) Ezzel a technikai KO győzelemmel Gatti várhatja újra a világbajnoki mérkőzéseket! (Az interjúból kiderül, Arturo Gatti mindkét keze eltört a mérkőzés folyamán)



[a csatolmányt egy admin törölte]

Beyer ismét megvédte vb-övét


2006. január 29., 

Ismét megvédte címét Markus Beyer, a Boksz Világtanács (WBC) nagyközépsúlyú világbajnoka.
A német öklöző a 12 menetes berlini összecsapás utolsó felvonásában padlóra küldte ellenfelét, az olasz Alberto Colajannit, aki már nem is tudta folytatni a mérkőzést.

A 34 éves Beyer 36. profi mérkőzésén 34. sikerét aratta, az eddig 18 meccsen fellépő ellenfelének ez volt az első kudarca a hivatásosok között.


Arce ismét megállította Rivast


2006-01-29 

A WBC ideiglenes (interim) légsúlyú világbajnoka Jorge Arce Cancunban lépett szoritóba, hogy a tavaly decemberben - mindössze hat hete(!!) - már egy fantasztikusra sikerült, kőkemény találkozón legyőzött Adonis Rivasnak adjon visszavágót. Legutóbb sokak szerint túl korán állitották le a találkozót, azonban Arce most nem kegyelmezett. Kitünő formában lépett ringbe és gyakorlatilag hat menet alatt leradírozta ellenfelét. Rivas sarka belátta, hogy védencük képtelen tartani a mexikói tempóját és feladták a találkozót. Az mérkőzés után a korábbi többszörös világbajnok, nicaraguai legenda Rosendo Alvarez felment a ringbe és egy ütést helyzett el Arcen, aki azonnal visszatámadott. A hírek szerint nem kell sokat várni a két gladiátor "következő" találkozójára, ugyanis az április 8-ai Mayweather vs Judah főmeccsel fémjelzett gálán könnyen lehet, hogy hivatalos keretek között is összecsapnak.
Az előmérkőzések folyamán a szalmasúlyú reménység Rodel Mayol (22-0,17KO) az első menetben majd a negyedikben is padlóra küldte ellenfelét Lorenzo Trejot, aki a második leütésből nem állt fel. A győzelmével a fiatal filippinó nagyon közel került a WBC-bajnok Eagle Kyowa elleni meccshez.




[a csatolmányt egy admin törölte]

Taylor lesz Abraham ellenfele



2006-01-29 

Minden bizonnyal nem a korábban beharangozott Raymond Joval, hanem az ausztrál Shannan Taylor lesz Arthur Abraham következő ellenfele. Az IBF középsúlyú világbajnoka március 4-én Oldenburgban védi meg első ízben címét a korábban váltósúlyból induló Taylor ellen. Arról, hogy az IBO bajnok Joval miért nem írta alá szerződését a világbajnoki meccsre jelenleg nincs hírünk. Ugyanezen a gálán a középsúlyú Európa-bajnok Sebastian Sylvester honfitársával Dirk Dzemskivel találkozik majd. A Sauerland shown fellép még a nehézsúly egyik legnagyobb reménysége, az amatőrként olimpiai-, világ- és európa-bajnok Alxender Povetkin is



[a csatolmányt egy admin törölte]