Ötlet,segítség

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok,én még eléggé új vagyok itt.Csak két észrevételem lenne,két gondolat,ami már régóta itt mászkál a fejemben,de sajnos az a fajta ember vagyok aki egyedül sokszor nehezen lép egyről a kettőre.
Az első egy fogadási stratégia lenne. Kiválasztunk mondjuk magunknak egy focicsapatot,amelyik mondjuk eléggé fajsúlyos a bajnokságában,de annyira nem erős hogy bajnok legyen, kb az élmezőny végébe várható. Elkezdünk fogadni az első meccsére,hogy megnyeri. Ha buktunk,akkor növeljük a tétet a következő bajnokira annyira,hogy visszahozza az előző veszteséget. És így tovább,amíg nem nyerünk. Természetesen tudom hogy ehhez adott esetben elég nagy tőke kell, de szerintem nem rossz ötlet lenne... (itt elsősorban annak a bizonyos tőkének a hiánya gátolt meg abban hogy kipróbáljam élesben is,amúgy nem muszáj győzelemre rakni,lehet szögletekre vagy gólok számára, a lényeg az hogy ha elkezdtünk valamire fogadni, pl gólok számára, akkor azt addig visszük míg nem nyerünk).
A második tulajdonképp egy kis csalafintaság,amellyel "meg tudnám növelni az oddsokat " úgy hogy bármi is legyen a kimenetel,mindenképp nyerjek.Ehhez kapcsolódóan lenne kérdésem mindenekelőtt,hogy csinált e már valaki partnerprogramot valamelyik sportfogadó oldallal,vagy esetleg ismer e olyat akinek van,és meg tudná nekem mondani hogy ez mennyire működik,mert ez az alapja mindennek.Ehhez kapcsolódóan leírnám gyorsan,hogy ez nem reklámkampány, nem akarom eladni,megvalósítani szeretném az ötletemet,de mint mondtam egyedül sajnos nem vagyok elég....nah  kimondom nem vagyok elég bátor,mert nem tudom hogy a nagy sportfogadó irodák mit szólnának ha rájönnének a turpisságra :) Szóval szeretném elkerülni hogy most 6 oldalon keresztül azon vitázzatok hogy itt az újabb cornerstat  :))
Az elsőhöz véleményz,a másodikhoz meg segíséget kérnék...köszi
Gábor

Üdv!

Tulajdonképpen ennek az oldalnak is van partnerprogramja majd mindegyik jelentős fogadóirodával... De tulajdonképpen mire is gondolsz?

Nos tudom hogy mindenki ezt mondja,de egyenlőre nem szeretném elárulni...majd ha a magam részét megnyertem ;) Az a lényeg hogy kéne nekem egy ember akinek van vagy ismer olyat :)

Fordulj Milanhoz, vagy Tittihez ...

Mármint konkrétan személyesen ismer,kapcsolatba tudok lépni vele és segít nekem. Vagy  segít csinálni  :P

Úgy lesz,köszönöm Józsi bátyó... amúgy előre is boldog névnapot holnapra  ;D Hozhatnál egy kis jó időt ha már a Sándorok lazsáltak ma :P

Idézetet írta: roka1989 Dátum március 18, 2011, 20:19:24
Úgy lesz,köszönöm Józsi bátyó... amúgy előre is boldog névnapot holnapra  ;D Hozhatnál egy kis jó időt ha már a Sándorok lazsáltak ma :P

Nincs mit, köszönöm a jókívánságot, igyekszem és majd gondolj rám  ;)

szeva!amit keresel az a "sure bet" talan.vegerdmenytol fuggetlenul nyerni lehetseges.tegyuk fel hogy talalsz kulombsegeket az odds-ok kozott,ezt kell hasznalni sajna nem emlekszem  a kepletre pontosan de ha rakeresel a google-en meg fogod talalni!

Idézetet írta: roka1989 Dátum március 18, 2011, 19:56:53
nah  kimondom nem vagyok elég bátor,mert nem tudom hogy a nagy sportfogadó irodák mit szólnának ha rájönnének a turpisságra :)
Én elmondom neked, hogy tudnak arról az irodák amire te gondolsz és a számlád azonnali zárolásához vezetne.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum március 25, 2011, 14:03:06
Én elmondom neked, hogy tudnak arról az irodák amire te gondolsz és a számlád azonnali zárolásához vezetne.
Valaki leírná (akár privátban is), hogy itt mire gondolt a kérdésfeltevő?

Idézetet írta: szabi Dátum december 11, 2013, 17:48:52
Valaki leírná (akár privátban is), hogy itt mire gondolt a kérdésfeltevő?

affiliate manipulációra

Az első amire gondolsz, az a Martingale, magyarul tétemelés, csak hatalmas tőkével lehet nekiindulni, de szerintem teljesen felesleges. A másik a surebet, ami szintén teljesen felesleges, már az irodák régóta ismerik, kutya fülét sem fogsz vele nyerni.

Inkább mint régóta fogadó ajánlok neked pár dolgot, hogyan próbálkozz! Remélem pár dolgot megfogadsz és hosszútávon sikeres leszel!

1.   Csak bajnokságokra fogadj, kupákat felejtsd el, Bajnokok Ligája és Európa liga felejtős. Bajnokok Ligája kiszámíthatóbb valamennyivel, mint az Európa Liga, de nem ajánlatos. Európa Liga teljesen lutri, nincs a csapatoknak nagy pénz benne, csak nyűg nekik, sok a meglepetés, úgy ahogy a Ligakupák, sima kupákban sincs. El kell felejteni a barátságos meccseket, kontinensviadalokat is.
2.   Ne az odds után fogadj, meg sem nézd fogadás előtt!
3.   Különböző ázsiai, arab ligákat, illetve afrikai ligákat is felejtsd el, túl sok lehet a bunda!
4.   Ne játssz kombi szelvényekkel, minél nagyobb a kötés száma, annál nagyobb a bukta lehetősége! Single fogadásokat játssz!
5.   Tapasztalataim szerint legkönnyebben az ázsiai hendikep fogadásokkal lehet nyerni, nézz utána neten mi ez!
6.   Csak kielemezett meccsekre fogadj, amit más ajánl, arra sosem!
7.   Légy türelmes, nem leszel hirtelen gazdag!
8.   Felejtsd el a Martingale, és tétemelős ,,stratégiákat", hosszú távon bukást eredményeznek, nem jó semmire, végtelen pénzösszeg esetén biztosítanak nyereséget, de akinek az van az nem játszik sportfogadást!
9.   Nem nyerheted meg az összes fogadást, légy türelmes, elvesztett fogadások mindig lesznek, a te feladatod a nyerési arány növelése!
10.   Ne fogadj csak statisztika alapján sem!
11.   Mindig használj megfelelő bankmanagementet!
12.   Ne fogadj a bankod nagy százalékával, csak a bankod 1-5%-val játssz!
13.   Hétfőn ne fogadj, úgy vettem észre, hogy hétfő a meglepik napja, valamiért hétfőn nem megy  a fogadás, és ne fogadj kényszerből a szegényes kínálatú napokon sem! Türelem! Türelem! Türelem!
14.   Rangadókkal óvatosan, kiesési rangadókkal még óvatosabban! Ha erős csapat játszik gyenge hazaival, azzal is óvatosan, simán becsúszik meglepetés hazai győzelem!
15.   Felejtsd el az 1,5 alatti szorzókat, értelmesebb 1,7-2,1 közötti oddsokkal próbálkozni, ázsiai hendikep esetén a kezdő ajánlott oddsok amúgy is 1,9 körül vannak, biztonságosabb ázsiai hendikep választása esetén tudsz lejjebb menni!
16.   Csak annyi pénzzel fogadj amennyit meg tudsz engedni magadnak, aminek elvesztése ,,nem fáj"!
17.   Családodat, magánéletedet soha ne helyezd a sportfogadás elé!
18.   Sportfogadásból nehéz megélni, inkább tekints rá úgy, mint egy olyan bevételi forrásra miből megveszed a napi kajádat, gyermeknek játékot, feleségnek könyvet stb...
19.   Ne fogadj érzelmek alapján, felejtsd el, hogy kedvenc csapat!
20.   Vezess statisztikát a fogadásaidról!
21.   A komoly fogadások mellett néha játssz buli szelvényeket is!
22.   Felejtsd el a Tippmixet! (Gyenge odds, nincs változatosság, feladási határidők stb...) Egy előnye van, az pedig a KP!

Üdv

langerius