PinnacleSports Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: alexthebest Dátum május 27, 2013, 21:22:29
live-ra a bet365 a legjobb.

egyetértek, csak a magas oddsok miatt tenni akartam egy próbát.

Nálatok bejön az oldal?


Leterhelte őket Wimbledon.
Vagy csak elmentek megnézni a döntőt.

A Wimbledon meccsek előtt korábban is sokszor le volt terhelve. Nem értem, hogyha olyan tőkeerősek, hogy jó nagy limiteket engednek, akkor miért a szervereken spórolnak?

#80 július 07, 2013, 20:17:03, Alkimista87
Hát most kicsit csalódtam ebben az irodában.. Nem szoktam náluk fogadni, de most úgy hozta a sors, hogy befizettem hozzájuk. A náluk regisztrált és az MB-s e-mail címem nem egyezett, ennek ellenére engedték a befizetést, az összeget levonták a számlámról, de jóvá írva nincsen, sőt még csak be sem engednek lépni a számlámra! Küldtek egy e-mailt, most válaszoltam nekik, de az igazi kérdés valójában az, hogyha bajuk van az eltérő e-mail címmel, akkor minek engedik a befizetést?? Akkor mondják, hogy így nem szabályos és kész! De levonják, aztán meg nem engednek be? Ez már több, mint pofátlanság..

Kieg: Belépni már betudok, már csak a pénz hiányzik! Komoly..

Ma reggel sikerült megoldani a problémát, néhány levélváltást követően, bár kicsit körülményes volt, a support összességében szépen vizsgázott, 3 kört végigvittünk 2 óra alatt e-mailen, ami azért dicséretre méltó! :ok:

Hali!

Feltöltöttem 50 eurót a Pinnacle-re, 15 eurónyi tétben fogadtam eddig, most van 50.30, és kiszeretném venni, mire ezt az üzenetet küldik:

Dear Pinnacle Sports Client,

Your withdrawal request was declined. The reason we declined your withdrawal is you made a deposit and are now requesting a withdrawal without rolling (wagering) your deposit the minimum stated on our site, one time.

Please refer to our General Rule 30 where we include information regarding fees that may apply to customer deposits and withdrawals, including that deposits made to an account without rolling the deposit one time will incur both withdrawal and processing fees.

In accordance with our policies, if you proceed with the withdrawal, your account will be charged the standard withdrawal fee. The fee is based on the withdrawal option selected. For the amount of your fee, please review the Payment Options section for your currency.

In addition to the withdrawal fee, you will also be charged a processing fee of 5%.

If you choose to proceed, and accept the fees, please advise our Customer Service Department at [email protected].

Kind regards,

Customer Service Department
Pinnacle Sports


Pontosan mennyit kellene megforgatnom ahhoz, h kivehessem? Ha mégis ki akarnám venni, akkor a standard withdrawal fee az 12 euró, vagy pontosan mennyi?

A befizetett összeget egyszer kell megforgatnod.
Azaz még 35 euróért kell fogadni, hogy ki tudd venni.

Ti tudtok fogadni nálam mindenre 0.01 $ max tétet ír.  :bash:

Én tudok. Ez elég fura, én még nem hallottam olyat, hogy a Pinnacle valakit lekorlátozott volna.

#86 szeptember 16, 2013, 17:31:55, kkslop
Kösz a választ. Írtam nekik hogy mi van most. Válsz még nem érkezett, nektek mik a tapasztalataitok menyi idő után válaszolnak.

Megvan a válsz visza álitoták az acontomat.  :angel:

Egy hónapban csak egy ingyenes kifizetés van skrillre, azonkívül 12 euró ??? Az kurva sok...
Tudtok még mondani ilyen irodákat ahol hasonló szabály van?

Nordicbet, Tonybet most kapásból ezek jutnak eszembe.

Yoganonál is, bár ott csak 3 euró körül van a költség.