Kerékpár fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Nem értek a szabályokhoz, de nem annak kellene eldönteni egy ilyen versenyt, ami ~125 kilométerrel a cél előtt történt. Nagy extra volt legfőképpen tőle, hogy megfogták a szökevényeket; aztán pedig még a sprintre is volt ereje; nálam ő nyert :ok:

Idézetet írta: Latzka Dátum szeptember 27, 2019, 22:22:44
Nem értek a szabályokhoz, de nem annak kellene eldönteni egy ilyen versenyt, ami ~125 kilométerrel a cél előtt történt. Nagy extra volt legfőképpen tőle, hogy megfogták a szökevényeket; aztán pedig még a sprintre is volt ereje; nálam ő nyert :ok:

Raadasul a valla is kificamodott a bukasnal es utana ugy tekerte vegig es nyerte meg a versenyt..

"#Yorkshire2019 - after 103 Km solo attack, at almost 37y old, ANNEMIEK VAN VLEUTEN IS THE NEW WOMEN ELITE WORLD CHAMPION!"

Ez sem gyenge... :o

#888 szeptember 29, 2019, 09:13:46, peshark
Komoly esőzés várható holnap a korai órákban, most pontosan nem tudom ez mit takar, de azt írja az app, hogy esőkabát, esős időre való ruha legyen mindenkinél illetve vigyázzon ha kint tartózkodik.. Na hát a bringásoknak mondjuk nehéz elkerülni, hogy kint tartózkodjanak, érdekes lesz, ha holnap (is) a nyakukba szakad az ég egy párszor.

Up:

Modositottak is az utvonalat, 261 km lett belole, hogy elkeruljenek egy olyan szakaszt, ahol eleg cudar ido van.. 10:00-kor start!

A mai technologiai fejlettseg mellett erdekes, hogy tortenhet ilyen... :D

Cassani nagyon összerakta a taktikát, elől Moscon, érkezett Trentin, így elől mehet majd tempót van der Poel mellett Moscon is, aki ebben azért nem rossz (ha van ereje hozzá..). Ha nem jön be ez az olaszoknak, akkor is még ott a mezőnyben Colbrelli. Jól okoskodnak, aztán nehogy ebből semmilyen érem ne legyen a végén.

Aztaaa van der Poel.. Eddig bírta az időjárást?

Trentin aranya érik, most foghatom a fejem, hogy a 61-es szorzót nem fogtam, "csak" a 6.00-át, bár még az sem biztos, messze még a vége.

Idézetet írta: Pozzato Dátum szeptember 29, 2019, 16:43:05
Aztaaa van der Poel.. Eddig bírta az időjárást?

Trentin aranya érik, most foghatom a fejem, hogy a 61-es szorzót nem fogtam, "csak" a 6.00-át, bár még az sem biztos, messze még a vége.

Mint akit elvagtak, nagyon elfogyott a szufla :o

Moscon meg egymást követő két vb-n lesz top5-ben. Mathieu ebből sokat fog tanulni, nem kell ennyire erőltetni a dolgokat, mert csúnyán visszaühet.

Pedersenben több kakaó maradt a végére, ez elég nagy meglepi (szerintem)... :D

Ennyire még nem örültem dán aranynak, mert nagyon mérges lettem volna, ha lejön a 61-es szorzó.  ;D

Első dán arany, nagyon durva verseny volt, ilyen időjárási körülmények között. Azért a napi szintű dán eső, szél és egyéb rossz körülmények most kifizetődtek Pedersennek. Srác még WT szinten sem nyert soha, mondjuk a tavalyi Flandria második helye erős volt. 23 éves. Trentin nagyon elkészült az erejével, ezen meglepődtem.

Az egy dolog, hogy Mathieu van der Poel "eléhezett" 11-12 kilométerrel a verseny vége előtt. Jött a ,,kalapácsos ember" és egyik pillanatról a másikra nagyon gyorsan véget ért számára a verseny. Mivel a holland csávó tényleg nagyon tehetséges, így a fiatalságából fakadó rutintalanságának gondoltam be azt az "eléhezést". Ám azzal kellett szembesülnöm, hogy a hatalmas favorittá avanzsált 30 éves Matteo Trentin még ezt is überelni tudja, s mintegy 200-250 méterrel a cél - és a világbajnoki cím - előtt kapja telibe a ,,kalapácsos embert". 
;D

Egy ilyen versenyen ez bármikor megtörténhet, végig rossz idő, olyan volt az egész, mint egy esős Flandria, ahol ilyen esetben 40-50 fő fejezi be. A hideg és az eső egy olyan kombináció, amire fogalmad sincsen, hogyan és mikor reagál a tested. Engem is meglepett Trentin a végén, de valahol érthető, volt benne olyan 20-30 méternyi sprint és kész. Pedersennek sem volt óriási a sebessége de azt jobban tudta tartani. Nekem most a 2014-es Milano - Sanremo ugrott be, ahol "nagy" meglepetésre Alexander Kristoff nyerte a 25 fős mezőnyhajrát. Szakadó eső volt azon a napon, hideg és zord időjárás.

Olyanok sprintelhettek a győzelemért, mint Cavendish, Sagan és Greipel, de Kristoff nyert és Cancellara volt a második. A hideg ennyire megviselte a többieket, pedig Cav már nyert MS-t. Kristoff pedig északi srác révén jól bírta, kiderült, hogy ilyen körülmények közepette szokott edzeni napi szinten (szél+eső), szóval neki ez természetes közeg volt. Trentinnek valószínűleg nem (tudtommal valahol Monaco környékén - vagy épp ott - él). Látható, hogy Alaphilippe sem fickándozott, pont a vb előtt mondta el, hogy mennyire utálja az ilyen időjárási körülményeket.

Nem tudom, hogy a magyar közvetítés alatt volt-e róla szó, de szeptember 13-mal kitette a keretéből a Bahrain-Merida az időfutam-vb győztesét, Rohan Dennist. Most csapat nélkül van, elvileg a CCC a legnagyobb favorit a leigazolására. Nem sokan akarják magukra vállalni a problémás ausztrált, hiába nagyon jó az egyenkéntiken.

Azért bevállalható, szállíthat szakaszgyőzelmeket a nagy körversenyeken is akár bármelyik ITT-n.
A vb meg...hú, totál irreális volt az egész ilyen körülmények között. Minden elismerésem azoké akik egyáltalán végigmentek ezen a pályán.
Pedersen előtt le a kalappal, hatalmas siker neki, de azért tényleg irreális volt ez így, nyilván soha nem nyer vb-t száraz körülmények között, de ilyen a kerékpár, nem kívánságműsor, hogy milyen idő lesz.