Kerékpár fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában



Idézetet írta: Pozzato Dátum július 19, 2018, 20:10:48
Bahraintől nem várok semmit, mert ott Nibali a prioritás

Sajnos lehet lesz a Bahreinnek kapacitása Colbrellit támogatni, mert Nibalinak lehet eltört a csigolyája. Kórházba vitték, mert a tour röntgenen nem látszott egyértelműen, de a fájdalmaiból nagyon ezt valószínűsítik.

Azt nagyon érdekesnek találom, hogy az idei Tour úgy izgalmas, meg úgy jó nézni ( a mai szakaszt különösen pl. ), hogy közben idén is a Sky dominál. Ez újdonság:-)
Nibalit nagyon sajnálom, még akkor is ha a tippem valószínű most csak azért jött mert ő bukott, máskülönben igencsak megelőzi Bardetet az a gyanúm.
Holnapra még csak tippem sincs, jobb is hagyni, még az sem kizárt, hogy a sík szakasz ellenére szökésből nyer valaki.

Hát Nibalit is kihúzhatjuk akkor. Martint is sajnáltam, mikor szakadt le, mert ő is többre lett volna képes, ha nincsen a bukása. Quintana pedig egyre inkább bebizonyítja, hogy semmi keresnivalója a nagy favoritok között. Movistarnál meg valami nem stimmel. Valverde szerintem rutinból megoldja a felkészülését, de a többieket formáját nagyon elszúrja Unzué. Landa is gyakorlatilag formán kívül. Nem igazán értem az egészet.

Igen sajna. Csigolyatörés, már biztos. A grenoble-i kórházba szállították és ott megerősítették a gyanút. Így feladta  :-\ :(
Pedig jó erőben volt, idézem a Gazzettából, hogy mit nyilatkozott az esetről:
"Bardetnak volt olyan 10 sec előnye, a motorok között voltunk éppen. Azon a ponton az út nagyon összeszűkült ( ott kezdődtek a korlátok ), ott volt két motoros rendőr, Froome gyorsított, jó erőben éreztem magam így mentem utána. Akkor hirtelen előttem lelassítottak én meg a földre estem. Jó erőben éreztem magam fizikálisan, hittem benne hogy megcsinálom. Mikor korábban támadtam az csak azért volt, hogy lássam ki tud rá reagálni. Kár érte, de sajnos ez előfordul mikor ennyi ember, ennyi néző van az úton."

mai szakaszgyőztesek kis téttel:
Dillier, Vachon, Hayman, Pichon, van Rensburg, Vichot, Sep, de Gendt ill. Gilbert győztesre és top3-ra, összesen valami 3000 Ft-ot szétdobva, de a tét fele de Gendtre és Gilbertre ment.
+
unibeten behúztam Thomast és Froome-ot mai szakaszon top3-ra 250-250 Ft-tal  ;D

logikát ne keressetek benne, mert nincs  :)




Thomasban és Froome-ban mára tényleg nincs, a többiekben van amennyiben nem klasszikus sprint dönt márpedig nem kizárt mert sprinter is alig maradt a mezőnyben, meg az is alig aki felvezesse nekik a sprintet.
Egyébként meg szerintem nincs szebb annál mint mikor bejön egy logikátlan tipp nagy oddsszért  :D

Gilbert 1-3-ra még dobtam egy picit, szerintem ma a belgák napja lesz  :)

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Vincenzo Nibali egy felelőtlen néző, s nem pedig egy a mezőnyt kísérő rendőrmotoros miatt bukott.
Valószínűleg egy fotózni próbáló nézőbe akadt bele.
VIDEÓ: https://twitter.com/juanjo071/status/1020245638724898816

Idézetet írta: oakland23 Dátum július 20, 2018, 11:47:00
Gilbert 1-3-ra még dobtam egy picit, szerintem ma a belgák napja lesz  :)


Ááá, most néztem ismétlésben, Gilbert rápróbált, de kévés volt. Na sebaj, a megérzés jó volt, bár sokat nem ért  :)

Csak izgat ez a hegyi összetett, és még mindig nem tudom elhinni, hogy Alaphillipe megnyerheti.
Egyszerűen nem, és kész  :D
aki nálam szóba jön:

Barguil (2.75)
Majka (15.00)
Thomas (19.00)
Froome (34.00)

betclic, unibet, bet365 szozzói közül a legjobb zárójelben. Ezt a négy versenyzőt megtámogattam, meglátjuk, hogy alakul.




Tippek mára? Ki fog megzuhanni, és ki támad fel?
Megérzések, víziók valakinek? jöhetnek vad ötletek is  ;D

Idézetet írta: oakland23 Dátum július 25, 2018, 09:38:50
Tippek mára? Ki fog megzuhanni, és ki támad fel?
Megérzések, víziók valakinek? jöhetnek vad ötletek is  ;D
Remények, csak azért, hogy még legyen izgalom a végéig:
- Sky megzuhan, Froome és Thomas 4-5 percet kap.
- Roglic lesz sárgában, Bardet és Landa lőtávolban kerül.

Realitás  ;D
- Skynál Thomas fog megzuhanni, Froome fél percen belülre kerül vagy átveszi a trikót
- Roglic elkészül az erejével, míg Dumoulin is bejön egy percre a sárga trikóstól
- Bardet és Landa lesz a nap nyertese, akik szintén közel kerülhetnek a sárgához

Amúgy a hasonlóan rövid és fel-le szakaszok mestere Landa. Emlékszem Andorrában is bedarálta a mezőnyt három éve. Ott amúgy önmagához képest kiválóan ment Dumoulin is.

Háromnegyed óra és kezdés, kíváncsi leszek erre az új rajtolásra. Ha van egy kis esze a Movistarnak, akkor beáldozzák Valverdét az első emelkedőn és nem hagyják, hogy felérjenek a Sky-os segítők Froome-nak. Az a 20 fős első csoport nem rossz, több csapat is két emberrel, muszáj lesz menniük. Egyetlen komoly esélyük lesz ma, hogy megroppantsák a briteket. Sky (Froome, Thomas), AG2R (Bardet, Latour), BMC (irreleváns), Movistar (Landa, Quintana és Valverde), LottoNL (Roglic és Kruijswijk).

Most adok utoljára esélyt Unzuénak. Megmerem kockáztatni, hogy a mostani szakasz miatt döntöttek a háromkapitányos dolog mellett. Itt ez most kifizetődhet, de ehhez menni kell. Ha várják, hogy más menjen, akkor itt bizony nem lesz még dobogó sem. Még akár azt is el tudom képzelni, hogy emiatt komoly megzuhanások történhetnek (rossz frissítések, nincsen aki segítse a kapitányt stb.). Érdekes lesz látni, hogy a Sky-nál hogyan döntenek, hogy Froome vagy Thomas élvezi majd a prioritást, mert mind a kettőt most nem lehet támogatni. Valakit be kell áldozni a másikért.

Oké, akkor az ASO segget csinált a szájából. Mindenkit elengedtek egyben, nem volt különindításos rajt. Minek volt ez a nagy felvezetés? Minek a külön csoportok? Akkor gyakorlatilag innentől tárgytalan az előbbi hsz-em. Sky végig fogja dominálni a szakaszt.