Út a milliókhoz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Még utóljára hadd szóljak bele én is.
A garancia...
Az gondolom teljesen egyértelmű, hogy ha én pénzt fizetek valamiért, legyen az termék, vagy szolgáltatás, akkor garanciára vagyok jogosult, pláne, ha az a valami drága. Egyfelől ha az a valami nem jó, akkor a garanciális időn belül jogosult vagyok javításra/cserére, másfelől, ha az a valami kárt (veszteséget) okoz, akkor a gyártótól/szolgáltatótól kérhetem a károm megtérítését, adott esetben beperelhetem az orvost, aki félrekezelte a nagyapámat.
Úgy gondolom, hogy ezeket az elveket itt is érvényesíteni kellene, bár azt is értem, hogy ez a dolog természetéből adódóan lehetetlen, vagy legalábbis csak korlátozottan lehetséges. A minimum lenne az, hogy veszteséges hónapban az előfizetői díjakat visszatérítik, illetve azoknál, akik x ideje hűséges vevők a veszteségbe is beszáll a "cég". Ha van ilyen tippszolgáltató, akkor szóljatok, mert előfizetek...de ha nincs, akkor nem, és mindenkinek ezt ajánlom.
Az pedig nagyon rossz érv, hogy "a munkájukért jár nekik a fizetség", mert ha munkát végeznek, akkor arra tessék garanciát is vállalni.

Off

Ami azt illeti én pl. Titti szolgáltatásával is befürödtem. garancia ott se volt, csak a bukta.

szerintem korrekt ajánlat, akinek kell kifizeti használja, akinek nem az nem
ha jól értelmezem amint fizetős, reklám, tehát nem lehet itt...gondolom ma és holnap ha lesz tipp még megjelenhet itt?

Idézetet írta: afrikailajos Dátum augusztus 30, 2011, 15:35:44
szerintem korrekt ajánlat, akinek kell kifizeti használja, akinek nem az nem
ha jól értelmezem amint fizetős, reklám, tehát nem lehet itt...gondolom ma és holnap ha lesz tipp még megjelenhet itt?

A tippekkel nincs gond, az ezután is megjelenhet, mint ahogy bárki másé is, csak éppen a naplóban engedély nélkül nem reklámozhat.

Bocsi, hosszú lesz :) A hozzászólások felére se fogok tudni reagálni szerintem mert annyi érkezett. Ennek tényleg örülök, bár elég sokan  nem látnak tovább az orruknál sajnos. Megpróbálok sorban reagálni 1-2 dologra.

Idézetet írta: leroi Dátum augusztus 30, 2011, 10:30:47
'én nem gyorsan akarok meggazdagodni, hanem nagyon'

Ezt most már mi is látjuk, de miért pont rajtunk?

Senki nem akar rajtatok meggazdagodni. Egy szóval nem mondtam, hogy bárki is fizessen elő, csupán egy lehetőséget akartunk mutatni. Mindenki van elég felnőtt ahhoz, hogy el tudja dönteni, hogy érdekli-e őt a dolog vagy sem.



Várda:

Egyáltalán nem sértettek meg a szavaid, mert egyrészt korrekt hangnemben írtad le, másrészt valamennyire úgy látom te is érted miért ez a lépés. Viszont ezzel nagyon nem értek egyet:
IdézetTi megcéloztatok ezzel a lépéssel az a sportfogadói társadalom szűk rétege. Nagyon durván úgy is fogalmazhatnék, a gazdag, de hülye gyerekekben látjátok a biztosítékot magatok számára.
Egyrészt mivel már jó páran előfizettek innen, ezért picit erősnek érzem a saját közösségem lehülyézését. Nincsen megcélzott réteg, de ha lenne is biztosan nem ők, hanem azok akik tudják, hogy szeretnének ezzel pénzt keresni, de maguktól nem tudnak havi szinten nyereségesek lenni, vagy még több profitot akarnak elérni. Ehhez pont, hogy egyfajta intelligencia kell, ami a "hülyéknek" a nevükből eredően nincs.

Abban amúgy teljesen igazad van, hogy onnantól hogy, utólag írjuk ki a tippeket meg fog szűnni az az izgulós varázs már ha volt ilyen :) De azt beláthatjátok, hogy csalni nincs lehetőségünk az utólagos kiírással mivel az előfizetőknek előre küldjük ki, így előbb-utóbb valaki beírná, hogy folyamatosan vesztünk, ide meg csak nyertes tippeket teszünk be utólag.


Idézetet írta: JerryNem igazán értem miért vált ki az emberekből negatív dolgokat ez a napló.
Van egy emberke aki iszonyú jól tippel, és ezt pénzért megossza másokkal, mindenki jól jár ő fixen kap zsetont míg a vevő ha van elég pénze még több hasznot tud belőle kiszedni mint amennyit berakott.
Ergo van tehetsége valamihez és ezt pénzért  teszi elérhetővé, kb az egész világ így működik
Ehhez nem sokat tudok hozzászólni. Tényleg nem értem, hogy ezt miért csak pár ember vette észre és miért támad ennyi másik.


Idézetet írta: Einstand Dátum augusztus 30, 2011, 12:22:15
Mi van ha fordul a kocka és jön egy nullszaldós hónap vagy ne adj Isten veszteséges periódus?  Nem tudom, hogy vagytok ezzel, de engem azért riasztana vissza ebből üzletet csinálni, mert nem lenne bőr a képemen felvenni a pénzt egy rosszul sikerült hónap után.
 
Milyen garanciákat építenétek be a rendszerbe? Ha hosszú távon is nyereségesek vagytok, akkor ezt simán felbírnátok vállalni. Pl:nyeretlen hónap után ingyen tippek addig, amíg vissza nem jön az eltékozolt pénz.  A fogadóitok az elvárások árát fizetik ki, amire kell valami garancia. Azt meg nem várhatjátok el, hogy az addig termelt hasznuk vesszen kárba, mert akkor ellen oldalról már sokkal kevesebb értelme a szolgáltatásnak. Az a tízezer sarc minden hónapban csökkenti a bevételüket! Akkor is ha nyernek! Így nehéz lenne szinte nulláról talpra állni.

Gondolkodunk rajta, hogy veszteséges hónap esetén adunk egy újabb ingyen hónapot vagy visszafizetjük az előfizetés díját. Valahol megértem amit írsz, de ha valaha is fizettél volna elő tippekre vagy elemzésekre, akkor tudnád, hogy ilyen a világon nincs. Ha nem akar valaki kockáztatni, akkor előfizet egy hónapra és csak nézi hogy alakulna a tőkéje ha játszaná a tippeket. Elbukik 10K-t? Igen, de amit ezért a pénzért nyerhet az sokkal több, mint 10,000 Ft.


Idézetet írta: krampy Dátum augusztus 30, 2011, 12:38:59
Sziasztok,
én is sajnálom, hogy első hónap után fizetős a szolgáltatás.
A garanciához szeretnék hozzászólni:
Olvastam, hogy vannak olyan oldalak, ahol ha nem jön számszerűen a 80%, visszaadják a befizetett pénzt vagy a következő hónap ingyenes.
Ha ezt beleveszitek és biztosak vagytok magatokban, rendkívül sok előfizetőre számíthattok. Persze itt is azért kell bizalom az előfizetők részéről, hogy elhiszik-e, hogy a garanciális feltételeket valóban megtartjátok-e.

Utolsó mondatodon van a hangsúly szerintem. Alapból kell egyfajta bizalom az előfizetőktől. Arra sincs semmi garancia, hogy a már előfizetett tagok pénzével nem tűnünk el... Mi garantálni nem tudunk semmit, de ezt a honlapon is leírtuk, de az eddig elért eredmények tükrében talán lehet picit bizakodni, hogy nyereségesek leszünk hosszútávon.
Hidd el nekünk is sokkal jobban megéri ha maximálisan megbíznak bennünk az előfizetők és hónapról-hónapra együtt termeljük a profitot, így minden hónapban van egy bizonyos passzív bevételünk a tagoktól. Ez jobban megéri nekünk féléven keresztül, mint bárkit is átverni. Nem is beszélve arról, hogy így lehet beajánlanak ismerősüknek és még több előfizetőnk lesz.


Idézetet írta: DanQuijote Dátum augusztus 30, 2011, 13:40:48
Hát nagyon nem akartam beleszólni de mégis megteszem. Bár közöm mint eszem. Mivel alapból utálom azokat akik pénzért árulják a tippjeiket ezért kicsit elfogult vagyok. Sok fórum színvonala esett vissza az ilyen (nem használok jelzőt) emberektől. Garanciát akartok? Hát ez az egész a garanciáról szól. Garantált, hogy "gentleman" nyereséges lesz. Hisz ezentúl az előfizetők biztosítják ezt a befizetett 10.000 forintokkal. Ez csupán erről szól.
Ha nem így lenne megelégedne azzal az összeggel amit nyert. De nem. Garancia kell. Ezt kifelejtette a hosszú leírásából az elején. Út a milliók felé, kockázat nélkül.
Nem azt mondom, hogy nem fognak jönni a tippek. Le a kalappal az augusztusi hónap előtt. Nagyon szépen csinálta.
Nekem akkor se tetszik ez a rendszer. Persze lesznek akik előfizetnek, hiszen mindig van aki bedől a könnyen jött pénz lehetőségének. Csábító. Mindig jön egy újabb valaki aztán mindig el is tűnik.Sok sikert.
Ehhez gyomor kell. Kötélidegzet és gátlástalanság. Mert nem az fog előfizetni aki nyer hanem aki folyamatosan veszít és már régen mínuszba van, próbálva kimászni a gödörből.

Valóban elfogult vagy. Abban igazad van, hogy akinek ez biztosan megéri azok mi vagyunk. Nyilván nagyon is elégedett vagyok azzal a közel fél millióval amit ezzel kerestem augusztusban és a társaim is azok a nyereményeikkel. Leírtuk, hogy azért adjuk el a tippeket, mert egyrészt nagyon sok munkánk, időnk és pénzünk van ebben. Ezért minimum az ezzel kapcsolatos kiadásokat akarjuk az előfizetők pénzéből fedezni. A másik dolog, hogy nem lehet minden hónap annyira jó mint a mostani. Viszont ha van egy biztos előfizetői bázis akkor nekünk ezek a hónapok is bőven nyereségesek az előfizetések miatt.

Nem egy barátunknak és ismerősünknek ajánlottuk ezt akikről úgy gondoltuk, hogy érdekelheti őket. Persze többségük úgy viszonyult ehhez mintha valami marketinges akarná valami átverésre rábeszélni. Én sajnálom, hogy az emberek agyában ezek a dolgok így élnek, de valahol érthető is, tényleg mocsok ez a világ és sok az átverés. Szerintem aki követte a naplót az tudja, hogy ezt nem annak szántuk.

A másik, hogy mindenki elvárja, hogy ingyen megkapjon mindent. Le merem fogadni, hogy akik most itt felháborodtak, azok közül elég sokan megjátszották volna szeptembertől a tippjeinket látva az augusztust. De, hogy ezért egy forintot is adjanak azt már nem. Megértem őket, tényleg jobb ingyen valami mint fizetni érte.


Idézetet írta: BvB_09 Dátum augusztus 30, 2011, 13:50:42
Ajánlom egyébként figyelmetekbe a Pénz beszél című filmet, ami pont ugyanerről szól. Tanulságos film mindenkinek.
Annyi különbséggel, hogy John Anthony a végén lelép, nekünk ez nem áll szándékunkban :) mint írtam nekünk már csak anyagilag is az éri meg ha minél jobb tippeket adunk, mert annál nagyobb lesz a bizalom felénk és annál tovább fizetnek elő ránk. Amúgy tényleg jó film.


Amúgy tartom magam annyira intelligens embernek, hogy ha bármelyik admin vagy moderátor szólt volna, hogy ezt ne, akkor leveszem a linket az aláírásomból is meg innen is. De senkitől semmi nem jött mostanáig se, csak most olvasom a hsz-ek között, hogy be akarjátok zárni a naplót, így ezt kicsit unfairnek érzem.
Mint írtam szeptembertől is folytatni akarom a naplóvezetését és szerintem a kialakult beszélgetés attól függetlenül, hogy ki mit írt tanulságos. Mellesleg mint írtátok van mód reklámra, így végképp nem értem miért így kell egyből reagálni.

Idézetet írta: executor Dátum augusztus 30, 2011, 15:18:11
Tényleg nem értem a felháborodásokat! Aki nem akar az nem fizet elő, aki meg előfizet, mert úgy érzi az úgyis elő fog fizetni. Felesleges ezen vergődeni. Persze nyilván jobb az ingyen tipp, főleg ha jó is, meg nem is kell érte semmit sem csinálni ( míg a másik esetleg megdolgozik vele) de mondja már meg valaki nekem, hogy mi van manapság ingyen? Lassan a levegővételt is készülékkel fogják mérni és 10 forint lesz literenként.

Az meg, hogy esetleg az adminok bezárják a naplót, nyilván érthető, hiszen bizonyos tevékenységek a fórumon csak az ő engedélyükkel végezhetőek. Ezt meg értem, de a negatív kritikákat nehezen.

Na végre valaki akinek a hozzászólásával teljesen egyetértek. Nyilván azért mert én is erről beszélek, de azért örülök, hogy más is úgy gondolkodik mint mi. Tényleg kezdtem azt hinni egyedül vagyunk. Köszönöm :)

#140 augusztus 30, 2011, 16:07:16, Stevan87
Idézetet írta: leroi Dátum augusztus 30, 2011, 15:24:35
A garancia...
Az gondolom teljesen egyértelmű, hogy ha én pénzt fizetek valamiért, legyen az termék, vagy szolgáltatás, akkor garanciára vagyok jogosult, pláne, ha az a valami drága. Egyfelől ha az a valami nem jó, akkor a garanciális időn belül jogosult vagyok javításra/cserére, másfelől, ha az a valami kárt (veszteséget) okoz, akkor a gyártótól/szolgáltatótól kérhetem a károm megtérítését, adott esetben beperelhetem az orvost, aki félrekezelte a nagyapámat.
Úgy gondolom, hogy ezeket az elveket itt is érvényesíteni kellene, bár azt is értem, hogy ez a dolog természetéből adódóan lehetetlen, vagy legalábbis csak korlátozottan lehetséges. A minimum lenne az, hogy veszteséges hónapban az előfizetői díjakat visszatérítik, illetve azoknál, akik x ideje hűséges vevők a veszteségbe is beszáll a "cég". Ha van ilyen tippszolgáltató, akkor szóljatok, mert előfizetek...de ha nincs, akkor nem, és mindenkinek ezt ajánlom.
Az pedig nagyon rossz érv, hogy "a munkájukért jár nekik a fizetség", mert ha munkát végeznek, akkor arra tessék garanciát is vállalni.

Ott a pont :)   :ok:
Egyébként én azt a 10-est is sokallom érte. Bár ez lényegtelen,nem ezen van a hangsúly.
Mondjuk elgondolkodtató, hogy ha már csak 7-en beugranak a vízbe,s előfizetnek,már egy minimálbért megkeresett a semmivel.

IdézetNe akarja már bemesélni, hogy ez az ötlet csupán 1 hete jutott az eszébe. Na persze...

Ezt én se tudom elhinni :D
Már komplett honlappal,mindennel állt elő,de látszott az egészből,hogy ez csak felvezetés volt...Ki volt ez már rég találva.
Egyébként ezzel az erővel minden 5. ember indíthatna itt egy ilyet,mert vannak akik jól "tippelnek",csak alacsonyabb tétekkel.

Még annyi, hogy nem akarom rontani az üzletet, mert abban is van vmi,amiről szól ez az egész.
Sőt,amiben látok realitást, meg lehet engem is győzni, csak nem erre az 1 hónapra tenném fel,számomra ez kevés időszak volt,hogy meggyőzzön.
Oké, h oldalon még ott van 3 hónap,de így utólag,nem követve a dolgokat, bármit ki lehetne írni olyannak,aki nem követte azokat a hónapokat(már ha lehetett vhol).

Nyomjad tovább Gentleman, sok irigyed van, ez az igazság. Én is irigykedem, csorog a nyálam a sok frankó tipp láttán. Az meg egészen levett a lábamról, hogy olyan bajnokságra teszel, amik nem olyan populárisak.

Remélem nem hagyod abba a naplózást, és ha utólag írod is be a tippeket, én mindig benézek majd nyálat csorgatni. Tudom, hogy semmi haszna nincs, de én örülök annak, ha valaki ezt az egészet tudja úgy is csinálni, hogy profitot termeljen. Egyrészt bizonyíték, hogy a sportfogadásból pénzt is lehet csinálni, másrészt pedig motiváció a hozzám hasonlóknak.

Gondolom te is tudtad, hogy meg fogod osztani a fórumot. Annyit tudnék tanácsolni, te csak maradj mindig Gentleman, és ne süllyedj egy bizonyos szint alá!

Tőlem egy kanyit sem fogsz látni, de szívből kívánom, hogy sok ilyen hónapotok legyen. Akik pedig előfizettek, azoknak is sok sikert, én nyúl vagyok belevágni.

Csajért és tippért sosem fizetek! Talán majd 20-30év múlva, de akkor is csak csajra  :)


Idézetet írta: Gentleman Dátum augusztus 30, 2011, 15:52:20

Amúgy tartom magam annyira intelligens embernek, hogy ha bármelyik admin vagy moderátor szólt volna, hogy ezt ne, akkor leveszem a linket az aláírásomból is meg innen is. De senkitől semmi nem jött mostanáig se, csak most olvasom a hsz-ek között, hogy be akarjátok zárni a naplót, így ezt kicsit unfairnek érzem.

Kedves Gentleman!

A fórumnak van egy szabályzata, amit ha elolvasol, akkor láthatod, hogy milyen lehetőségek vannak a reklámozásra. Azt ne várd el tőlünk, hogy minden új belépő vagy naplót nyitó fórumtaggal felvesszük a kapcsolatot, és tájékoztatjuk, hogy mit szabad és mit nem. Tessék elolvasni a szabályzatot: http://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=3492.0

További sok sikert kívánok!

Üdv,

csacsa   

60 hozzászólásból 10 ezres látogatottságú topikot, na ezt übereljétek! :o


Semmilyen garanciát nem vállalunk, ezt elég pontosan leírtam nem is egyszer. Elhiheted, hogy most, hogy már nem csak a saját pénzünkkel játszunk még jobban próbálunk teljesíteni a fenti okok miatt. De biztosítalak felőle ha nem leszünk nyereségesek akkor kitalálunk valamit az előfizetőknek, de ebbe még kár belegondolni. Mint mondtam nekünk is jobban megéri ha elégedettek velünk és bíznak bennünk.

Kockázat nélkül nincs nagy nyereség. Ilyen egyszerű az élet. Kínálunk egy lehetőséget ha nem akarsz élni vele nem élsz. Mi is elég sok pénzt kifizettünk már a tuti fülesek és a klubközeli értesülések reményében és hidd el minket is átvertek nem is kis pénzekkel nem is egyszer. Senki nem vállal tudtommal a tippjeire garanciát és aki azt teszi az előbb fog hazudni neked mint mi. Igazad van abban, hogy ez így lenne a szép, de nem így működik.


Stevan:
van egy olyan sejtésem, hogy neked még csak fogalmad sincs arról mennyi munkába kerül egy olyan hónapot zárni mint most az augusztus vagy mint a június volt. Ha lenne le se írnád ezeket... Remélem a "semminkből" azért jó pár ember fog profitálni az elkövetkező hónapokban :)


oakland:
Köszönöm a hozzászólást. Sejtettem, hogy meg fogja osztani a fórumot ez a dolog, de ez van, vállaltuk. Ha más haszna nincs legalább van egy kis élet. Tiszta izgi mindig felnézni, hogy ki mit írt :) Mi nyomjuk keményen tovább.
Meg szerintem a napló elején elég sok hasznos dolgot összegyűjtöttem és néha tényleg jó látni egy példát, hogy ezzel lehet pénzt keresni és annyira nem is nehéz, mint elsőre tűnik.


csacsa:
Teljesen jogos amit írsz, tényleg elkerülte a figyelmem ez a rész, sajnálom. Csak azt volt fura olvasni, hogy senkitől nem jött még csak egy sárga lap se és már ki akartak állítani és a zuhanyzóban megerőszakolni :)

Idézetet írta: Gentleman Dátum augusztus 30, 2011, 15:52:20

Senki nem akar rajtatok meggazdagodni. Egy szóval nem mondtam, hogy bárki is fizessen elő, csupán egy lehetőséget akartunk mutatni. Mindenki van elég felnőtt ahhoz, hogy el tudja dönteni, hogy érdekli-e őt a dolog vagy sem.


Dehogynem.
Pontosan rajtunk akarsz meggazdagodni. Van egy szolgáltatásod, azt akarod nekünk eladni. Annak is, aki elég felnőtt, meg annak is aki nem, meg annak is aki szenvedélybeteg (annak a leginkább), meg annak is, aki nem képes felmérni, hogy egy jó hónap nem jelent semmit. Egy másik fizetős tag két hónapon keresztül aratott a baseball tippjeivel, aztán egy hónap alatt visszabukta az egészet. Be is csődölt a fóruma. Neked pont az ellenkezőjét kívánom, de sajnos...

Garancia: Pl. Black Widownál van olyan, hogyha egynapos cuccot veszel és nem nyersz, akkor a következő nap ingyenes.

Idézetet írta: Gentleman Dátum augusztus 30, 2011, 16:24:56
Semmilyen garanciát nem vállalunk, ezt elég pontosan leírtam nem is egyszer.

Akkor ne kérjetek pénzt. Vagy adjátok fillérekért, mint a kínaiak a karácsonyfaizzót.
(Vagy pl. legyetek annyira nagyvonalúak, hogy kicsengettek 10k-t egy saját domain névért. esetleg adjátok a neveteket, arcotokat a dologhoz.)

Idézetet írta: Gentleman Dátum augusztus 30, 2011, 15:52:20
Mellesleg mint írtátok van mód reklámra, így végképp nem értem miért így kell egyből reagálni.
A fórum szabályzatban le van irva: http://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=3492.0
1.4 és 2.2-es pont. A lezárás természetesen abban az esetben érvényes, ha a linkelés továbbra is szabálytalan. Tehát a naplót vezetheted, de nem linkelhetsz engedély nélkül a saját weboldaladra, mivel úgy simán reklámnak tekinthető.

Mivel a naplód eddig érdekes tartalmat hozott a fórumra, maradhat link nélkül. Amennyiben nem fogtok lelépni 1-2 hónap múlva az előfizetők pénzével, mehet link is, addig nem.

Idézetet írta: almafa Dátum augusztus 30, 2011, 16:20:34
60 hozzászólásból 10 ezres látogatottságú topikot, na ezt übereljétek! :o

mots is 25-en vagyunk itt...