NFL Fogadások 2011/12

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Én sajnos az első negyedet láttam csak, éreztem hogy nyer a Denver, de nem mertem rájuk pénzt tenni, csak a tippjátékban játszottam meg őket :) Szép az a 300 passzolt yard Tebowtól, főleg ha azt nézzük, hogy 10 sikeres passzból jött össze ;D Megnéztem az összefoglalót, a kommentátorok kicsit kikészültek (9:10-től) :bash:

Broncos vs Steelers Playoff Game full Highlights

Idézetet írta: Ghastly Dátum január 09, 2012, 02:10:59
Hát aki nem látta a meccset az nem tudja mit hagyott ki!
Tebow amit művelt ma le a kalappal!És tényleg lett 1 meglepetés!
Aki ígéretet tett a chatbe nekem hogy mit tesz velem(LOL :) ) meg mennyit tesz a Denverre a NE ellen ha továbbjut az tartsa be !:)))
TEBOW TIIIIIIIIIME!

HATALMAS MECCS VOLT!!!

Most meghajolok előtted  :great:

Jobban nyomatékosíthattad volna hogy ez ennyire tuti tipp :)
Azért fájdalmas lenne allin menni a NE ellen :)
De biztos legyőzik őkrt is :)

Sajnos én a félidőben lefeküdtem, de éreztem, hogy ez nem a Steelers napja lesz ennek ellenére meglepődtem, hogy döntetlenre mentették a meccset. Tényleg életük meccse volt a denverieknek.
Szimpatikus csapat de a NE ellen már nem hiszem, hogy nyernek. A következő körben máshol kell keresni a meglepetést!:o) Remélem Friscóban vagy Green Bay-ben lesz a meglepi..:o)

Kiegészítés a múlt heti NFL magazinhoz.A kimaradt két meccsről ezeket írtam:
NY Giants-Atlanta
A Jets és Dallas elleni győzelem után lehet másra fogadni, mint a Giants győzelmére? Én úgy érzem, hogy nem.
Denver-Pittsburgh
Erre mondjuk, hogy tuti Pittsburgh győzelem. Én biztonságból egy lejjebb vitt pont hendikepet tippelek. A Pittsburghnél kérdés a sérültek helyzete. A Broncos csak a futójátékban és a védelmükben bízhat. Gyakorlatilag nincs passzjátékuk. Egy olyan jó védelem, mint ami a Steelersnek van, mit lehet kitalálni, hogy mégis legyen esélyük?


Benikun a Saints és Texans meccsét elemezte ki részletesen. Mint kiderült hasznos is volt.

San Francisco-New Orleans
Esélyesebb, de nem lesz könnyű dolga a Saintsnek. Az érdekesség, hogy az egyik legtöbb pontot szerző csapat, és az egyik legkevesebbet kapó találkozója ez. A kulcs az lehet, hogy a Frisco védelem mennyire tudja nyomás alá helyezni Breest. De még mindig nehezemre esik a Saints ellen tippelni.

New England-Denver
Kicsit meglepődtem a -13.5 pontos hendikepen. Első benyomásom, hogy hiba lenne nem megjátszani a Broncost ilyen plusz hendikeppel. Nem csak azért, mert legyőzték a Pittsburghöt. Aztán elbizonytalanodtam, mivel Patriotsnak jobb a passzjátékban, mint a Steelers. Ez más meccs lesz a Broncosnak. A labda eladás illetve szerzés dönthet, és milyen arányban használják ki a lehetőségeket.

Baltimore-Houston
Két erős védelem összecsapása. A Texans futójátéka lehet a kulcspont. Ha továbbra is megy nekik, akkor lehet esélyük. A Baltimorenál Flacco a legfőbb kérdés szerintem.


Green Bay-New York
A Giants védelem nagyot alkotott múlt héten a Falcons ellen. A Packers ellen ezt nem hiszem, hogy meg lehet ismételni. Kiderül mi a különbség a Falcons és a Packers közt. A Giants tökéletes mérőeszköz erre. Minden NFL rajongó örülne, ha megismételnék az alapszakaszi találkozójukat. Szimpatikus a Giants, de inkább a Packers felé hajlok tippelési szempontból.

NFL 2011/12 playoffs
főcsoport elődöntők

Sz 2012-01-14

22:30   San Francisco 49ers - New Orleans Saints           [bs]2.60    1.53[/bs]

V 2012-01-15

02:00   New England Patriots - Denver Broncos                 1.15      6.80

19:00   Baltimore Ravens - Houston Texans            1.29             3.80

22:30   Green Bay Packers - New York Giants        1.30         3.66

Szerintem a Patriots ma odacsap Tebowéknak, és meglesz a három TD különbség is a végén.
Én legalábbis a -20,5 hendit játszom...

San Francisco 49ers - New Orleans Saints

Ezen a meccsen szerintem sima NO siker lesz.A No Offense fala nagyon meggyőző tud lenni.7-13 pontos sikert várok.

New England Patriots - Denver Broncos 

Egyszer volt Playoffba Tebow Time!Nagyon szimpatikus fickó lett nekem,de a NE ellen ez kevés lesz.Bradyék szerintem ma 40+ pontot pakolnak az eredményjelző táblára,Tebowék pedig 25 alatt maradnak.
Szerintem a NE -13,5 simán játszható.

Baltimore Ravens - Houston Texans

Baltimore védelmét nem fogja tudni csak futással megveri a Texans.Szerintem Baltimore siker lesz.

Green Bay Packers - New York Giants

Eli Manning megmutatta,hogy igen is fel tud nőni a feladathoz.Ám Rodgers támadósora sokkal erősebb.
Szerintem Nelson is remekelni fog és a GB éppen hogy, de nyer :)

Facebook
Tim Tebow
50 perce, mobil használatával

Romans 8:37-39 GB²

No, in all these things we are more than conquerors through him who loved us. 38 For I am convinced that neither death nor life, neither angels nor demons,[a] neither the present nor the future, nor any powers, 39 neither height nor depth, nor anything else in all creation, will be able to separate us from the love of God that is in Christ Jesus our Lord.


Patriots jól elkente a Broncost. Köszönöm  ;)

Hihetetlen, de meglett a két "meglepi", el se hiszem, hogy a Giants legyőzte saját pályán a Pacerst!:o)
Gondoltam, hogy most lesz vendég siker, de hogy azt épp az Óriások szállítják azt még álmodni se mertem.
Tényleg visszaüthetett, h. Rodgers hosszú pihenőt tartott. Hihetetlen hibák és jelenetek történtek, szinte minden meccsen. Az SF-NO meccs volt számomra a csúcs, fantasztikus hangulat, elképesztő végjáték, kőkemény csata. Megérdemelte a 49-es a győzelmet, a szentek időnként túlzott durvaságokat mutattak be a pályán, persze nehezen viselték el, hogy hátrányban vannak.   Remélem a főcsoport döntők is legalább ilyen jók és izgalmasak lesznek. A Patriots-Ravens és a Sf49- NY Giants is remek mérkőzésnek ígérkezik.... remélem hazai győzelmekkel:o)

NFL 2011/12 playoffs
főcsoport döntők

AFC
V 2012-01-22

21:00   New England Patriots - Baltimore Ravens        1.30       3.85

NFC
H 2012-01-23

00:30   San Francisco 49ers - New York Giants             [ex]1.69           2.23[/ex]


Idézetet írta: benikun Dátum január 19, 2012, 17:15:17
AFC
V 2012-01-22

21:00   New England Patriots - Baltimore Ravens        1.30       3.85


Nekem ezen az odds-on nagyon tetszik a Ravens győzelme. Szerintem a Ravens D line hozza a szokásos formáját. Brady siettetése szerintem meglesz, ha pedig gyorsan kell passzolni, akkor ez ellen a secondary ellen - hát finoman szólva - nem életbiztosítás. Plusz az offense-től is többet várok, azért ez a Pats védelem nem igazán fogható a múlt heti Texans védelemhez. Rice-nak szerintem bőven lesz esélye fickándozni.

Ti hogy látjátok?

Idézetet írta: Hester Dátum január 20, 2012, 22:17:59
Nekem ezen az odds-on nagyon tetszik a Ravens győzelme. Szerintem a Ravens D line hozza a szokásos formáját. Brady siettetése szerintem meglesz, ha pedig gyorsan kell passzolni, akkor ez ellen a secondary ellen - hát finoman szólva - nem életbiztosítás. Plusz az offense-től is többet várok, azért ez a Pats védelem nem igazán fogható a múlt heti Texans védelemhez. Rice-nak szerintem bőven lesz esélye fickándozni.

Ti hogy látjátok?
Nálam is megy ez a tipp,szerintem eggy underrel.

Én nagyon sima New England győzelmet várok.Ez az offense nagyon erős,a Baltimore pedig akadozott.De ha nem akadozna,akkor is annyi célpontja van Bradynak és annyira jól forgatják a játékokat hogy az nem igaz.