Szerencsejáték Szabályozás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: gigazo Dátum január 22, 2013, 09:23:34
Az ok  hogy nem tudnak blokkolni egy Betfair segédprogramot de hogyan oldanád meg ebben az edetben a befizetést - pénzlehívást ?

A skrill miért ne lehetne jó?

1-2 nagyobb iroda lehet bevállalja a licenszet, ha tényleg nem lehetetlenitik el hülye procedurákkal.

Ha már a Skrill szóba került: azt meg tudná valaki mondani, aki képben van valamelyik blokkolós országot illetően (Lacapi, misk@ vagy bárki), hogy ott a fizikai blokkolás kiterjed-e a Skrillre is, ill. ami még ennél is lényegesebb: maga a Skrill engedélyezi-e a szerencsejáték tranzakciókat ugyanúgy mint azelőtt, vagy esetleg csak az licenszet megvásárolt fogadóirodákhoz?
(Lehet hogy nem ártana az eszmecserét egy új topicban folytatni, már csak azért sem, mert túl vagyunk 2012-n, lényegi változás nélkül.)

Február végén leszek legközelebb Olaszországban, akkor majd kipróbálom, hogy működik-e a skrill  ;)

ez nem a skrill felelőssége, szóval ő nem fog semmit módosítani

Idézetet írta: sbrzol Dátum január 22, 2013, 11:23:36
ez nem a skrill felelőssége, szóval ő nem fog semmit módosítani

A T&C 11.2 pontja alapján én erre nem vennék mérget. De legyen igazad!

Idézetet írta: TiB Dátum január 22, 2013, 11:27:26
Nem teljesen témába vág, de hogy tilthatják be bármilyen oldal látogatását? Mi ez, modern kommunizmus? Ha majd valamilyen kiskapun keresztül elkezdek játszani egy tiltott oldalon, és a szomszéd feldob a hatóságnál, jön egy fekete autó, és mehetek egy munkatáborba?

A fekete autóig stimm, viszont nem munkatáborba küldenek, hanem bevisznek egy totózóba, és arra kényszerítenek, hogy 5 perc alatt csinálj egy 14-es kötést a tippmixen, min. odds 10, a tét pedig annyi, ami épp nálad van. A szelvény kiértékeléséig előzetesben leszel. Ha nyersz, az éppen fedezni fogja az óvadékot és mehetsz, ha nem nyersz, akkor elkezdődik egy hosszadalmas büntetőeljárás, aminek a vége akár munkatábor is lehet.  ;D

De hogy valójában mi fog történni, azt senki nem tudja. Ha van isten, akkor ennek a mocsok bandának ez a bő egy év már nem lesz elég arra, hogy kidolgozzák a részletszabályokat.

Idézetet írta: benson Dátum január 22, 2013, 10:23:36
Ha már a Skrill szóba került: azt meg tudná valaki mondani, aki képben van valamelyik blokkolós országot illetően (Lacapi, misk@ vagy bárki), hogy ott a fizikai blokkolás kiterjed-e a Skrillre is, ill. ami még ennél is lényegesebb: maga a Skrill engedélyezi-e a szerencsejáték tranzakciókat ugyanúgy mint azelőtt, vagy esetleg csak az licenszet megvásárolt fogadóirodákhoz?
(Lehet hogy nem ártana az eszmecserét egy új topicban folytatni, már csak azért sem, mert túl vagyunk 2012-n, lényegi változás nélkül.)

Alapból a Skrill-t (moneybookerst) ugyanúgy tudom használni, feltölteni, pénzt irodához utalni és onnan lekérni, más személynek küldeni, visszakapni... A bet365-el kinlódtam egy darabig, ott működött a thorral is a számlafeltöltés-lekérés. A skrill egy netes pénztárca, mint a paypal meg a netteller, nem hiszem, hogy őket érintené bármilyen korlátozás. A kártyákat már így is korlátozták (igaz a kibocsátó bankok), tőlük szerintem jelentősebb ujabb szigorítás nem várható.

Idézetet írta: benson Dátum január 22, 2013, 11:35:10
A T&C 11.2 pontja alapján én erre nem vennék mérget. De legyen igazad!


most szerinted ezt valaki megnézi?  ha már ennyire értesz hozzá be copy-paste elhetted volna ...

Nehezen hihető, hogy racionális érvek hatnak a mostani kormányzatra, de azt talán tudják, hogy az azonnali, váratlan blokkolással ölég sok pénz ragadna külföldön, legalábbis átmenetileg.
Ugyanakkor egy licences megoldás bevezetésére is illene időt hagyni, amíg az irodák meghozhatnák a döntést a maradásról vagy a kivonulásról.
Persze a játékgépes példa mutatja, hogy a következmények mérlegelése és a kulturált megoldások nem  az erősségeik.

Egyébként kérdeztem egy ismerősöm az ősszel, akinek játékgép-függő a párja, hogy akkor most a problémáik megoldódtak-e a gépek tiltásával.
Erre közölte, csak annyi változott, hogy a Vörösmarty térre jár kaszinózni.
Ez olyan, mint a választási regisztráció lett volna: a legelszántabbak nem lehet visszafogni!  :)

Idézetet írta: Lacapi Dátum január 22, 2013, 12:45:33
A skrill egy netes pénztárca, mint a paypal meg a netteller, nem hiszem, hogy őket érintené bármilyen korlátozás. A kártyákat már így is korlátozták (igaz a kibocsátó bankok), tőlük szerintem jelentősebb ujabb szigorítás nem várható.

Személyesen tapasztaltam, mennyire nem szeretné a Skrill, ha a VISA játékoldalakra vonatkozó tiltását kijátszanám...
Párom Skrill számláján keresztül mozgattuk a pénzt (VISA -> Skrill -> Skrill -> Iroda), ők mégis mindkettőnket nyilatkoztattak és vagy két hétre zárolták a számláinkat másfél évvel ezelőtt.

Ott érdekelte őket, hogy mi van a tranzakciók mögött, pedig azt a VISA már nem láthatta, nekik meg elvileg mindegy is lehetett volna. (egyébként rá is hibáztak)

Idézetet írta: sbrzol Dátum január 22, 2013, 12:54:25

most szerinted ezt valaki megnézi?  ha már ennyire értesz hozzá be copy-paste elhetted volna ...

Tessék: https://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=terms

Idézet11.2. It is strictly forbidden to make payments to or to receive payments from persons or entities offering illegal gambling services, including (but not limited to) illegal sports betting, casino games and poker games. We may suspend or terminate your Skrill (Moneybookers) Account at any time or refuse to execute or reverse a transaction if we believe that you directly or indirectly use or have used your Skrill (Moneybookers) Account for or in connection with illegal gambling transactions. Countries where online gambling is illegal include the United States of America, Turkey, China, Malaysia and Israel. This list is not exhaustive and it is your responsibility to ensure that you do not use our services for transactions that may be considered illegal in your jurisdiction.

A kiemelt rész miatt gondoltam, hogy gáz lehet. De bízzunk benne, hogy az lesz, amit Lacapi írt, vagyis semmi lényegi változás a Skrill részéről.

nálunk nem lesz tiltva csak licenchez kötve, és most hogy agy iroda megvette e a licencszet az talán nem a skrill hatásköre, hogy utanajárjon, hanem az irodáé, hogy ne is engedje regisztrálni a magyarokat , remélhetőleg inkább így lesz

Reggel azt mondták a rádióban, hogy a második félévben léphet érvénybe a szabályozás.

Tegnap este a híradón én is szentségeltem egy sort, ritkán nézem, de olyankor mindig felbosszantanak. Hogy az ember a többször leadózott pénzével mi a faszt csinál, ki az óristennek és mi a f*sz köze van hozzá??? A 100 milliós licenc mellé 20 % adó, amit két hetente kell bevallani és befizetni az államnak, szerencsejátékonként, azaz külön sportfogadás, kaszinó, póker, lóverseny, számsorsolásos játék. Kiváncsi leszek pl. a gratislotto nevű hirdetési oldal -reklámért nyeremények- mit fog tenni? A csomagot megküldték brüsszelbe véleményezésre - elkapjam a postás nyakát a bizottság épülete előtt?  ;D - ennek tükrében lesz törvény. Ja, és ugye a tükörszerver. A megkérdezett - de nem nevesített - irodák a licenc mellé azt szeretnék elérni, hogy játékosaik adatai titokban maradjanak. Na már most tükörszerver mellett ez nem megy. Meg igazán így értelme sincs, mert itt igazából a feketegazdaság pénzei nem derülnének ki. Az hogy Lacapi eljátszik havi 5-10-20 ezer forintot, a kutyát nem érdekli. Itt a többszázezres tétek, a pénzmosás kiszürése lenne a lényeg, ahhoz pedig kell a tükörszerver. Akkor viszont irodák agyő, és mi is ezt fogjuk látni - vagyis Ti, mert én már ezt látom itt több mint egy éve: