Szerencsejáték Szabályozás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Idézetet írta: vmlinuz Dátum október 27, 2011, 06:37:46
Egy apró hülyeséget kivéve (az internetes pénztárcáknál hamis adatokat használ mindenki), jó a cikk.

Igen, azért az túlzás, hogy valós adatok megadása nélkül hosszú távon használhatók lennének ezek.

Másik pontatlanság: ha 100000-ből 500000 lesz, az nem 500%-os adóemelés, hanem "csak" 400%-os. Persze ez is baromi sok.

Ezeket az apróságokat leszámítva tényleg jó a cikk.

Idézetet írta: ryeb Dátum október 26, 2011, 21:09:06
A 4db 3 megás képet nem tudtam sehova se feltölteni, lebutítani nem akartam az olvashatóság miatt, szal maradt a zippelős verzió sajna:
http://depositfiles.com/files/w8i8hp4ab

Nekem az nem tetszik benne hogy van vagy 4-5 különböző "forrás" név nélkül. Kicsit olyan mintha fiktív források lennének, de ez valszeg csak üldözési mánia részemről :)

Megvettem Én is az újságot és tényleg érdekes a cikk.
Nekem újfent az jött le,hogy ez ismét nem arról szól(de mikor is szólt arról),hogy kis hazánk egyenesbe jöjjön,hanem hogy valakik ezzel is mocskosul jól járjanak!
Ha tévedek,üldözési mániám van! ;D

Én sem hagyhattam ki a cikket. Nyilván az szrt-nek nem lenne jó a sok konkurens iroda,de hogy az online kaszinó nincs benne azt nem értem. Lehet, hogy az szrt akar csinálni saját online kaszinot.
Az 500ezres emelést egyáltalán nem sajnálom, a kocsma az legyen kocsma, aki pedig játszani akar annak ott az elektronikus kaszinó. Még ha azt is megoldanák, hogy ugyanúgy mint a neten, a kaszinókból is ki lehetne zárni magam a játékból, az nagyot szólna.

mi a helyzet emberek?
valaki tud valami konkrétat?
esetleg valamelyik iroda mondott valamit?

Idézetet írta: Narusco Dátum november 13, 2011, 12:22:16
mi a helyzet emberek?
valaki tud valami konkrétat?
esetleg valamelyik iroda mondott valamit?

Eddig néma csend...

Köszönjük levelét.

Tájékoztatjuk, hogy a bwin.party Csoport valamennyi terméke törvényes keretek között üzemel, mivel szolgáltatásait egy érvényes uniós tagállamban kiállított engedély alapján kínálja fel.

A magyar állam, a szerencsejátékokat illető nemrégiben kibocsájtott törvénymódosítását cégünk jelenleg is vizsgálja, ebből kifolyólag még nem tudunk információval szolgálni a bwin.party magyarországi jövőjét illetően. Természetesen bízunk abban, hogy a bwin.party továbbra is abban a helyezetben lesz, hogy szolgáltatásait fel tudja kínálni a magyarországi Ügyfelei részére.

Bizonyára Ön is értesült arról, hogy a bwin.party volt az az online sportfogadási oldal, mely elsőként kapott engedélyt olyan EU tagállamokban, ahol a sportfogadással kapcsolatos jogszabályozás módosításra került egy kiszámítható és ésszerű üzleti környezetre.

Biztosítjuk Önt azonban arról, hogy egyelőre valamennyi bwin.party Ügyfél továbbra is nyugodtan használhatja oldalunkat.

Adatvédelmi okokból személyi adatait előzetes hozzájárulása nélkül harmadik félnek nem adjuk el, kivéve a bwin.party digital entertainment -csoport egyéb cégeit és az indiai Accenture Services Pvt Ltd.-t, nem kölcsönözzük és semmilyen módon tovább nem adjuk. Az Ügyfelek ellenőrzése az EU-tanusítványok, illetve engedélyek okán szükséges. A fogadással kapcsolatos csalás vagy a játékkal való manipuláció felderítése érdekében azonban az ilyenfajta gyanú esetén az általunk tárolt adatokat sportegyesületeknek, hatóságoknak vagy más, a gyanúsítás felderítésével foglalkozó harmadik félnek kiadhatjuk. Természetesen a társaság eleget tesz a személyi információk feltételére és feldolgozására vonatkozó, érvényben lévő, törvényes rendelkezéseknek.

Kérjük tekintse meg az adatvédelemmel kapcsolatos információkat az alábbi link alatt:

https://help.bwin.com/General/Security/technical.aspx

Amennyiben még akadna kérdése, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, munkatársaink szívesen adnak felvilágosítást.

Szívélyes üdvözlettel:

a bwin Service csapata
b'inside Green Members

A kérdésem az volt hozzájuk hogy a jövőre nézve milyen változások lehetnek, és adnak-e ki adatokat a számláról ahogy azt a törvényalkotóink szeretnék.Tehát úgy tűnik hogy továbbra sincs fogalmuk semmiről.

Tudósítás a Magyar Sportújságírók Szövetségének hétfő esti, a sportfogadásokról szóló rendezvényéről:
http://www.fortunaweb.hu/bwin__Jovunk__de_a_magyar_online_szerencsejatek_szabalyozas_egyelore_meg_hianyos

A Fortunaweb mostanság sokat foglalkozik szerencsejátékokkal, köztük az on-line fogadásokkal.
A portálon az elmúlt napokban két cikk is megjelent erről a témáról.
A két cikk közül az első egy sajtóbeszélgetésről szól, amelyen résztvett  Molnár Krisztián, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerencsejáték felügyeleti főosztályának vezetője.
A második cikk a Nemzetgazdasági Minisztériumnak küldött, de megválaszolatlan, szerencsejátékokkal kapcsolatos kérdésekről szól.

http://www.fortunaweb.hu/A_jatekosok_vedelmet_szolgalja_az_online_szerencsejatekok_szabalyozasa?bind_id=222&bind_info=page
http://www.fortunaweb.hu/Kesik_a_vegrehajtasi_rendelet__hallgat_a_miniszterium

Magyarul: 1.-től semmi nem fog változni a jelenlegi helyzet szerint.

Szoval : so huho semmiert.Egyik oldalon a nyomas,hogy valtoztatni kell(pro vagy kontra,allam+szarrt. vs fogadok),a masik oldalon megn Pato Pal ur... ??? :noway:

A november 29-én megjelent 140-es számú Magyar közlöny ugyan módosította az Szj törvényt de addigra elfogadtak egy másik módosító inditványt amit beletettek a T/4656 -ba, ami még most is aláírásra vár a parlament honlapja szerint.

Félig-meddig idetartozó hír, hogy az Unibet beszünteti minden SPANYOL játékos számláját  ez év Dec. 20-tól, és beszüntet minden tevékenységet ott - mivel a törvényi szabályozás licensz-kötelezettséget írt elő nekik....
Kérdéses így nagyon, hogy mi lesz a Mo-i álláspontjuk, főleg, mert ugye a Valencia egyik fő szponzora az Unibet....

http://www.cashcasino.org/unibet-closes-its-doors-in-spain/

Idézetet írta: fixxer Dátum december 08, 2011, 18:53:29
mert ugye a Valencia egyik fő szponzora az Unibet....
Csak mezszponzor volt, de az idei szezontól már nem voltunk velük leszerződve.