Szerencsejáték Szabályozás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Néhány bookie csak marad aki továbbra is elérhető lesz...

Szerintem az első lényeges pont az hogy a fogadóirodák kitiltják-e a magyarokat azután ha nem akarnak a magyar törvényeknek megfelelni és kifizetni a sarcot?
Én másodikként egyfajta önszerveződésre gondoltam.Például valaki összegyűjti azoknak az email-címeit akik továbbra is szeretnének a SzarZRT kínálta játékon kívűl másutt is játszani.És ha van valakinek infója,ötlete hogy miként lehet ezt megtenni akkor azt megosztja a többiekkel.Pl. nem tudom hogy miképp lesz tovább ennek a weboldalnak a sorsa?Ezt is blokkolják?A szerkesztőknek milyen tervük van erre az esetre?Nem tudom milyen anyagi juttatásban részesülnek(félreértés ne essék nem is érdekel.Megérdemlik,sőt.)?De ha ez kiesik akkor esetleg nekik is jól jöhet valamilyen helyettesítő bevétel.Persze ez nem könnyű,kölcsönös megbízhatóság kell.Elég egy kakukkfióka a címlistán és már rádtörhet a TEK!
Jó ötletnek tűnik hogy valaki külföldön bejelentve intézné a fogadásokat,vagy ő fogadna (ehhez persze megint bizalom vagy biztosíték kell)vagy valamilyen módon rajta keresztül léphetnénk abba az irodába ahova akarunk(nem vagyok tisztában ennek az internetes kivitelezhetőségével).Akár biztosítékként egy céget is lehetne alapítani(eus állampolgárként tudtommal mindenhol lehet)akár legálisan akár valamilyen számítástechnikai cégnek álcázva.Nyilván akinek a sportfogadásból bevétele van vagy egyszerűen csak szeret játszani normális körülmények között(minden szórakozás pénzbe kerül!)annak megérhet egy bizonyos összeget .

Most már valóban úgy tűnik vége lesz a dalnak, okoskodás nélkül, nyugodtan nem játszhatunk tovább a netes irodáknál. De én egyedül akkor szarnám össze magam, ha nem is lenne ami beugrana helyette. Mert a tippmixpro vagy micsoda még sehol sincs...igaz?(ha nem lesznek kötések, meg kicsit bővítik az eseménysort, én nem bánnám, akár valamivel gyengébb szorzókkal is.)

Idézetet írta: TiB Dátum május 03, 2013, 13:54:39
Engem leginkább a bónuszok és a póker miatt zavar ez az egész. Elég sok fogadási bónuszt kijátszanék még, illetve elég sok affis póker bónusz is elérhető még nekem. Nem mondom hogy pikkpakk ki lehet őket pörgetni, de ezek ingyen százezrek. Életbe léphetne január elsején is, addigra kiszedném őket ;D

Persze, nem is azt mondom hogy minden álomszerű lenne. Nagyon jól tud jönni akár egy bet365ös hűségbónusz is 1500 Ft értékben. De ha minden kötél szakad én beérném egy ilyen magyar szarral is. Csak nincsen :D :D

Vége a dalnak stb..ez megy már napok(hetek) óta de még semmi konkrétum nincs.
Mindennap feljövök elolvasom azt a topicot hátha valami olyasmire akadok ami már egy kézzelfogható bizonyíték lenne, hogy például a Bet365 bejelentette, hogy nem fogad ügyfeleket és kivonul de még semmi ilyen.Sehol sem látom a fosprotippmixet se szóval szerintem még egyelőre örüljünk, hogy játszhatunk és ne kezdjünk el a legrosszabbra gondolni és rögtön eltemetni az egészet mert mi van ha a Bet365 így is akar Magyarországon maradni? Nem látunk bele a fejekbe itt oldalak óta csak a feltételezések mennek mi lesz ha...Akkor érdemes rajta aggódni amikor már itt a törvény és mondták, minden irodának, hogy kifelé.Tavaly is nagy volt az izgulás stb. és azóta is vígan fogadunk.

Szerintem valamennyi holt idő biztos lesz a törvényhozás és a tippmixPRO ( ;D) indulása között, a trv t nyilván jövőhéten megszavazzák, de a netszolgáltatóknak nem tudom hogy mondhatják-e hogy srácok holnaptól a következő lista blokkolva van.(lehet hogy igen).
Plussz nem tudom mennyire ésszerű nekik pont a fociszezon vége felé elindítani az irodát, lehet reménykedni hogy csak szeptemberbe indul a fosPR0.
Az oldal maradásának jogi akadálya nincs, sőt az se tiltja törvény szerintem hogy megvitassuk akár nyilvános fórumon az alternatívákat, nyilván illegális dologra "buzdítani" nem ajánlott, de aki félne ettől az odaírja hogy "úgy hallottam,hogy van ez és ez" , "szomszédom,Sanyi bácsi, Terike vagy ICA néni stb mondta".  ;D
Igazából az információ megosztása az nem bűncselekmény, még ha "fekete" dologról beszélünk akkor se.
(a "buzdítás" az csak)

Meg akit ez komolyan érdekel az nagyon egy marginális kisebbség, aki ha akarja úgy is megoldja...
A fogadók 90% anak eddig is jó volt a tippmix a tippmixPRO maga lesz a mennyország.

Azért kíváncsi leszek a kínálatra, a fogadási lehetőségekre, meg a tétmaximumra...
Néha elálmodozok róla, hogy egy unibet minőségű oldalt összedobnak... ::)

Idézetet írta: Dopamin Dátum május 03, 2013, 14:04:01
Azért kíváncsi leszek a kínálatra, a fogadási lehetőségekre, meg a tétmaximumra...


A tétmaximumra énis...de az nem játszható ki könnyen, hogy több szelvényt is rakok?  pl 100 ezer a max, és én pl fel akarok rakni 300at, akkor 3 szelvénnyel megoldom. Vagy ez nem így működik?

Idézetet írta: Tomee886 Dátum május 03, 2013, 14:18:02
A tétmaximumra énis...de az nem játszható ki könnyen, hogy több szelvényt is rakok?  pl 100 ezer a max, és én pl fel akarok rakni 300at, akkor 3 szelvénnyel megoldom. Vagy ez nem így működik?

Igen, így működik ahogy írod, de hát unortodoxiába minden elképzelhető  ;D ;)

Ha csak ez a tippmixpro lenne és annak rendes kinálata lenne, én az se bánnám. Én az amerikai sportokra nyomom: NHL, NBA, MLB- de ezeknél nagyon kellene az alternatív hendi, főleg ugye az NBA-nél. Egyébként, ha csak 2-3 nagyobb bookie vállalná az adófizetést, akkor ők sem járnának talán rosszul...

#939 május 03, 2013, 14:56:35, georgeboyd
Kár addig agyalni, amíg nem tudjuk, hogy mi lesz. Aki akarja, megoldja majd a legrosszabb verzióval is, akinek meg nem fontos, annak meg úgyis mindegy a legjobb verziónál is.

Én is azt mondom, hogy nem kell egyelőre az ördögöt a falra festeni, amg nem adnak ki az irodák valami nyilatkozatot, vagy nem küldenek emailt.. Ha ki is vonulnak a pénzünkhöz akkor is hozzájutunk, mint ahogy a FullTilt és a PokerStars is kifizette az amcsikat, pedig az "sokkal illegálisabb" volt..De egyszerűen nem tehetik meg hogy a pénzünket benyeljék..Szóval max azért kell izgulni, hogy a kedvenc iroda lesz-e a jövőben.

Egyébként most az állampolgárság, vagy a lakóhely számít?

#942 május 03, 2013, 17:07:20, Alkimista87
Idézetet írta: Wezli Dátum május 03, 2013, 16:49:08
Egyébként most az állampolgárság, vagy a lakóhely számít?

Egyelőre még semmi, de az állampolgárság fog számítani, viszont várhatóan maximum az oldalakat tudják majd blokkolni, vagyis, ha te meg tudod oldani az elérésüket, elvileg tudsz fogadni magyar személyazonossággal is. Nem hinném, hogy az irodák kitiltanának minket, erre szerintem nem is kötelezhetők. Persze ez mind csak feltételezés, de most már én is nagyon várom a fejleményeket.

Hát remélem tolódik még egy kicsit, van még ugyanis pörgetendő bónuszom.

akkor lázárék mindenképpen várjanak még  ;D