Csak egy kis politika...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Amelyik mentős lenyúlja a beteget,az ne kapjon emelést. Ideje lenne már kiszűrni az ilyen mentősöket,és páros lábbal kirugni őket. Tapasztalatból írtam.

Idézetet írta: Donwemer Dátum május 18, 2017, 15:32:26
Amelyik mentős lenyúlja a beteget,az ne kapjon emelést. Ideje lenne már kiszűrni az ilyen mentősöket,és páros lábbal kirugni őket. Tapasztalatból írtam.

Ugyan az a helyzet, mint a rendőröknél. Felhígult a szakma, amivel az emberek szemében lejjebb csúsznak. Meglehet nézni mennyi autót törnek újabban a hivatásos szervek, mert ott tanulnak meg vezetni, a tapasztaltak pedig hagyják el az állami szférát.

Szerencsére a 888.hu pártatlan, így van egy igazi objektív hírmondó is az országban.

Akár az alábbi bővítmény is használható!  :)

Ha ezt telepíti a gépére, hirtelen megcsappan a kormánypropaganda a böngészőjében
http://hvg.hu/tudomany/20170523_propagandablokkolo_origo_magyar_idok_888_ripost

Idézetet írta: Kampós Dátum május 23, 2017, 18:03:22
https://888.hu/article-partsajto-helyett-itt-a-sajtopart-a-baloldali-media-atvette-az-ellenzek-szerepet

"A legtöbb cikkben az újságírók saját vagy a sajtótermék által kialakított véleményüknek, értelmezésüknek adtak teret. A pártvéleményeket tartalmazó írások aránya a 444.hu-n volt a legalacsonyabb: itt az említett két témában megjelent cikkek csupán 8 százaléka közvetített bármilyen ellenzéki pártvéleményt."

Ezek szerint ezek a sajtótermékek nem a pártok szócsövei, függetlenek azoktól.
Ez a Nézőpont vagy a 888.hu számára fura lehet, de van ám ilyen is!  ;)

Egyébként lehet valahol fogadni rá, hogy jövő tavasszal 10,5 felett lesz a témában aktív fideszes trollok száma?

Idézetet írta: Kampós Dátum május 23, 2017, 21:05:44
Egyébként miért troll a Fideszes? Az ország 2/3-a troll ezek szerint?

Tegyük fel Samsung tévéd van, tetszik, hogy HD meg jó a kontrasztarány. Holnap úgy döntetnek, hogy a Samsung illegális, csak és kizárólag magyar Videoton tévét vehetsz. Nem tud HD-t, de magyar tulajdonú, és megvédi a szemed, amit a Samsung károsít amúgy. Most te persze úgy hiszed hogy nem károsít, de igen, károsít, megmondták a Parlamentben, kész pont. Ha Samsungod lesz holnaptól, az törvénytelen. Ez történt a sportfogadás terén, és ezért tűnhetsz trollnak Knapp szemében. Nekem nincs bajom a Fidesszel, az egyeduralommal annál inkább, mert semmi jóra nem vezet, legyen bal-jobb-középoldali, teljesen mindegy.

#141 június 06, 2017, 10:34:53, oakland23
brit választások:

Ugye pár nap, és jön a buli. két napja egy felmérés 310 helyet adott a konzervatívoknak, bet365-ön 364.5 a határ. Ha a becslés nem pontos, akkor is kurva nagy a különbség. May gyengül, a Munkáspárt erősödik. Persze tudhatjuk Trump meg a brexit óta, hogy ezek a felmérések semmit sem érnek, vagy nem sokat, de a felmérések 310 helyet jósolnak a konzervatívoknak, ezzel szemben a bet365-ön 364.5 a határ, ami 2.00-es odds, ha underre húzzuk. Márpedig arra húzzuk ezek után. Kérdés csak az, hogy a felmérés és a bet365 line között miért ekkora a távolság? Már-más gyanúsan nagy, pedig ott sem hülyék ülnek

Ezen felmérés alapján még az is jónak tűnik, hogy nem lesz döntő többség, ami bet365-ön 4.50-es odds, igaz máshol nem is néztem. bwin 5.00-ös odds

vélemény?

u.i.: visszanéztem, és már eggyel csökkent a line, 363.5-re, és a 2.00-odds is csak 1.83. A folyamat beindult, illetve csak folytatódik. Közben olvasva több cikket, valójában 340 helyet jósolnak a realitás alapján a konzervatívoknak, tehát elvileg lesz többség, de a 363.5-ből még az under mindig jónak tűnik

u.i.: a nem lesz többség oddsa is esett 4.50-ről 4.33-ra, bwinen az 5.00-ös odds tartja még magát

Kossuth rádióban 12:30-as Ütközőben épp erről volt szó, terrorról meg választásokról, és ott mondta a szakértő, hogy kb. 50-100 hely között saccolja a Konzervatív Párt és a Munkáspárt közti különbséget.
Ezzel szemben -kijöttek a bwinen is a határok-
362.5 under/over és 204.5 under/over  a határ

szóval itt a különbség nem 50-100, hanem kb 160! 

Konzervatívoknak kb 340-et jósolnak, ezek alapján a bet365-nél pl. teszek egy olyat hogy:
Konzervatívok 326-350 hely között @ 4.50
bwin-en
No overall majority 5.00

ez a szakértő is, aki 12:30 után beszélt, mondta, hogy a Munkáspárt jött felfelé, ráadásul azt is mondta, hogy szerinte 50-100 hely lesz a két párt között. Olvasva több cikket is még mindig az 340 körüli hely az, amit jósolnak a konzervatívoknak, ezek alapján én bepróbálom ezt a két tippet, ha az egyik jön, már bőven plusz, illetve a bet365-ön a 363.5 undert a konzervatívokra.

Persze tökre nem értek ehhez, csak úgy mégis a próba szerencse alapján.

Amit pedig még nem értek, hogy június 8 az egy átlag hétköznap, szóval a britek nem dolgoznak??? Nálunk mindig hétvégén van a buli, és így sem túl acélos a részvétel, közben a briteknél hétköznap is elmennek? A határ 63.5%, amit első blikkre overre húztam volna a brexitnél 72.2 % volt, de belegondolva, hogy ez egy csütörtök, így azért nem fogadok inkább a részvételi %-ra.




A brexit népszavazás is egy csütörtöki napon volt, ott ez megszokott, úgy tűnik.

Lehet, hogy inkább itt kéne elemezgetni:
https://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,2431.285.html

Inkább az a topik szól a fogadásról, ez a trollkodós.   :P

Idézetet írta: oakland23 Dátum június 05, 2017, 10:41:06
ezek a felmérések semmit sem érnek, vagy nem sokat

2010-ben fogadtam a brit választásokra, nagyon sokat olvasgattam előtte az előrejelzéseket, és akkor elég pontosnak bizonyultak, remélhetőleg most is így lesz, mert délután jól megpakoltam a tory győzelmet 1.1-es szorzón, ami így utólag nem biztos, hogy jó ötlet volt, mikor csak 5-6% különbséget mérnek, a szorzó meg sovány  :redchug:

Idézetet írta: dynand Dátum június 07, 2017, 02:24:23
2010-ben fogadtam a brit választásokra, nagyon sokat olvasgattam előtte az előrejelzéseket, és akkor elég pontosnak bizonyultak, remélhetőleg most is így lesz, mert délután jól megpakoltam a tory győzelmet 1.1-es szorzón, ami így utólag nem biztos, hogy jó ötlet volt, mikor csak 5-6% különbséget mérnek, a szorzó meg sovány  :redchug:
Szerintem a következő fog történni:

Győznek majd a konzervatívok, viszont szorosabb lesz a szavazás végeredménye, mint azt May és társai várták korábban, amikor döntöttek az előrehozott választásokról. A toryk győzelme várható, de a fogadóirodák kínált szorzóját én túl alacsonynak ítélem ahhoz, hogy megérje kockáztatni a fogadást. Főleg nagyobb téttel. (Ha már mindenképpen fogadni "kellene", akkor már inkább egy nagyon-nagyon kicsi tétet tennék - amolyan minden-mindegy alapon - a fő ellenfél Munkáspárt választási sikerére. De tényleg nagyon-nagyon kevés lenne az a tét, hiszen azzal lenne érdemes számolni, hogy nagyon nagy valószínűség szerint bukom a tétet. Viszont jó a szorzó és nagyon szerencsés esetben - plusz ráadásul annyira nem alszik az ördög, hogy már álmatlanságban szenved és karikás szemekkel viraszt - a kevés befektetett pénzzel is jót lehet "kaszálni".

 Inkább no comment!
:) :) :)


Az interneten alig megy a propaganda
"Rogán Antal nagyon szomorú lesz, ha megnézi."
http://kreativ.hu/cikk/az_interneten_alig_megy_a_propaganda

Idézetet írta: Kampós Dátum június 09, 2017, 00:03:52
Miért lenne szomorú? Csoda kell hozzá, hogy ne legyen újra 2/3. Ezt meg csak túléli majd valahogy.

(Halkan jegyzem meg, ha nem lennének a cikkben lesajnált, többségében propagandaoldalaknak hazudott oldalak, eléggé hiányosak lennének az információink a világról, hiszen a listavezetőknél valamiért ezeket mindig elhallgatják.)

Aki ennyire hajtogatja a kétharmadot, az erősen hisz a pártjában. Tehát őszintén érdekelne a véleményed a magyar szerencsejátékpiac helyzetéről, a pártod intézkedései, és a te valós cselekedeteid fényében.

Idézetet írta: Kampós Dátum június 09, 2017, 00:03:52
Miért lenne szomorú? Csoda kell hozzá, hogy ne legyen újra 2/3. Ezt meg csak túléli majd valahogy.

(Halkan jegyzem meg, ha nem lennének a cikkben lesajnált, többségében propagandaoldalaknak hazudott oldalak, eléggé hiányosak lennének az információink a világról, hiszen a listavezetőknél valamiért ezeket mindig elhallgatják.)

Igen, a fideszes oldalak mindig igyekeznek széleskörűen és pártatlanul tájékoztatni az embereket. ;D Én azt is tőlük tudtam meg hogy ki az a sorosgyuri és hogy brüsszelt mindenáron meg kell állítani. ::)

Brit választások, nincs abszolút többség @ 5.00 jóvá is lett írva. Tegnap live-ban még 6.00-os oddson is láttam délután, amikor felnéztem bet365-re  :D
Konzervatívok 364.5 under szintén tükörsima.
Akárhány elemzés, cikk jött ki, magyar, akár angol nyelven, a legoptimistább előrejelzések sem jósoltak 345 helynél többet a Konzervatívoknak, erre a fogadóirodák nem nagyon reagáltak. A 365.5-ös line mondjuk 359.5-re csökkent, de még abból is simán underre lehetett venni a Konzervatívok helyeit.

Brexit és Trump után egy újabb 5.00, 6.00 körüli odds, ami, ha nem is simább, de azért mégis simán lejött  ;D Kár, hogy ritkán vannak ilyen események, mert kb nulla hozzáértéssel, 1-2 óra utánajárással lehet ilyen oddsokat fogni  :D

Részvételi %-ra végül nem tettem, nekem valahogy magyarként fura ez a csütörtök. Láttam tegnap felvételeket, eső is volt, ami mondjuk arrafelé kb olyan, mintha nálunk süt a nap, de pl. itt nálunk egy kis eső is simán befolyásolja a részvételt.

A friss felméréseknek azért csak volt alapja  :ok: Egyébként ahogy nézem, a zöldek 0 helye is előre volt jósolható, mármint az 1.5 under, csak arra meg úgy lecsökkent az odds, hogy mér nem volt benne sok érték.