Csak egy kis politika...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: ncis88 Dátum október 03, 2016, 15:46:04
Te is nagy egyetemi vagy, hogy egy egy hónapos posztra reagálsz. Brávó.

Mit értesz az alatt hogy nagy egyetemi ?  ;D

Idézetet írta: Szurki Dátum október 03, 2016, 10:58:43
Egy dolog legalább jó: minden oldal sikerként éli meg és magyarázza a számokat. Nyilván számomra csalódás az alacsony részvétel, és az érvénytelenség, de azt gondolom hogy passzívitásra mindig könnyebb biztatni mint cselekvésre. Egy országgyűlési választásra is kb. 60-64% szokott elmenni szavazni, népszavazásra pedig ennél is kevesebben (EU csatlakozás:45%, vizitdíjas:50%). A teljes baloldal a távolmaradásra biztatott, a Jobbik pedig nagyon mélyen hallgatott. Ha így vesszük az ellenzék jóindulattal is de maximum 10-15%nyi embert tudott távol tartani a referendumtól és Magyarország történelmében még nem volt olyan a rendszerváltás óta hogy 3,2 millió ember egyöntetű akaratot, véleményt nyilvánítson ki. Ugyanakkor az is tény, hogy ez lehetett minden idők legdrágább, és legdurvább kampánya. Nyilván a Fidesznél a hangos győzelmi nyilatkozatok rivaldafénye mögött már elemzik a reméltnél alacsonyabb részvétel okát. Egy dologra szeretném felhívni a figyelmet amit nem nagyon vesz senki számításba. (Vagy legalábbis én nem hallottam :) ) A hazai cigányság szerintem olyan 1-1,5 m között lehet.(remélem kevesebb :D ) Ez legyen 1millió szavazó állampolgár kb. mer sok a kis rajkó :D Szóval ebben a népszavazás témában a cigányságot semmilyen módon nem sikerült megszólítani. Illetve talán volt egy nyilatkozat hogy ha jönnek a migrik akkor csökken a segély.. de ez a fenyegető, zsaroló stílus nyilván kontraproduktív volt. A cigányság jelentős része amúgy is identitásproblémákkal küszködik (magyar vagyok vagy cigány, vagy cigány magyar vagy magyar cigány, vagy mi is vagyok...) ezért sem sikerül felmérni illetve mindig nevetséges számok jönnek ki (200-300ezer) a népszámlálások alkalmával hogy mennyien vallották magukat cigánynak.(szégyellik?) Sajnos a cigányság jelentős része alulművelt, nem lát és nem is keres mélyebb összefüggéseket a politikában, és nem igazán fogékony a magyar, nemzeti sorskérdések iránt. Európai sorskérdést már meg sem merem említeni. A bevándorlók elesettségében saját magát véli felfedezni, és az ezzel szembemenő fellépést a magyarok "rásszizmusával" azonosítja amivel ő is találkozik(szerinte). Kivételesen ezúttal egyáltalán nem lehetett hallani utaztatásról, egy zsák krumpliért megvásárolt szavazatokról ami általában színes kísérője a szavazásoknak. Szerintem ezen érdemes elgondolkodni.

Igen ez nekem is megfordult a fejemben hogy most nem kezdték megvásárolni a romáktól a szavazatokat .Ez nyilván meg is látszik a szavazatokon .Ugyanakkor az is jól látható ezek a pletykák igazak lehetnek .Nem tudom elképzelni hogy  ez a téma  nem érdekli őket a normál választások pedig igen .

Idézetet írta: kunisse Dátum október 03, 2016, 17:15:54
Mit értesz az alatt hogy nagy egyetemi ?  ;D


Ez egy kifejezés.. azt jelenti hogy nagyon okos vagy.. (de tessék észrevenni a szarkazmust) Azt is elmagyarázzam?


Ebből a sok pénzből, amit Viktorék meg az ellenzéki pártok kampányra költöttek, simán fel lehetett volna építeni 2-3 elég pöpec stadiont! Ennek a népszavazásnak nagyjából (+/- 5 %), be lehetett lőni a részvételi arányt, az igen/nemek arányát pedig még ennél is pontosabban.
(De ezt a fasz Gyurcsányt is bírom 'Mr nem csináltunk semmit négy évig' úgy tudja osztani az észt, mintha ő annyira komoly munkát végzett volna anno ;D )







Idézetet írta: Szurki Dátum október 03, 2016, 10:58:43
Egy dologra szeretném felhívni a figyelmet amit nem nagyon vesz senki számításba. (Vagy legalábbis én nem hallottam :) ) A hazai cigányság szerintem olyan 1-1,5 m között lehet.(remélem kevesebb :D ) Ez legyen 1millió szavazó állampolgár kb. mer sok a kis rajkó :D Szóval ebben a népszavazás témában a cigányságot semmilyen módon nem sikerült megszólítani. Illetve talán volt egy nyilatkozat hogy ha jönnek a migrik akkor csökken a segély.. de ez a fenyegető, zsaroló stílus nyilván kontraproduktív volt.
Az összes cigány elment szavazni, főleg a közmunkás része, meglettek azok szólítva :D

"Jöttek és mondták, hogy ha nem szavazol, akkor holnap ne is menjél dolgozni!"

! No longer available

Állítólag Vlagyimir azért jött Magyarországra, hogy megbeszélje ezt a videót Viktorral.

! No longer available

Nemzeti Konzultáció van ismét!
Van, aki vette a fáradtságot, hogy válaszoljon azok helyett, akik ezt nem felemelőnek érzik:

https://www.youtube.com/watch?v=hRWMQNJeSG8

"Pártállástól függetlenül ez a legnagyobb baj ma Magyarországon. Hogy ez a közbeszéd nívója és így beszélnek velünk: ,,...békés és derék keresztény embereknek is viszket a tenyere.." –mondta Húsvétvasárnap reggel a magyar miniszterelnök az elmúlt hetek tüntetéseire. Abba most ne menjünk bele, hogy én keresztény emberként akár ezt ki is kérhetném magamnak és számon kérhetném rajta a Tízparancsolat különböző pontjait, különös tekintettel a VII., VIII. és X. pontra. De a legfőbb bajom inkább az, hogy aljasul megint előjön az uszítás, a magyar emberek tudatos egymással szembe fordítása, az ,,amit szabad nekünk, azt másoknak nem" effektus.
És ennek az uszításnak már most drámai következménye van Magyarországon. Csak egy vélemény lehet helyes. Csak nekünk lehet igazunk. Mindig háborúzni kell. Elmúltnyolcév, magánnyugdíjpénztárak, Gyurcsány, Bajnai, kizsákmányoló multik, migránsok, EU, Simicska, Brüsszel, Soros – állítsunk meg mindenkit, mindenki ellenünk van! Mindig más a hibás. És közben embereket, barátokat, családokat fordítanak egymás ellen a demagóg, sokszor teljesen alaptalan és értelmetlen érvrendszerükkel. Magyarországon mindig is hiányzott a normális vitakultúra, de az ,,elmúlthétév" még a csíráit is megszüntette, elkezdte teljesen elbutítani az embereket. Mert vitázni veszélyes. Ahhoz kellenének kellően alátámasztott érvek. Ahhoz tisztelni kellene a másikat. És az poiltikailag nem lenne olyan kifizetődő. Miért nem lehet normálisan leülni egymással? Ha erősödik egy ellenvélemény (netadó, vasárnapi zárvatartás, olimpia stb), akkor gyorsan levesszük napirendről. Miközben ezekből több olyan téma is volt, amiről lett volna értelme vitatkozni, átbeszélni. Ugyanez igaz a migránshelyzetre is. Valódi probléma, de nem normálisan beszélünk róla, hanem háborús, rövid távú politikai érdekeket szolgáló kontextusba helyezve. Sok olyan ismerősöm van, aki még mindig hisz ezeknek a szólamoknak. Tiszteletben tartom a véleményüket, bár sajnálom, hogy ez így van, de látom azt is, hogy ez minek lehet a következménye. A mindennapos agymosás tökéletessé vált és ez egyáltalán nem segíti a tisztánlátást.
De a legszörnyűbb, hogy a véleménytisztelet, nyitottság egyre kevésbé van meg a másik irányába. És ez baj. És erről az elmúlt 15-20 év összes politikusa tehet, de leginkább az "elmúlthétév", mely megveti azt, akinek más a véleménye. A megosztottság elképesztő mértékű, szerintem mindenki tud mesélni ilyet az ismeretségi köréből. Aki nincs velünk, az ellenünk van. Ismerős?
Elszomorít ez az egész, mert nem vezet sehova. Ha más a vélemény, akkor ,,viszket a tenyér" és különben is biztos a Soros fizet engem is. Nem unalmas ez még? Zseniálisan ki van minden találva. Média kontroll alatt, állami vállalatoknál minden ember kontroll alatt (,,ne lájkolj", ,,ne tüntess" mert bajod lehet belőle; csak a lojalitás, semmi más). Rengeteg olyan saját tapasztalatom van, amikor értelmes embereknél látom már az öncenzúrát, hogy az állami vállalatoknál, sportági szövetségeknél, kulturális területen, de még nagyon aprónak tűnő pozíciókba is ,,azt kell választani", aki jóban van xy-nal vagy annak körével... Beindult az igazodás, miközben központi vezényszót magyaráznak meggyőződéses csinovnyikok teljes átéléssel. Minden csak központi jóváhagyással mehet.
Tüntetni, akkor lehet, ha azt a Békemenet csinálja. Újságot akkor lehet csinálni, ha az azt írja, amit mi akarunk. Az a jó keresztény (definíciószerűen), aki ránk szavaz. Az iskola legyen egyféle, ne gondolkodjon ott senki. A multi az akkor jó, ha munkahelyet teremt, de majd megmondjuk, hogy azt hogyan tegye. A szerencsejáték csak akkor veszélyes, ha nem mi szedjük belőle a hasznot. A bankok kizsákmányolóak, persze csak akkor ha nem államiak. Az átláthatóság fontos, kivéve közbeszerzéseknél és az állami szerveknél. A dohányzás káros, persze csak akkor nem, ha ebből is mi húzunk hasznot. Sorolhatnám nagyon sokáig.
Sokan már csak megszokásból szavaznak Orbánra és körére. ,,Mert ő a keresztény". Ez komoly? (lásd Tízparancsolat vagy 90-es évek orbáni liberalizmusa) ,,Mert ő véd meg minket". Kitől kell? ,,Mert nehogy visszajöjjön a Gyurcsány"! Könyörgöm, csak ő jöhet szóba?
Emberek, ez így nem (lesz) jó. Nagyon nem. És ne jöjjön nekem senki Gyurcsánnyal meg társaival. Mindig is ,,jobbra" szavaztam, ha tehettem. Szerencsés voltam és vagyok az élet minden területén. Nem megkeseredésből, hanem elkeseredésből írom e sorokat. Tőlem is állandóan kérdezik, hogy nem félsz, hogy ezt osztottad meg? Hogy ezt írtad? Mitől féljek? Miért gondoljátok, hogy félnem kéne? Meg azt is hallom, hogy egy nagy cég vezetőjeként ne nyilvánítsak véleményt. Miért nem? Nem kell mind az 1400 munkatárssal egyetértenünk mindenben. Azért még lehet más is normális, hogy nem ugyanazt gondolja, amit én. Azért még dolgozhatunk együtt sikeresen, mert pont a sokszínűség, a sok különböző vélemény viszi előre a világot. Jobb helyeken.
El kéne kezdeni építeni valami normális társadalmat. Együtt. És utóbbi nem egy politikai párt neve ebben a mondatban, hanem utalás arra, hogy szétszakadva, egymásra fújva, egymást hergelve ez nem fog menni. Sőt: társadalmi katasztrófához vezet majd.
Viszket a tenyered? Mosd meg és nyújtsd oda Felebarátodnak. Ha már Húsvét van... "

Nem én írtam, de messzemenőkig egyetértek. Nagyon régóta hiányolom az értelmiség megszólalásait. Zavaró volt a csönd, mintha a torzult arcú ordítás elnyomott volna minden értelmes szót, de végre egyre többen szólalnak meg ...

A Decathlon ügyvezetője írta ezt, őt nem kifejezetten az értelmiséghez sorolnám, inkább "szimpla" üzletember.

Ő is azt írja, hogy amikor teheti, a jobboldalra szavaz, na vannak még így vagy milliónyian az országban és az ő kedvükért bábozza el Orbán, hogy a Fidesz jobboldali párt...
Érdekes, hogy a piac, a tudás és a demokrácia ellenesség csak most, 2017-ben érte el sokaknál azt a szintet, hogy felemeljék a hangjukat. (vagy hogy elgondolkozzanak rajta, talán mégsem a Fidesz a legkisebb rossz)

Idézetet írta: Knapp Dátum április 17, 2017, 14:05:04
A Decathlon ügyvezetője írta ezt, őt nem kifejezetten az értelmiséghez sorolnám, inkább "szimpla" üzletember.

Ő is azt írja, hogy amikor teheti, a jobboldalra szavaz, na vannak még így vagy milliónyian az országban és az ő kedvükért bábozza el Orbán, hogy a Fidesz jobboldali párt...
Érdekes, hogy a piac, a tudás és a demokrácia ellenesség csak most, 2017-ben érte el sokaknál azt a szintet, hogy felemeljék a hangjukat. (vagy hogy elgondolkozzanak rajta, talán mégsem a Fidesz a legkisebb rossz)

Szerintem EGYÁLTALÁN NINCS mérvadó jobboldali párt Magyarországon!
Azt viszont, többek között, felelőtlenségnek és nemtörődömségnek vélem, hogy - magyar emberek százezreit megtévesztve - rátartiságból vagy egyéb kényelmi szempontok miatt jobboldalinak neveznek egy általam bűnszervezetnek tartott csoportosulást!
:beerchug: :beerchug: :beerchug:

Mondjuk baloldali és liberális sincsen.   :)
Nálunk elsősorban a pártok címkézik fel magukat, aztán majd te vagy elhiszed, vagy nem, amit állítanak magukról.

Orbánék 94-ben "kénytelenek voltak" a jobboldalra vonulni, mert akkor az SZDSZ náluk még egy jóval nagyobb liberális párt volt, ráadásul akkor bukott nagyot az MDF-KDNP-FKgP kormány, így volt is hely szervezkedni azon az oldalon.
(a KDNP, amely ma is "kormányzópárt", 94 óta nem indult önállóan választáson...)
A Jobbik meg azért próbál középre húzni az elmúlt két évben (miközben elhagyja a Novák Elődöket, a Gárdát, a cigányozást és a zsidózást) mert szélsőséges pártként sosem fog annyi szavazatot kapni, hogy miniszterelnököt adhasson.
Kb. ilyen taktikai okokból lett a Fidesz is "jobboldali", "konzervatív" párt.


Egyébként a Decathlon ügyvezetőjének bejegyzése már el is tűnt a facebookról, ami biztos jelent valamit, csak nem tudom, mit.   :)

Idézetet írta: slices Dátum április 17, 2017, 13:52:25
"Pártállástól függetlenül ez a legnagyobb baj ma Magyarországon. Hogy ez a közbeszéd nívója és így beszélnek velünk: ,,...békés és derék keresztény embereknek is viszket a tenyere.." –mondta Húsvétvasárnap reggel a magyar miniszterelnök az elmúlt hetek tüntetéseire. Abba most ne menjünk bele, hogy én keresztény emberként akár ezt ki is kérhetném magamnak és számon kérhetném rajta a Tízparancsolat különböző pontjait, különös tekintettel a VII., VIII. és X. pontra. De a legfőbb bajom inkább az, hogy aljasul megint előjön az uszítás, a magyar emberek tudatos egymással szembe fordítása, az ,,amit szabad nekünk, azt másoknak nem" effektus.
És ennek az uszításnak már most drámai következménye van Magyarországon. Csak egy vélemény lehet helyes. Csak nekünk lehet igazunk. Mindig háborúzni kell. Elmúltnyolcév, magánnyugdíjpénztárak, Gyurcsány, Bajnai, kizsákmányoló multik, migránsok, EU, Simicska, Brüsszel, Soros – állítsunk meg mindenkit, mindenki ellenünk van! Mindig más a hibás. És közben embereket, barátokat, családokat fordítanak egymás ellen a demagóg, sokszor teljesen alaptalan és értelmetlen érvrendszerükkel. Magyarországon mindig is hiányzott a normális vitakultúra, de az ,,elmúlthétév" még a csíráit is megszüntette, elkezdte teljesen elbutítani az embereket. Mert vitázni veszélyes. Ahhoz kellenének kellően alátámasztott érvek. Ahhoz tisztelni kellene a másikat. És az poiltikailag nem lenne olyan kifizetődő. Miért nem lehet normálisan leülni egymással? Ha erősödik egy ellenvélemény (netadó, vasárnapi zárvatartás, olimpia stb), akkor gyorsan levesszük napirendről. Miközben ezekből több olyan téma is volt, amiről lett volna értelme vitatkozni, átbeszélni. Ugyanez igaz a migránshelyzetre is. Valódi probléma, de nem normálisan beszélünk róla, hanem háborús, rövid távú politikai érdekeket szolgáló kontextusba helyezve. Sok olyan ismerősöm van, aki még mindig hisz ezeknek a szólamoknak. Tiszteletben tartom a véleményüket, bár sajnálom, hogy ez így van, de látom azt is, hogy ez minek lehet a következménye. A mindennapos agymosás tökéletessé vált és ez egyáltalán nem segíti a tisztánlátást.
De a legszörnyűbb, hogy a véleménytisztelet, nyitottság egyre kevésbé van meg a másik irányába. És ez baj. És erről az elmúlt 15-20 év összes politikusa tehet, de leginkább az "elmúlthétév", mely megveti azt, akinek más a véleménye. A megosztottság elképesztő mértékű, szerintem mindenki tud mesélni ilyet az ismeretségi köréből. Aki nincs velünk, az ellenünk van. Ismerős?
Elszomorít ez az egész, mert nem vezet sehova. Ha más a vélemény, akkor ,,viszket a tenyér" és különben is biztos a Soros fizet engem is. Nem unalmas ez még? Zseniálisan ki van minden találva. Média kontroll alatt, állami vállalatoknál minden ember kontroll alatt (,,ne lájkolj", ,,ne tüntess" mert bajod lehet belőle; csak a lojalitás, semmi más). Rengeteg olyan saját tapasztalatom van, amikor értelmes embereknél látom már az öncenzúrát, hogy az állami vállalatoknál, sportági szövetségeknél, kulturális területen, de még nagyon aprónak tűnő pozíciókba is ,,azt kell választani", aki jóban van xy-nal vagy annak körével... Beindult az igazodás, miközben központi vezényszót magyaráznak meggyőződéses csinovnyikok teljes átéléssel. Minden csak központi jóváhagyással mehet.
Tüntetni, akkor lehet, ha azt a Békemenet csinálja. Újságot akkor lehet csinálni, ha az azt írja, amit mi akarunk. Az a jó keresztény (definíciószerűen), aki ránk szavaz. Az iskola legyen egyféle, ne gondolkodjon ott senki. A multi az akkor jó, ha munkahelyet teremt, de majd megmondjuk, hogy azt hogyan tegye. A szerencsejáték csak akkor veszélyes, ha nem mi szedjük belőle a hasznot. A bankok kizsákmányolóak, persze csak akkor ha nem államiak. Az átláthatóság fontos, kivéve közbeszerzéseknél és az állami szerveknél. A dohányzás káros, persze csak akkor nem, ha ebből is mi húzunk hasznot. Sorolhatnám nagyon sokáig.
Sokan már csak megszokásból szavaznak Orbánra és körére. ,,Mert ő a keresztény". Ez komoly? (lásd Tízparancsolat vagy 90-es évek orbáni liberalizmusa) ,,Mert ő véd meg minket". Kitől kell? ,,Mert nehogy visszajöjjön a Gyurcsány"! Könyörgöm, csak ő jöhet szóba?
Emberek, ez így nem (lesz) jó. Nagyon nem. És ne jöjjön nekem senki Gyurcsánnyal meg társaival. Mindig is ,,jobbra" szavaztam, ha tehettem. Szerencsés voltam és vagyok az élet minden területén. Nem megkeseredésből, hanem elkeseredésből írom e sorokat. Tőlem is állandóan kérdezik, hogy nem félsz, hogy ezt osztottad meg? Hogy ezt írtad? Mitől féljek? Miért gondoljátok, hogy félnem kéne? Meg azt is hallom, hogy egy nagy cég vezetőjeként ne nyilvánítsak véleményt. Miért nem? Nem kell mind az 1400 munkatárssal egyetértenünk mindenben. Azért még lehet más is normális, hogy nem ugyanazt gondolja, amit én. Azért még dolgozhatunk együtt sikeresen, mert pont a sokszínűség, a sok különböző vélemény viszi előre a világot. Jobb helyeken.
El kéne kezdeni építeni valami normális társadalmat. Együtt. És utóbbi nem egy politikai párt neve ebben a mondatban, hanem utalás arra, hogy szétszakadva, egymásra fújva, egymást hergelve ez nem fog menni. Sőt: társadalmi katasztrófához vezet majd.
Viszket a tenyered? Mosd meg és nyújtsd oda Felebarátodnak. Ha már Húsvét van... "

Nem én írtam, de messzemenőkig egyetértek. Nagyon régóta hiányolom az értelmiség megszólalásait. Zavaró volt a csönd, mintha a torzult arcú ordítás elnyomott volna minden értelmes szót, de végre egyre többen szólalnak meg ...
Ha elkerülte volna a figyelmet, íme:

"A szerencsejáték csak akkor veszélyes, ha nem mi szedjük belőle a hasznot."

Szép jó napot!

Három cikket is hoztam, csak pár mondat szeretnék fűzni hozzájuk. Kezdeném egy kicsit sport jellegűbbel.

1.) http://index.hu/sport/sportgeza/2017/05/18/urbant_kirugtak_miutan_azt_nyilatkozta_hogy_nbi-es_kispaddal_akarta_megvenni_a_fidesz/
Ehhez csak annyit. Ma Magyarországon, aki nem köcsögdudák ritmusára tapsol az hamar utcazenész lehet.

2.) http://index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2017/05/18/egyre_tobb_penz_omlik_a_kaszinokba_az_allamhoz_meg_egyre_kevesebb/
Biztos Vajna is Skrill-re kérik a kifizetést, amit a NAV nem nyomoz le. Sőt ő már VIP skrill-es.

3.) http://kettosmerce.blog.hu/2017/05/18/_csak_a_penzt_akarjak_most_a_mentosokrol_irt_lejarato_cikket_az_origo_es_a_fidesz_propagandagepezete
Ide talán még egy cikk is dukálna... Nem tudom ki hogyan vélekedik a mentőkről, akár a tűzoltókról vagy a rendőrökről. Egy dolgot szeretnék elmondani, mert feszült a helyzet és erre az "aggódó" állampolgárok is rátesznek egy lapáttal. Igazán kritikus helyzet, amit a kormány a mentők életében okozott és az ilyenkor kapott újabb negatív kritikák csak lejjebb sodorják az embert. Sokan hitetlenkedve mondják, hogy persze nettó 100 ezerért dolgoznak, képzeljétek el ennyit kapnak! Ha nem lenne 2 másodállása meg sem tudna élni, igen tapasztalatból beszélek, édesapám mentő-gépkocsivezető. Pontosabban volt... 30 évnyi vezetési tapasztalattal és úgy, hogy mindösszesen 1x tört mentőt, azt is úgy, hogy betegellátás közben nekimentek az autójuknak és kapott 100 ezret? Igazatok van nem diplomás ember, de közel 1000 ember életét mentette meg a mentőknél töltött évei során. Sokan odavágják, hogy ő választotta, igen, mert szerette csinálni, szeretné is, ha meglehetne élni belőle. Én is azt mondtam és vallom, hogy szívesen élnék-e szép hivatásból, ha meglehetne élni belőle. Azonban, ha beülök egy irodába kétszer annyit kapok és még az életemet sem kell kockáztatom és nem másodállásba kell mennem, hanem haza.
A helyzet az, amíg a kormány embereit külön mentő védi, meg külön orvos, aki dupla ennyit kap addig vígan a pofájukba röhögnek.
Le a kalappal az új mentőgépjárművek előtt, mert tényleg európai színvonalúak és remek dolgoznak, minden elismerésem a kistarcsai mentőgyár dolgozói előtt, csak a dolgozókat sem kellene semmibe venni.

Ezt a bejegyzésemet csak azért szerettem volna leírni, hogy minél kevesebben pártoljanak el a mentők mellől. Sajnos ők nem csinálhatják azt, amit a MÁV vagy a BKV, hogy sztrájk, mert ki viselné el teherként azt, hogy bármelyikőtök családtagjáért nem vonul ki egy stroke vagy infarktus esetén, amikor minden perc számít?! Egyikük sem, így csak a szakszervezetüket lehet lehúzni, meg kikiáltani, hogy pénzt akarnak. És nem sajnálom a régiós igazgatók 400e majd a Győrfi Pali 350e fizetését, mert még az is kevés, de a kisebb dolgozókat is meglehetne jobban fizetni.

Szép napot!
Tomka

Utóiratként pedig hozzátenném, hogy Vaternak hasonlóan kellett otthagyni a céget, mint a Urbán Flóri...